Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
vpchelko написав:штраф за овер запрещен законом на время карантина
але вже зараз карантин адаптивний, це значить що в одних областях держави він діє, в інших вже знятий, як бути в цьому випадку
карантин по всей стране ... есть общеие парапетні, запрещенніе везде, есть опциональные на усмотрение местных властей.
Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Установити з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі - COVID-19), з 22 травня 2020 р. до 31 липня 2020 р. на території Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, м. Києва, м. Севастополя (далі - регіони) із урахуванням епідемічної ситуації в регіоні карантин, продовживши на всій території України дію карантину
Квесторе_поверніться написав:Думаю Шаромига по дебетках не стукає в УБКІ. А Остапу дзвонили не питали залишок на В+? А 17 коп в мінусі виглядає як штраф за овер.
Планирую позвонить завтра в рабочее время. Так думал оставить на всякий случай В+, вдруг одумаются, или наступит ситуация, когда 9% по остатку, 0,2% на выход и 7грн/смс будут адекватными на фоне других предложений (надеюсь, нет), но если они мутят с минусами на дебетке, буду закрывать.
Квесторе_поверніться написав:Думаю Шаромига по дебетках не стукає в УБКІ. А Остапу дзвонили не питали залишок на В+? А 17 коп в мінусі виглядає як штраф за овер.
Планирую позвонить завтра в рабочее время. Так думал оставить на всякий случай В+, вдруг одумаются, или наступит ситуация, когда 9% по остатку, 0,2% на выход и 7грн/смс будут адекватными на фоне других предложений (надеюсь, нет), но если они мутят с минусами на дебетке, буду закрывать.
Позвонил. Так, это комиссия за несанкционированный овердрафт -7 грн на карте. 27 копеек комиссия и там начислилось 10 копеек процентов за предыдущий период. Итого -17 копеек отображается, но по факту -7 гр 17 копеек. Если не погасить, будут дальше капать проценты за овер. Но сказали, что если погасить, то больше в минус не спишут, однако, при закрытии карты или при пополнении всё спишут сполна. В первом случае, для закрытия нужно будет оплатить недостачу в кассе.
Проходил мимо, дай, думаю, зайду. Народ (те, кого не блоканули), а что вы еще делаете в "Глобусе"? Ждете, чтобы вам какой-нибудь подарочек прилетел? Уже ж все с этой говно-банкой понятно...
Искатель написав:Проходил мимо, дай, думаю, зайду. Народ (те, кого не блоканули), а что вы еще делаете в "Глобусе"? Ждете, чтобы вам какой-нибудь подарочек прилетел? Уже ж все с этой говно-банкой понятно...
Искатель написав:Проходил мимо, дай, думаю, зайду. Народ (те, кого не блоканули), а что вы еще делаете в "Глобусе"? Ждете, чтобы вам какой-нибудь подарочек прилетел? Уже ж все с этой говно-банкой понятно...