Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Смолія пресують, але, поки, як на мене, він єдиний острівок професійності та незалежності у "Вечірньому кварталі". Сподіваюсь, вистоїть. Його відставка може лунати як вказівник - "з гривні - геть".
У січні-квітні 2020 року чистий прибуток українських банків становив 25,2 мільярдів гривень - це на 39,2% більше, ніж за аналогічний період 2019 року (18,1 млрд грн).
Про це свідчать дані Нацбанку.
Повідомляється, що у квітні банки отримали 9,2 млрд грн прибутку у порівнянні з січнем-березнем цього року.
За 4 місяці року доходи банків зросли на 16,8% - до 90 млрд грн, а витрати - збільшились майже на 10% до 64,8 млрд грн.
Прибуток українських банків у січні-березні 2020 року становив 15,97 млрд грн - це на 23,8% більше ніж за аналогічний період минулого року (12,9 млрд грн).
Національний банк може знизити облікову ставку нижче 7%, навіть не змінюючи прогнозу, якщо умови будуть спонукати до зниження. Про це заявив заступник глави НБУ Дмитро Сологуб https://minfin.com.ua/ua/2020/05/27/46115362/
Raymond написав: А біткоїн то світова цифрова валюта, яку поки мало хто контролює. Якщо вірити то випуск як емісія долара чи гривні чи іншої валюти неможливий, тому чим більше доларів будуть друкувати тим вище курс біткоїна!
или биткоин мировая цифровая пирамида - ну не тянет в таком виде на мировую валюту...
я вас не призываю влезать в биткоин, а просто спрашивал может кто знает как покупать и продавать лучше и безопастно, какие + и - с которыми сталкивался? и вообще мир идет к цыфре и электронным деньгам очень быстро. может это и пирамида, да в нас вся жизнь пирамида, особенно в Украине. Конечно там где больше риск , там возможна больше прибыль но и потери тоже. ...
а я не отговариваю))) просто давайте называть биток цифровым активом - а на статус мировой валюты он не тянет;)