Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Кстати, Вы решили бесплатно опровергнуть клевету?!
За два роки , можна було і в ольгіно створити спеціальну кімнатку з постійно оновлювальним набором продуктів з Києва... Ольгінці примітиви - але не настількиж.. А от третє підігрування в трикутнику зрадіо-дейтройт-кх-зрадіо - може спонукати мене змінити класифікацію... Дуже вже якось в унісон співаєте.
Да это ты ВМЕСТО ОТВЕТА затянул песню о группе врагов.
Повторюсь: 5 тыс. у.е. и в СБУ Львова или лучше Киева научу тебя отвечать за свои слова. Заметь не 10, а 5. Приеду, потрачу время. С документами. Проверят при тебе.
Это не твои брехливые с потолка догадки (т.е. ложь и клевета), а по факту будет. С обоснованием)) 100%.
Що ти мені хочеш довести за 5000-10000 доларів? Що ти зрадіо і маєш батончики? Так тоді перелогінся.[/quote] -------------------------------------
С памятью туго? Тогда процитирую и дам ссылку: * Я лишь могу согласиться на вариант: с тебя 5 тыс. долл. и я лично к тебе приеду с безапелляционными подтвержденими, что ты лжешь о майоре, замполитстве, викладанни марксизма-ленинизме, воспинании Лебедевым, и т.д., и т.п.
И то подумаю: стоит ли связываться с таким дураком ради 5 тыс. долл. Я с дураками не связываюсь. Мне от них деньги не нужны. Разве что тебя наказать деньгами. Так тоже -- дураков учить зачем мне?!!!! В этом случае меня близкие и знакомые не поймут. Но ради интереса ответь: какая сумма научит тебя не брехать?* Політичні дискусії *
budivelnik написав:Населення у 95% випадків-точно менше від мене підковане економічно.
Ага, смотри С цифрами вообще не дружишь - на днях опростоволосился в 1000 раз. Карл, в 1000! А твоя эконом-теория - это чистейшая политэкономия. Невозможно ни один экономический вопрос разобрать в экономических категориях - тут же скатываешься к политике и идеологии. То у тебя промышленность падает из-за русскоязычных, то совки реформы не дают делать...
detroytred написав:С памятью туго? Тогда процитирую и дам ссылку: * Я лишь могу согласиться на вариант: с тебя 5 тыс. долл. и я лично к тебе приеду с безапелляционными подтвержденими, что ты лжешь о майоре, замполитстве, викладанни марксизма-ленинизме, воспинании Лебедевым, и т.д., и т.п.
Давай по порядку 1 Звання Людина яка прослужила 20-25 років на офіцерській посаді-не може мати звання нижче капітан (навіть капітан це кінчений алконавт-зальотчик) - тому я тобі присвоїв майора. При цьому з ймовірністю в 10% ти можеш бути підполковником і 3% полковником. 2 Викладання Для мене все одно що ти викладав. Міг цеглу, міг фізику... Я схиляюсь до того ,що ти викладав щось гуманітарне.
Поясни мені Чи цікавить когось з тут присутніх конкретно твоє звання і предмет викладання? Особливо за 5000 доларів? Якщо ти так високо це цінуєш - то можеш викласти інформацію про себе тут...а я тобі за це пару сот гривень скину(за те що ризикнув),купиш собі коньячку....
Я за інформацію про себе ні з кого тут не взяв ні копійки..Ба більше,сам приїхав в Київ (правда на запрошення адміністрації) сам прийняв участь в інтервью...мені за це навіть на метро не оплачували... Хоча поїздка на авто Львів-Київ-Львів - штука точно не безкоштовна
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 тра, 2020 21:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Ничего из Смита, Кейнса и т.д., и т.п. не было. Не цитат, я имею ввиду, а положений, законов макроэкономики.
А що тут дивного 1 Я вважаю що нас тормозять велика кількість населення.яка ментально ще в совку. 2 Ви вважаєте що нас тормозить наше керівництво. 3 Я вважаю ,що керівництво керує настільки ефективно,наскільки це дозволяє робити населення...
От і виходить Населення у 95% випадків-точно менше від мене підковане економічно. Який резон тоді впливати на просте населення цитатами Сміта чи Кейнса , коли навіть у трьох добре кваліфікованих професійних економістів буде чотири версії... Ба більше,навіть відкривши Вікіпедію ми читаємо те що я тут протискаю.. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BC_%D0%A1%D0%BC%D1%96%D1%82
Сміт розбирає людську природу та її відношення до суспільства. Він вважає, що не суспільство, а сама людина накладає на себе обмеження.
