Это шутка такая ?
Есть люди, которые зациклены только на одном банке. Приват/Моно/Ощад - не важно.
Но многие всё же стараются комбинировать желаемые плюшки из разных банков.
И, да - сравнение Аллы с Ощадом будет явно не в пользу последнего
|
|
ОщадбанкКогда я пишу "для расчетов" в Ощадбанке, то подразумеваю сеп платежи, коммуналка, налоги/сборы, оплата за депозитарные услуги цб, благотворительные взносы и тд., это все только через ощад24/7. Все покупки, я делаю альфой максимум, из-за кешбека, хотя 30 дней бесплатного расчетного периода маловато, но спасибо на этом. Депозиты только в гос. банках и немного в пумбе, успел в декабре по 18% открыть, но буду забирать в декабре, так-как % пумб и госы почти сравнялись.
СЭП по 5 тыс за платеж толкать сомнительное удовольствие. Ну и не зацикливались бы на Ощаде давно знали бы что в альфе есть максимум 2 с 60 дневным грейсом. Re: ОщадбанкНе маю жодних проблем зі спілкуванням чотирма мовами. Мовне питання ніколи не було для мене визначальним при оцінці будь чого: людей, подій чи навіть банківських установ. А де обслуговуватись можу вирішити і самостійно, без ваших порад та дозволів - Альфа лише один із більш ніж з десяти банків України, де маю рахунки. На мій превеликий жаль, через певну специфіку, вимушений мати їх і у ощАДІ. Втім сподіваюсь, що постійно бачачи скітське відношення до людей та недолугу організацію роботи в установах цього банку я можу мати право не розділяти вашу любов до цього держбанку? При цьому я жодним чином не претендую на ваше право любити кого вам заманеться. Певен в будь якій установі можна знайти щось гарне для невеликого кола осіб. На жаль це коло, як правило, дуже невелике. Втім усе, що я мав наглість неодноразово повторити - це те, що ваше твердження щодо унікальності запропонованих ощАДом умов обслуговавання певних карток не відповідало дійсності. Ви ж замість визнання власної елементарної помилки навіщось починали порівнювати банки, роздивлятись якусь мою міфічну "піну з рота", пов'язувати мову моїх повідомлень з "російськістю" банку, що є юридичною особою, яка працює з державною реєстрацією та в законодавчому полі України. Чесно кажучи не розумію навіщо були усі ці спроби "похоліварити"? Тому щиро пропоную покінчити із безглуздими намаганнями затролити мене лише через те, що я мав необережність вказати вам, де ви... помилились. Я рідко стикався з людьми для яких існує лише дві точки зору - їх та неправильна, а тому не маю достатнього досвіду як у цьому випадку поводитись. Отже якщо вам буде дійсно простіше закінчити цей нікому не потрібний обмін думками - я готовий відкликати своє зауваження щодо помилковості вашого твердження. Якщо ви вважаєте що запропонований ощАДом тариф в Україні справді унікальний - най буде так - най він дійсно буде унікальним. Для вас і для ощАДу. Re: ОщадбанкНаче дядьки вже величенькі, а стільки буков заради того, щоб комусь щось довести? До́ста!
viewtopic.php?p=5004939#p5004939 Есть ли возможность зарегистрировать карту без cvv кода в интернет банкинге, кроме как в терминале/банкомате?
Ощадбанкviewtopic.php?p=5004939#p5004939[/quote] Сумму долл заранее заказывайте и всё, при заказе напоминайте про новый Тариф, это будет дисциплинировать кассира или кто там заказывает... При заказе спрашивайте имя/отчество, с кем говорите, чтоб в отделение в день получения не сказали, мы не знаем с кем вы говорили. Это пустяк.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||