Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
_Mykola_ написав:И, не судите другиих за то что Вы считаете неправильным, кто как привык тратить СВОИ ЗАРАБОТАННЫЕ деньги, то ЛИЧНОЕ дело каждого.
Ви мабуть мене не правильно зрозуміли. Функції судді - то не про мене, якщо перечитаєте моє саме перше звернення до вас то воно починалось з достатньо корректного питання. Втім ваші подальші "одкровення" особисто мені багато чого про вас розповіли. Так ви праві - ми усі дуже різні. Наприклад ваша модель поповнення карток готівкою, щоб потім розрахуватись для мене абсолютно неприйнятна. І купувати сир "брі" на базарі я б теж не став ні за які гроші. Проте то все питання особистих вподобань. Щодо карток - я вам у попередньому повідомленні написав 4 найменування банків. Усі вони мають дебетні картки і з них лише у Альфи вони умовно-безкоштовні - інші 3 безкоштовні з самого початку і без будь яких умов. І зняття з них готівки безкоштовне у будь-якому банкоматі Украіни. Проте я правда не знаю як їх попонювати готівкою перед покупкою, бо готівка то не моє, оскільки основні доходи і витрати в мене безготівкові. Втім думаю це питання ви завжди можете уточнити у профільних гілках цього форуму по відповідних банках
omb написав:Alien ну все равно, остается розетка и други еонлайны с доставкой, комуналка - есть куда пристроить карту в регионах, было бы желание
Так я ж не проти. Я навпаки обома руками за cashless, що дозволяє і "свинячити", і просто економити. Просто спочатку мова була про відсутність нагальної потреби знімати готівку в принципі, а про "Зажопінськ", як місто де без готівки аж ніяк це вже ukrprom2014 як приклад привів. Ну а я трохи розвинув
_Mykola_ ну если орешки ещё можно позволить себе покупать в антисанитарных условиях на базаре, то сыр просто небезопасно. А в разделе форума "платежные карты" вы можете найти ответы на свои вопросы
_Mykola_ написав:И, возвращаясь к вопросу используемых карт (Поделитесь, пожалуйста, кто знает и пользуется, в личку, ДЕБЕТНЫМИ картами различных банков, которые не требуют платы за обслуживание и предоставляют возможность бесплатного пополнения/снятия наличных). Нужно найти альнернативу Евросейфу для операций с НАЛИЧНЫМИ.
Пумб "всекарта". Тянет-толкает бесплатно, обнал бесплатно (платно - внешние манисенды). В альфе есть условное-бесплатные со снятием зарубежом бесплатно (с лимитами, и комисами местных банков)
Только что провела платеж из Привата 24 мамы(!)у нее пенсия в ПРивате, этот платеж без комиссии вообще шел, с приватовских карт, с подвязанной моей Нью кард. Пишет: Додаткова комісія при оплаті з картки іншого банку - 2,7% від суми Провела платеж на 17.42, с Сиба списалось 18.42 грн..... Эммм. Кто сталкивался с подобным, напишите плиз. Боролась за эту карту и напоролось...
duvr100 написав:Только что провела платеж из Привата 24 мамы(!)у нее пенсия в ПРивате, этот платеж без комиссии вообще шел, с приватовских карт, с подвязанной моей Нью кард. Пишет: Додаткова комісія при оплаті з картки іншого банку - 2,7% від суми Провела платеж на 17.42, с Сиба списалось 18.42 грн..... Эммм. Кто сталкивался с подобным, напишите плиз. Боролась за эту карту и напоролось...
В старом приват24 всегда была комиссия 2.7% при оплате с подвязанной карты другого банка, попробуйте через новый приват24 https://next.privat24.ua/
duvr100 написав:Только что провела платеж из Привата 24 мамы(!)у нее пенсия в ПРивате, этот платеж без комиссии вообще шел, с приватовских карт, с подвязанной моей Нью кард. Пишет: Додаткова комісія при оплаті з картки іншого банку - 2,7% від суми Провела платеж на 17.42, с Сиба списалось 18.42 грн..... Эммм. Кто сталкивался с подобным, напишите плиз. Боролась за эту карту и напоролось...
Не совсем понятно, зачем вам делать п2п перевод с укрсббанка, если он платный. Отправьте платёж по сэп в любой банк
Stringer Просто ранее оплачивала только с привата, приват.картами(коммуналка). Ниже подсказали, что с нового приват-24 надо. А Как Сэп- это по реквизитам , как я поняла... Только зачем в любой банк? Карту От сиба взяла, чтоб 5% кешбека получать... Если можно, растолкуйте.