Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mephala написав:тобто карти поступово будуть переходити з старого пакета на новий по мірі закінчення їх строку дії? і буде ситуація коли у клієнта діє одночасно два пакета?
mephala, доброго дня. Клієнт може залишити кілька рахунків в старому Пакеті (вони будуть на старих тарифах до закінчення терміну дії картки). Але гривнева основна картка переходить в новий ПУ обов'язково.
якщо в мене валютна картка закінчується раніше гривневої то валютну перевипустять автоматично на новий тариф по закінченню терміну дії?
як банк взнає на який тариф я хочу перевипуститися? гривнева картка автоматично буде перевипущена на новий тариф так як валютна без гривневої не може бути в новому пакеті? тобто в мене автоматично закриється старий пакет так як валютна закічиться по строку а гривнева піде прицепом?
Якщо вийде термін валютної, то гривнева теж буде перевипущена в новий Пакет. Комфорт, Ультра автоматично перевипускаються на White, Платинум Блек та Блек + на Black. По бажанню клієнта можна обрати будь-який інший з трьох Пакетів.
Stringer написав:Ув. Alfa_Bank, вот на моей памяти это уже третье глобальное изменение карточных пакетов и каждый новый все более запутанней, количество примечаний и сносок увеличивается каждый раз - для чего вашему банку все время усложнять условия пользования услугами для клиента?
Цікаві смайли...
Вітаю! Скажіть, от я вчора борг наче погасив за винятком розстроченої суми за Максимумом 2.0 із запасом у кілька копійок, але сьогодні приходить отаке: "Шановний клієнте! Активовано Кредитні Канікули. Мін. платіж - відсутній. Сума пільгового періоду по картці **** 999.98грн. Деталі за номером 044 494 01 01." Що це таке? Я такого не замовляв, та я взагалі в ґрейсі маю бути. Як на це реагувати? І ще, ота копійка процентів за користування кредитом ніяк ґрейсу не шкодить? Дякую!
Вітаю! Скажіть, от я вчора борг наче погасив за винятком розстроченої суми за Максимумом 2.0 із запасом у кілька копійок, але сьогодні приходить отаке: "Шановний клієнте! Активовано Кредитні Канікули. Мін. платіж - відсутній. Сума пільгового періоду по картці **** 999.98грн. Деталі за номером 044 494 01 01." Що це таке? Я такого не замовляв, та я взагалі в ґрейсі маю бути. Як на це реагувати? І ще, ота копійка процентів за користування кредитом ніяк ґрейсу не шкодить? Дякую![/quote] краще ніяк не реагувати. банк дозволяє Вам не платити мінімальний платіж, а % нарахує по повній. це для спонсорів.
kreuz написав: Вітаю! Скажіть, от я вчора борг наче погасив за винятком розстроченої суми за Максимумом 2.0 із запасом у кілька копійок, але сьогодні приходить отаке: "Шановний клієнте! Активовано Кредитні Канікули. Мін. платіж - відсутній. Сума пільгового періоду по картці **** 999.98грн. Деталі за номером 044 494 01 01." Що це таке? Я такого не замовляв, та я взагалі в ґрейсі маю бути. Як на це реагувати? І ще, ота копійка процентів за користування кредитом ніяк ґрейсу не шкодить? Дякую!
kreuz, доброго дня. Це сума для грейсу, що необхідно оплатити до наступної РД. Ви в грейсі. А по мінімальному платежу у вас кредитні канікули.
Alfa_Bank написав:Якщо вийде термін валютної, то гривнева теж буде перевипущена в новий Пакет. Комфорт, Ультра автоматично перевипускаються на White, Платинум Блек та Блек + на Black. По бажанню клієнта можна обрати будь-який інший з трьох Пакетів.
Есть предложение в пакет Graphite для бесплатности добавить "покупки від 100 штук". Передайте пожалуйста разработчикам.
Alfa_Bank написав:Якщо вийде термін валютної, то гривнева теж буде перевипущена в новий Пакет. Комфорт, Ультра автоматично перевипускаються на White, Платинум Блек та Блек + на Black. По бажанню клієнта можна обрати будь-який інший з трьох Пакетів.
Есть предложение в пакет Graphite для бесплатности добавить "покупки від 100 штук". Передайте пожалуйста разработчикам.
не устанете морковку на кассе самообслуживания гонять? или зеленый горошек поштучно? )