Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 61226123612461256126 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:46

detroytred написав:В лом разбираться с батончиками)))
Но я не пойму одного -- критерия.
Он базируется на том, что в за пределами Украины нет возможности за час созвониться, списаться в какой-нибудь соцсети и получить от кого-нибудь из Украины фотку украинского батончика?
Да даже переслать целый могли))
Так я й запропонував зрадіо це зробити.
Правда виставив умову - за годину ..Адже коло будь-якого офісу є ларьок/магазин який цими батончиками торгував...
А зрадіо вірячи у всесилья москви ( і знаючи що в росії збудований завод.який за контрактом повинен був поставляти батончики на терени України ) не міг навіть уявити в своїй головешці , що Західна Компанія дозволить собі наплювати на договора з росією на підставі того що остання анексувала Крим..
Звідки москаль міг припустити ,що західні бариги які на його думку за доллар удавляться-плюнуть на такого поважного клієнта як педерація...заради України і порушать умови договору не поставляти на територію україни

ПС
Фото батончика( з його боку) не було ні через годину,ні через місяць
В той час коли я такі фото надав.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:50

budivelnik написав:Я не оправдовуюсь
Я нападаю ...

Фронтовий передок зачекався такого полумяного, хороброго борця! Наступальна тактика дуже потрібна. На жаль, діагноз не дозволить Вам там бути. :( Тому урочисто оголошую Вас диванним генералом, фуфломєтатєльних військ! :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:53

shapo написав:В отличие от тебя я между этими подарками украинской американской диаспоры не вижу и сильно сомневаюсь что ты знаешь о Бабеле и Бебеле что-нибудь ещё кроме их имен

То есть, ты признал, что ты тупой врун :)
Аналитику проводить ты не в состоянии :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:53

budivelnik написав:
  detroytred написав:В лом разбираться с батончиками)))
Но я не пойму одного -- критерия.
Он базируется на том, что в за пределами Украины нет возможности за час созвониться, списаться в какой-нибудь соцсети и получить от кого-нибудь из Украины фотку украинского батончика?
Да даже переслать целый могли))
Так я й запропонував зрадіо це зробити.
Правда виставив умову - за годину ..Адже коло будь-якого офісу є ларьок/магазин який цими батончиками торгував...
А зрадіо вірячи у всесилья москви ( і знаючи що в росії збудований завод.який за контрактом повинен був поставляти батончики на терени України ) не міг навіть уявити в своїй головешці , що Західна Компанія дозволить собі наплювати на договора з росією на підставі того що остання анексувала Крим..
Звідки москаль міг припустити ,що західні бариги які на його думку за доллар удавляться-плюнуть на такого поважного клієнта як педерація...заради України і порушать умови договору не поставляти на територію україни

ПС
Фото батончика( з його боку) не було ні через годину,ні через місяць
В той час коли я такі фото надав.

Тролль снова лжет! Но если он признает, что врал, могу в течение 5 минут сделать фотки того, что есть в холоднильнике с этикетками. Хочет поиграть - ок, подыграю, чтоб он только заткнул свою пропаганду
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:58

Будивельник
Вы опять свели методы принуждения к нецивилизованным (сталинским).
Опустили роль методов убеждения и стимулирования, которыми обязана заниматься власть.

Да причём тут приватизированное, утепляться-то не хотят, субсидии, если:
1. Вижу, что поведение живущих в кооперативных квартирах такое же.
2. Какое покладання на субсидии, если люди могут вообще не платить. В квитанциях за тепло по 80 тыс. долга.
3. Разводка в старых домах.
А новые и так сразу утепленными строят.

Вы видно забыли 90-е...
Люди выживали, приспосабливались, занимались предпринимательством и т.д., несмотря на то, что *вышли из совка, были под влиянием совпропаганды и т.д.*

Вы крайне преувеличиваете влияние совка ... которого уже 30 лет нет. А точнее с перестройки вся *помощь* государства* начала зникати))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 20:05

detroytred написав:Будивельник
Вы опять свели методы принуждения к нецивилизованным (сталинским).
Опустили роль методов убеждения и стимулирования, которыми обязана заниматься власть.

Да причём тут приватизированное, утепляться-то не хотят, субсидии, если:
1. Вижу, что поведение живущих в кооперативных квартирах такое же.
2. Какое покладання на субсидии, если люди могут вообще не платить. В квитанциях за тепло по 80 тыс. долга.
3. Разводка в старых домах.
А новые и так сразу утепленными строят.

Вы видно забыли 90-е...
Люди выживали, приспосабливались, занимались предпринимательством и т.д., несмотря на то, что *вышли из совка, были под влиянием совпропаганды и т.д.*

Вы крайне преувеличиваете влияние совка ... которого уже 30 лет нет. А точнее с перестройки вся *помощь* государства* начала зникати))

Це свідчить лише про те, що сам Будівельник є латентним совком. У кого что болит, тот о том и говорит. :) Не може ніяк позбутися спогадів, як був молодий, красивий і стояк був. Тепер все інакше...Раньше были времена, а теперь - мгновения, раньше поднимался х.., а теперь давление! :(
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 20:06

budivelnik написав:
  detroytred написав:Предположу - чтобы оскорбительней звучало, как бы Вы не оправдывались.
Я не оправдовуюсь
Я нападаю ...
Тому що в сьогоднішній Україні має бути максимально низьким вплив совка і максимально високим -приватної ініціативи.
Ба більше
Ми як Держава збереглись тому.що приватні особи зібрались на Майдані...а потім інші приватні особи протистояли в ОРДЛО...в той час коли професійні військові (хоч і на пенсії) протирали штанці дома.

Да нет совка уже 30 лет.
А приватна инициатива раскрылась МОМЕНТАЛЬНО.
Без чекання. Сразу в 90-х.
Украинцы очень преприимчивы.

Собрались на Майдане ... собрались. И что?
Прям не собрались бы и независимой Украине капець?
Это лишь предположения с потолка...
Не преувеличивайте свою роль.

Кстати, напомню: на роль героя и т.п. я как-то не претендовал и не претендую.
Это Вы тут ... боритесь)) ... на диване и за прилавком.

Вы отстали от времени.
Контракы ныне. Рынок за окошком. Совковые призывы давно в прошлом.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 тра, 2020 20:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 20:07

zРадио написав:Хз, правда, или нет, но уже гуляет по соцсетям

Зображення

У Києві знайшли мертвим народного депутата групи "Довіра" Валерія Давиденка у його офісі.

Інформацію Суспільному підтвердили джерела у Національній поліції.

За попередньою версією правоохоронців, він нібито скоїв самогубство.

https://suspilne.media/35796-u-kievi-zn ... -deputata/
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 20:10

detroytred написав:Кстати, напомню: на роль героя и т.п. я как-то не претендовал и не претендую.
Это Вы тут ... боритесь)) ... на диване и за прилавком.

Весть летит во все концы:
Вы поверьте нам, отцы, -
Будут новые победы,
Встанут новые бойцы!
И вновь продолжается бой,
И сердцу тревожно в груди.
И Ленин - такой молодой,
И юный Октябрь впереди!

Ми вивели на чисту воду Будівельника. Вихідець з СРСР, був окупантом, служив в окупаційному контингенті, тепер перефарбувався, косить під націоналіста. :) Але бувших не буває... Хамелеон і перевертень. Україну захищати не пішов, хоч і військовий, сцикло, білобілетник, купив білий білет, відсижується у Львові, травить шмурдяком людей.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 20:23

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 61226123612461256126 ... 7544>
Форум: