Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Кстати, Вы решили бесплатно опровергнуть клевету?!
За два роки , можна було і в ольгіно створити спеціальну кімнатку з постійно оновлювальним набором продуктів з Києва... Ольгінці примітиви - але не настількиж.. А от третє підігрування в трикутнику зрадіо-дейтройт-кх-зрадіо - може спонукати мене змінити класифікацію... Дуже вже якось в унісон співаєте.
Да это ты ВМЕСТО ОТВЕТА затянул песню о группе врагов.
Повторюсь: 5 тыс. у.е. и в СБУ Львова или лучше Киева научу тебя отвечать за свои слова. Заметь не 10, а 5. Приеду, потрачу время. С документами. Проверят при тебе.
Это не твои брехливые с потолка догадки (т.е. ложь и клевета), а по факту будет. С обоснованием)) 100%.
Що ти мені хочеш довести за 5000-10000 доларів? Що ти зрадіо і маєш батончики? Так тоді перелогінся.
detroytred написав:К макрорынку, теории государства, политике и пр. Вы имеете такое же отношение, что и я.
1 Я активно і позитивно присутній на мікроринку вже десятки років 2 Як думаєте Хто має більше відношення до макроринку і економіки? Платник податків чи споживач пенсії? При чому той хто платить-платить як мінімум пятьомвійськовим пенсіонерам або десяти-пятнадцяти отримувачам середньостатистичної пенсії
Я активно изучаю макроэкономику и экономику лет десять. В том числе и Ваши выкладки.
Пересиливает ли это Ваше мелкое предпринимательство - хз? Я не предлагал Вам меряться. Вывод же о том, что Вы в этом вопросе недалеко от меня ушли, сделан именно по тому, как Вы используете положения по макроэекономике. С позиции исключительно ларька.
1 Хтось може звинуватити мене, що я сьогодні був не коректний до дейтройта? 2 Тільки в мене створилось враження, що як тільки дейтройт потрапив в логічну пастку-зявився зрадіо і кх, які єдини фронтом, підтримуючи один одного пробують мене дискредитувати?
detroytred написав:Вывод же о том, что Вы в этом вопросе недалеко от меня ушли, сделан именно по тому, как Вы используете положения по макроэекономике. С позиции исключительно ларька.
Цікаво А як Ви уявляєте, потрапляння до 2 млн найбагатших -виключно через ларьок.... Я розумію ,що ви викрутитесь заявляючи що це моя оцінка, яка Форбсом не підтверджена...але я потрапляю в 1 млн..., тут на всяк випадок роблю зазор.
zРадио написав:ну сметанку то из Киева в ольгино, да еще и в карантин...
Хто ж москалям українську сметану дасть?На крайняк-фотку вишлють.. А підписати я також можу. Якось на цих сторінках викладав чек банку про обмін 1 млрд доларів на 100 тонн золота... з мокрими печатками банку
budivelnik написав:1 Хтось може звинуватити мене, що я сьогодні був не коректний до дейтройта? 2 Тільки в мене створилось враження, що як тільки дейтройт потрапив в логічну пастку-зявився зрадіо і кх, які єдини фронтом, підтримуючи один одного пробують мене дискредитувати?
))) Посмотрите, когда и почему Вы опять затянули о *протираче штанiв* и (каких-то глупеньких, хоть и прямо так не указали) преподавателях.
Вы ошиблись с *совкофилом*... Потом сами начали раскручивать спираль.
Не *фантазируйте* оскорбительно в личный адрес и будет Вам респект и уважуха. Можно абсолютно без этого дискутировать по любым вопросам при САМОЙ ПРОТИВОПОЛОЖНОЙ позиции. Но Вас на долго не хватает...
zРадио написав:ну сметанку то из Киева в ольгино, да еще и в карантин...
Хто ж москалям українську сметану дасть?На крайняк-фотку вишлють.. А підписати я також можу. Якось на цих сторінках викладав чек банку про обмін 1 млрд доларів на 100 тонн золота... з мокрими печатками банку
Все с тобой ясно, слившийся тролль. Сначала обвинял меня в том, что раз я не дал фото украинской обертки, значит я из ольгино. Теперь, когда дал - тролль придумал новое объяснение.
Ладно, заканчиваю флудить. Толку от этого ноль. Только провокатора развлекаю
detroytred написав:Вывод же о том, что Вы в этом вопросе недалеко от меня ушли, сделан именно по тому, как Вы используете положения по макроэекономике. С позиции исключительно ларька.
Цікаво А як Ви уявляєте, потрапляння до 2 млн найбагатших -виключно через ларьок.... Я розумію ,що ви викрутитесь заявляючи що це моя оцінка, яка Форбсом не підтверджена...але я потрапляю в 1 млн..., тут на всяк випадок роблю зазор.
Я говорил, что аргументируете Вы с позиции ларька. Ничего из Смита, Кейнса и т.д., и т.п. не было. Не цитат, я имею ввиду, а положений, законов макроэкономики.
У меня нет к Вам личных претензий в плане Вашей предпр. деятельности. Но обсуждаем-то не Вас или меня.
Не я помилився - Ви не осилили термін. В черговий раз пояснюю 1 Україна - чудова країна 2 Перетворення з совка на європейську Державу йдуть максимально можливими темпами 3 В Україні нормальні люди ,з одним маленьким зауваженням - 70% цих людей виховані попередньою суспільною формацією ,яка забороняла всіма можливими способами а - приватну ініціативу ( в економіці,мистецтві,особистому житті) б - багатопартійність(чим перетворювала своїх мешканців у совків) 3 Нормальні українські громадяни з яких 70% мають розумово/психологічну травму від совкового виховання - вибирають собі керівників,які відповідають їх вподобанням(тобто у вибраних також буде присутня якась частинка совковості) 4 Прискорити перетворення можна,але це принесе ще більшу травму тим хто і так був ображений совком(у вигляді совкового виховання) ,тому Україна і її Політики ,вибрали швидкість перетворень яка а - дозволяє рухатись вперед б - рух вперед йде з швидкістю,яка дозволяє навіть самому впертому совку- розуміти що перетворення йдуть йому на користь 5 Саме ця повільна швидкість - дозволила різношорстній Україні на початку(1991 рік) перетворитись на цілісну Державу в 2014 році.
detroytred написав:Ничего из Смита, Кейнса и т.д., и т.п. не было. Не цитат, я имею ввиду, а положений, законов макроэкономики.
А що тут дивного 1 Я вважаю що нас тормозять велика кількість населення.яка ментально ще в совку. 2 Ви вважаєте що нас тормозить наше керівництво. 3 Я вважаю ,що керівництво керує настільки ефективно,наскільки це дозволяє робити населення...
От і виходить Населення у 95% випадків-точно менше від мене підковане економічно. Який резон тоді впливати на просте населення цитатами Сміта чи Кейнса , коли навіть у трьох добре кваліфікованих професійних економістів буде чотири версії... Ба більше,навіть відкривши Вікіпедію ми читаємо те що я тут протискаю.. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BC_%D0%A1%D0%BC%D1%96%D1%82
Сміт розбирає людську природу та її відношення до суспільства. Він вважає, що не суспільство, а сама людина накладає на себе обмеження.
Тобто людиною керує не суспільство( у вигляді законів і директив від керівництва) - а сама людина....