|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:12
Козак-характерник написав:про етичні міжлюдські стосунки талдичимо
Так це ж дуже етично і по людськи Переселитись до дівчинки ,8 років морочити їй голову ... і не одружитись... Правда етично і високоморально? Чи це вже третя кохана за 8 років в якої альфонс переночовував? Чи купити білий білет і звинувачувати Порошенка в тому...що Порошенко особисто не пішов відвойовувати ОРДЛО,а тільки свого сина послав ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:13
budivelnik написав: Козак-характерник написав:про етичні міжлюдські стосунки талдичимо
Так це ж дуже етично і по людськи Переселитись до дівчинки ,8 років морочити їй голову ... і не одружитись... Правда етично і високоморально? Чи це вже третя кохана за 8 років в якої альфонс переночовував? Чи купити білий білет і звинувачувати Порошенка в тому...що Порошенко особисто не пішов відвойовувати ОРДЛО,а тільки свого сина послав ?
Назву пєстні нагадати?  Фантазуйте далі... detroytred написав:Когнитивный диссонанс. Реальный на форуме в окружении виртуальных апеллирует к реальности.
Крутиться як вуж на пательні...  Дійсно поміч профільних спеціалістів потрібна. Не хоче дослухатися людина до порад, що вдієш? Запущена хвороба. Хай живе, як живе...Пояснювати щось марно, тільки час витрачати.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 24 тра, 2020 00:19, всього редагувалось 2 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:14
detroytred написав:Реальный на форуме в окружении виртуальных апеллирует к реальности.
Не апелює А створює умови , по яким віртуалам важче просовувати віртуальні ідеї... Мене тут багато хто недолюблює.... Але при цьому,навіть ті ,хто вважає що я чимось образив їх високоранимі ніки - вдячні за реальні цифри які привожу... Тому й терплять Як я розумію Краще отримати реальну інформацію на віртуальному форумі( і розізлитись на неї і її автора),ніж повіривши віртуальній інформації - реально отримати звіздюлей від економіки в реальному житті.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:22
budivelnik написав:Краще отримати реальну інформацію на віртуальному форумі.
Не плутайте реальну інформацію, з хфантазіями своїми...Ваші фантазії нікому не є цікавими. Дискутувати з Вами, не бачу сенсу більше. Ви на своїй хвилі...Хочете залишатися на ній, то залишайтеся! Це ваш вибір!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:25
budivelnik написав: detroytred написав:Реальный на форуме в окружении виртуальных апеллирует к реальности.
Не апелює А створює умови , по яким віртуалам важче просовувати віртуальні ідеї... Мене тут багато хто недолюблює.... Але при цьому,навіть ті ,хто вважає що я чимось образив їх високоранимі ніки - вдячні за реальні цифри які привожу... Тому й терплять Як я розумію Краще отримати реальну інформацію на віртуальному форумі( і розізлитись на неї і її автора),ніж повіривши віртуальній інформації - реально отримати звіздюлей від економіки в реальному житті.
Да респект Вам за реальные советы в конкретных практических вопросах конкретно кому-то на специализированных ветках. Но эти заслуги в данном случае ни причём. Вы выдумали просування идей виртуалами и выдумали себе миссию - якобы бороться с этим. Дон Кихот вспомнился)) Ещё и право истины приватизировали. Но лгать в личный адрес-то форумчан зачем?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:32
detroytred написав:Но лгать в личный адрес-то форумчан зачем?
Він називає це не брехнею, а хфантазуванням... budivelnik написав:Будь які недомовки(скрита інформація), недостовірна інформація - відразу приводить до фантазування... Самі винуваті
Хфантазьор, Ти мене називала.  Тобто людина визнала, що ставитися до його дописів сурйозно, не варто. Можливо там і є достовірна інформація в тих дописах, але замішана на хфантазіях. Гадаю, що в більшості немає бажання розгадувати ребуси і відділяти мух від котлет, розбиратися де там правда, а де фантазії...Людина просто взяла і обесцінила свою присутність тут на форумі, такими висловлюваннями. В ігнор я нікого й ніколи не ставлю, але дискутувати з цією людиною не бачу сенсу. Тільки час витрачати даремно.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 24 тра, 2020 00:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 00:39
shapo написав: Я ваших деятелей не запоминаю
Ну вот и еще одно подтверждение. Конечно, они для него чужие, в чужой стране.
-
Sommer
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 541 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 07:43
Sommer написав: shapo написав: Я ваших деятелей не запоминаю
Ну вот и еще одно подтверждение. Конечно, они для него чужие, в чужой стране.
Конечно, чужие, приехавшие заработать на чужой беде в чужой нищей стране. А я живу в своей стране
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 08:45
budivelnik написав: detroytred написав:Лихо у вас получается: себя сами обозначили сторонниками-защитниками интересов Украины, а оппонентов кремлеботами и т.п.
Наприклад в мене Ви( ЛАД ) позначені як совкофіл...
Насколько я знаю, ув. Detroytred является любителем «Детройт Рэд Уингс», что в переводе с импортного означает – «Красные Крылья Детройта». И к совку они никакого отношения не имеют. Даже несмотря на наличие в названии слова «Красные». 
-
AlexxK
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2020 10:00
AlexxK Да. Причём от бейсбольного *Цинциннати Редз* меня просто колбасит)) Как-то задумался почему. Ведь дело не в уровне и характере игры. Те же Тампа и Канзас в свои типичные годы ничего подобного не вызывали. Ответ - именно в их форме через чур редз)), просто редз))
А Уингз - это (была) просто команда-бриллиант на фоне *бей-беги*. Потому что Скотти Боумен (тренер). Роль управленца... И Майк Илич - роль владельца.
И его полная противоположность *Нью-Йорк Рейнжерз*. С постоянной покупкой бриллиантов-игроков (индивидуалов) и нулевым командным результатом. Потому что управленцы... К тому же купленные индивидуалы-звёзды в таком ... сами начинали деградировать. А также роль владельцев - что хотели от клуба. Чем-то)) Неньку напоминают.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|