Тобто людиною керує не суспільство( у вигляді законів і директив від керівництва) - а сама людина....
Вот! Но речь была о том, что Вы в своей аргументации подобное (Смита) не использовали.
Теперь вот взяли. Отлично. Но опять же))))))))))))))) Речь не о том, что кто-то из них однозначно прав. Это Смит с невидимой рукой рынка (с тем, что рынок отрегулирует сам и всё) .... от этого уже давным-давно отказались. После Великой Депрессии.
Это уже был аргумент, а не с уровня ларька - совкофилы..
Вам вже десятки разів пояснювали, що форум - майданчик для обміну думками, ідеями. Не форумчан тут обговорюють! І не розмірами статтєвих органів міряються.
detroytred написав:Это уже был аргумент, а не с уровня ларька - совкофилы..
Для того щоб мати шанс пояснити - треба опуститись на той рівень де максимальна кількість тебе зрозуміє... А надути щоки і кинути пару цитат,які можуть зрозуміти тільки 0,01% обраних - це шлях в нікуди. Тому я успішний( хоч і примітивізую процеси) а ви пенсіонер-хоч і позиціонуєте себе розумнішим від інших.
Вам вже десятки разів пояснювали, що форум - майданчик для обміну думками, ідеями. Не форумчан тут обговорюють! І не розмірами статтєвих органів міряються.
Святоша-а ти що маєш чим мірятись? Жінок беруть не вижимками з російських гімнопомойок і не цитатами з Біблії... А що є в тебе крім вищеозначеного?
budivelnik написав:я успішний( хоч і примітивізую процеси) а ви пенсіонер-хоч і позиціонуєте себе розумнішим від інших.
budivelnik написав:Святоша-а ти що маєш чим мірятись? Жінок беруть не вижимками з російських гімнопомойок і не цитатами з Біблії... А що є в тебе крім вищеозначеного?
Загадка. Як назвати людину, що не розуміє з першого разу?
budivelnik написав:Поясни мені
shapo написав:В отличие от тебя я между этими подарками украинской американской диаспоры не вижу и сильно сомневаюсь что ты знаешь о Бабеле и Бебеле что-нибудь ещё кроме их имен
То есть, ты признал, что ты тупой врун Аналитику проводить ты не в состоянии
Бла-бла. Повторяю для политинформатора. Я ваших деятелей не запоминаю, особенно присланных от "заботливой" диаспоры - они для меня на одно лицо с одинаковыми результатами. А ты хоть сможешь обьяснить значение слова которое употребил - "аналитика"?
detroytred написав:С памятью туго? Тогда процитирую и дам ссылку: * Я лишь могу согласиться на вариант: с тебя 5 тыс. долл. и я лично к тебе приеду с безапелляционными подтвержденими, что ты лжешь о майоре, замполитстве, викладанни марксизма-ленинизме, воспинании Лебедевым, и т.д., и т.п.
Давай по порядку 1 Звання Людина яка прослужила 20-25 років на офіцерській посаді-не може мати звання нижче капітан (навіть капітан це кінчений алконавт-зальотчик) - тому я тобі присвоїв майора. При цьому з ймовірністю в 10% ти можеш бути підполковником і 3% полковником. 2 Викладання Для мене все одно що ти викладав. Міг цеглу, міг фізику... Я схиляюсь до того ,що ти викладав щось гуманітарне.
Поясни мені Чи цікавить когось з тут присутніх конкретно твоє звання і предмет викладання? Особливо за 5000 доларів? Якщо ти так високо це цінуєш - то можеш викласти інформацію про себе тут...а я тобі за це пару сот гривень скину(за те що ризикнув),купиш собі коньячку....
По порядку не нужно разводить демагогию, а или отвечаешь за свою ложь-клевету, или ... сам понимаешь.
Я (повторяюсь уже) оценивал не себя, а тебя. Как тебя, мильйонэра, научить отвечать за брехню.
Кстати, когда увидишь, что твоя логика, которой пользуешься, оказалась ошибочна на 100% , то может наконец до тебя дойдёт -- насколько. А сумма разовьет память. Запомнишь. Подольше. Но я б поднял бы до 10 тыс. Уж очень ты нагл. Но раз уже назвал 5, так 5.