Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Не знаю чи можна це вважати перевіркою, але з мене мали 15 грн. зняти за травень, бо вийшло так що включав Стар-інформ - бо по інакшому не виходило заробити кешбек по Очевигоді. Чекав що це станеться наприкінці травня або початку червня, тримав на рахунку 15 грн.... а воно нічого не списало й досі. Оце думаю собі чи Укрсіб вже розумів, що припиняє брати за цю послугу і вирішив не марнувати час на списання травневих 15 грн.
Не знаю чи можна це вважати перевіркою, але з мене мали 15 грн. зняти за травень, бо вийшло так що включав Стар-інформ - бо по інакшому не виходило заробити кешбек по Очевигоді. Чекав що це станеться наприкінці травня або початку червня, тримав на рахунку 15 грн.... а воно нічого не списало й досі. Оце думаю собі чи Укрсіб вже розумів, що припиняє брати за цю послугу і вирішив не марнувати час на списання травневих 15 грн.
Колеги, є кілька питань по Ашан-карті. Вибачайте, якщо вже було: 1. За посиланням https://aristorsmi001.blob.core.windows ... ce-1-1.pdf зазначена дата білінгу 15 число щомісячно, а дата платежу - 10. Це очепятка, чи насправді платіж має бути проведений за 25 днів к даті білінгу? 2. Відкриття картки в Ашані, закриття в банку? 3. Нарахування 2% кешбеку (не бонусів Ашан) в яку дату і чи є виключення, певні MCC на операції з якими кешбек не нараховується? Ну і в цілому, на вашу думку, плюси, мінуси, підводні камені
Solar_simfi написав:Колеги, є кілька питань по Ашан-карті. Вибачайте, якщо вже було: 1. За посиланням https://aristorsmi001.blob.core.windows ... ce-1-1.pdf зазначена дата білінгу 15 число щомісячно, а дата платежу - 10. Це очепятка, чи насправді платіж має бути проведений за 25 днів к даті білінгу? 2. Відкриття картки в Ашані, закриття в банку? 3. Нарахування 2% кешбеку (не бонусів Ашан) в яку дату і чи є виключення, певні MCC на операції з якими кешбек не нараховується? Ну і в цілому, на вашу думку, плюси, мінуси, підводні камені
1. До 10 треба внести платіж за попередній місяць. 2. Не закривав ше. Заявку подавав в Ашані, карту забирав у відділенні Укрсибу, який вибрав на момент заповнення заявки. 3. Всі нарахування 16 числа. Якщо 16 - вихідний, то переноситься, здається, на пізніший робочий день. 4.1. Плюс 1 - свої можна знімати без комісії у банкоматах банку. 4.2. Сумарно виходить 4% чистого кешбеку грошима, якщо платиш в Ашані. 4.3. Налили добряче кредитного ліміту після інтенсивного користування пару місяців і дострокового погашення рострочки (під яку карта і видавалась). Більше за щедру Аллу. 4.4. Це кредитна карта, на яку розповсюджуються акції по кредиткам банку. На карантині було 10% за покупки, напр. 4.5. Додається в телефони (Apple/Google Pay). 4.6. СМС приходять за всіма транзакціями. 4.7. 3D Secure. 5. Мінусів особливо не побачив, все чітко і зрозуміло. Курс конвертації: +1-2% від НБУ.
Востаннє редагувалось Son of Sun в П'ят 19 чер, 2020 10:33, всього редагувалось 4 разів.