було б добре щоб хтось підкорегував вершки, фіксонувши частину паперового прибутку, та знову вклав зароблені гроші як додаткову маржу для нових позицій по тренду
ЛОБ Додано: Вів 28 лип, 2020 08:27 написав:$1.981 й одразу реакція -$50 ...
Nickmess Додано: Вів 28 лип, 2020 09:47 написав:На форекс пф такого не было 1937.. где смотрите
ЛОБ Додано: Вів 28 лип, 2020 10:06 написав:*GOLD FUTURES SURGE, TOUCH $2,000/OZ ф'ючерсні ціни на біржових торгах (з можливістю фізичної поставки зливків золота) перевищили у моменті психологічну позначку $2.000
Nickmess написав:
ЛОБ написав:
Nickmess написав:Kitco.com нет таких цифр... тоже плохой источник?
якраз KITCO надійне джерело, яке також підтверджує ціну 1.980+ :
можливо, ви дивитеся не агреговану на біржові котировки "форексну" ціну спот будьте уважнішими, читайте заголовок на графіку
вы писали 2000. Намкитко 1978 макс
спочатку ви сумнівалися у спотовій ціні $1.981 - заперечуючи мені "а на форекспф не було"
тепер сперечаєтесь щодо торкання ф'єчерсної ціни до $2.000, імовірно не розуміючи про що йде мова
у мене немає бажання розводити суперечки та пояснювати вам деталі ціноутворення на комплексному ринку комодів та золота зокрема
просто візьміть до відома, що Eleanor Creagh (@Eleanor_Creagh) із "Saxo Capital Markets AU" на своїй twitter-сторінці повідомила, що за якимось (сам не перевіряв)) окремим дальнім ф'ючерсним контрактом було зафіксованj ціну XAU/USD рівно у $2.000
ЛОБ Додано: П'ят 24 лип, 2020 11:28 написав:До відома читачів, що можливо випадково тут на гілочці у пошуках відповіді на запитання про подальші перспективи XAU vs USD :
відсьогодні ЗОЛОТО знову оновило нещодавно встановлені Історичні Максимуми у металевих кросах до інших валют-мажорів EUR, CHF, JPY - що у свою чергу зміцнюються до USD
XAU/EUR 1.635 XAU/CHF 1.757 XAU/JPY 202.800
саме цей факт дозволяє мені зробити припущення про невідворотній штурм психологічної позначки XAU/USD $2.000
Золото продовжує свою переможну ходу проти основних мажорів - відтепер рекордні історичні максимуми позначено :
XAU/EUR 1.682 (4-денна безперервна серія оновлення) XAU/CHF 1.821 (6-денна серія ) XAU/JPY 208.500 (5-денна серія)