Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Національний банк оприлюднив перелік банків, які в п'ятницю, 12 червня, отримали рефінансування НБУ на строк до 5 ріків.
Найбільшу суму отримав Альфа-Банк - 1,355 млрд грн.
Кредити рефінансування НБУ видав під час тендеру і під заставу пулу активів.
Тенден відбувся в день зниження облікової ставки з 8% до 6%. Саме під облікову ставку НБУ банки на таких тендерах отримують довге рефінсування. Це набагато дешевше, ніж залучати кошти населення на депозити.
Інші отримувачі рефінансування 12 червня:
Дойче Банк ДБУ - 300 млн грн Акордбанк - 225 млн грн ТАСкомбанк - 200 млн грн МТБ Банк - 200 млн грн Банк "Січ" - 100 млн грн Кристалбанк - 91,3 млн грн Кредобанк - 50 млн грн Банк "Грант" 45 млн грн Банк "Український капітал" - 36,5 млн грн Метабанк - 31,4 млн грн Банк Авангард - 20 млн грн КІБ - 9,8 млн грн
PRO ЗАПАС Оформивши картку, Ви маєте змогу оперативно користуватись коштами, при цьому на залишок нараховуються ставки на рівні депозитів. Ви можете вільно користуватися коштами без будь-яких обмежень у будь-який час, отримуючи прибутки від залишку на рахунку.
Велика палата Верховного Суду частково задовольнила касаційну скаргу Національного банку, Кабінету міністрів і Приватбанку і визнала дійсним договір обміну коштів Суркісів у банку на суму понад 1 млрд грн на акції банку (bail-in), які пізніше були викуплені державою за 1 грн.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.
Таким чином Верховний Суд скасував рішення судів нижчих інстанцій за позовом сім'ї Суркісів про скасування рішень НБУ щодо визнання їх пов'язаними з ПриватБанком особами та визнання недійсними договорів по bail-in.
Повідомляється, що засідання суду тривало більше ніж сім годин, а судді Верховного Суду радилися майже чотири.
Striker написав:PRO ЗАПАС Оформивши картку, Ви маєте змогу оперативно користуватись коштами, при цьому на залишок нараховуються ставки на рівні депозитів. Ви можете вільно користуватися коштами без будь-яких обмежень у будь-який час, отримуючи прибутки від залишку на рахунку.
Если не ошибаюсь, тут как и в Идее/ОБанке - на минимальный месячный остаток 12, остальное 6
Striker написав:Посмотрел я вашего Козырева (каждую неделю смотрю с ним видосы), но по усреднению - это бред как по мне. Как выше писали, а где деньги то брать на следующие и ещё большие закупы, если всю котлету уже слил? Ну и это не главное. Можно так усредняться хоть до усрачки, при этом длительное время не получать никакого дохода. Я, конечно, уважаю дядю Козырева, но тут я с ним не согласен, если вы не банк, конечно. На данный момент выбрал для себя лучшую стратегию. Всю новую гривну вливаю на текущие под 15 и 12% и получаю реальный доход прямо сейчас. Если гривна будет стабильна и даже будет укрепляться, то я в выигрыше. Если же пойдёт просадка гривны и поползём вверх, то тут уже выстрелит моя долларовая котлета по 28. В итоге получается тоже типа усреднение и диверсификация заодно.