Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman писал(а):Якщо тре море, чому не розглядати Грецію, Італію, Іспанію, Португалію, Чорногорію, Албанію, навіть Болгарію і т.д.
Ту Ви, пане Флаймане, дуже вдало зачепили саме економічну та соціальну складову: НА СЬОГОДНІ І ОСОБИСТО Я, І ОСОБИСТО ВИ, І КОЖНИЙ ФОРУМЧАНИН - попали в дуже цікаву ситуацію: - яка там Іспанія.... Ніхто туди не попаде дай Боже раніше 2023 року. Мої знайомі - а мають квартири в Аліканте та поруч - фактично втратили свої квартири і попасти туди не можуть. То 70 000 ойро та 140 000 ойро. Гаплик. - Яка там Греція - втрачено - ви туди ніяк не попадете - я встиг побувати... - Як там Португалія... Закриті кордони навіть з Іспанією... - Яка там Чорногорія - сьогодні зробив запит дочці кума - там живе з чоловіком вже років вісім - вже синочку народженому в Чорногорі, мабуть п"ять років - вчора надіслали відео, як дитина навчилася пірнати з трампліна у басейн - ще не написали, як вбачають майбутнє. Цікаво, що на відео - українська мова (гадаю, Ви в Києві вже давно не чули українську) - Про Албанію та Болгарію краще не згадуйте - це вже зовсім нижче плінтуса орієнтуватися на країни, які за розвитком нижче нижчого плінтуса. Я всім приятелям кажу: якщо ви думаєте, що в Україні погано - поїдьте в Болгарію - проїдьтеся автівкою кілометров 100-200-300 - і вам Україна буде здавтися раєм на Землі...
Історія, економіка, політика та - хай йому Грець - Коронавірус - все розставили на свої місця. Туреччина: безпечно, надійно, безпроблемно, доступно. akurt "порожняк не гонить". Я обирав довго та вдало. Думав головом, а не ногом... Багато світом попоїздив та ще - дай Боже - попоїздить... На березень авіаквитки в Марсель - сподіваюсь, якось владнається... Але у Франції - теж повна попа... На вересень-жовтень авіаквитки в Швейцарію, Велику Британію та в США здав... Трохи втратив на бронюваннях готелів в Женеві та в Бордо (видали ваучери на готелі - дійсні 1,5 роки). Нема нашій людині шляху в Європу. Все зачинено... "Мужчина! Вас там не стояло..."
(происхождение фразы приписывается караимке по национальности (Крым, Украина) Анне Ахматовой: «Все как будто точно, и годы, и названия, и даже без брани, — и все сплошное уничтожение и уничижение. “Вас здесь не стояло”. Не было у меня славы, не переводились мои стихи на все языки мира, ничего» (Л. Чуковская, «Записки об Анне Ахматовой», запись 23 окт. 1960).
akurt писал(а):На всякий случай: когда я езжу на авто по Львову с "приятелем" - то он неистово крестится при виде церквей, которые во Львове на каждом углу, а то и по две. Это неприлично говорить, но большего вора, казнокрада и обманщика своих ближних я среди своих знакомых не знаю. Но крестится неистово....
Оце мене найбільш вразило у Львові. Спостерігав - тіточка в маршрутці хрестилась, коли побачила церкву, а вийшовши з маршрутки, таким матом покрила біля тієїж церкви когось на вулиці, коли її штовхнули чи ще щось.
flyman писал(а):Я вже не раз писав, чисто на їду вна неньці витрачаю біля 2000 грн. На життя в межах $125...$150 в мысяць.
В Польщі витрачав на життя 950..1000 злотих, літом менше зимою більше (грубо 10 злотих в день + 100 злотих проїзний на ГТ, + 500 оренда кавалірки + комуналка + інше )
Таке є поняття - якість життя але пану таке поняття не зрозуміти...
А про твої потреби і скільки треба на це грошей дуже цікаво спостерігати.... Є така категорія людей з особливими потребами. Коли тебе читаю, так постійно їх згадую...
flyman писал(а):Якщо тре море, чому не розглядати Грецію, Італію, Іспанію, Португалію, Чорногорію, Албанію, навіть Болгарію і т.д.
Ту Ви, пане Флаймане, дуже вдало зачепили саме економічну та соціальну складову: НА СЬОГОДНІ І ОСОБИСТО Я, І ОСОБИСТО ВИ, І КОЖНИЙ ФОРУМЧАНИН - попали в дуже цікаву ситуацію: - яка там Іспанія.... Ніхто туди не попаде дай Боже раніше 2023 року. Мої знайомі - а мають квартири в Аліканте та поруч - фактично втратили свої квартири і попасти туди не можуть. То 70 000 ойро та 140 000 ойро. Гаплик. - Яка там Греція - втрачено - ви туди ніяк не попадете - я встиг побувати... - Як там Португалія... Закриті кордони навіть з Іспанією... - Яка там Чорногорія - сьогодні зробив запит дочці кума - там живе з чоловіком вже років вісім - вже синочку народженому в Чорногорі, мабуть п"ять років - вчора надіслали відео, як дитина навчилася пірнати з трампліна у басейн - ще не написали, як вбачають майбутнє. Цікаво, що на відео - українська мова (гадаю, Ви в Києві вже давно не чули українську) - Про Албанію та Болгарію краще не згадуйте - це вже зовсім нижче плінтуса орієнтуватися на країни, які за розвитком нижче нижчого плінтуса. Я всім приятелям кажу: якщо ви думаєте, що в Україні погано - поїдьте в Болгарію - проїдьтеся автівкою кілометров 100-200-300 - і вам Україна буде здавтися раєм на Землі...
Історія, економіка, політика та - хай йому Грець - Коронавірус - все розставили на свої місця. Туреччина: безпечно, надійно, безпроблемно, доступно. akurt "порожняк не гонить". Я обирав довго та вдало. Думав головом, а не ногом...
Так цікаво читати думку флая, який невідомо в якому сивому році був на морі.
Знаєм, знаєм ... Є дача, електричком і вєлік за 40 баксів )))
Нафіг то морє Можна і в калюжі покупатись...
Акурт виявився бардзо правим у своєму виборі, а ось осінь і наступна зима + 21 рік покажуть, чи оточення кавалірками Києва було правильною стратегією чи ні
Там з Флаєм - дуже цікавою людиною - я реально поважаю: активний, наполегливий, цілеспрямований, знає англійську - не вистачає (чисто на мою думку, можу помилятися) в тому способі життя останньої ГРОШОВИТОЇ компоненти. Ось наприклад, я племінницю скільки знаю - батьки годували тільки домашньою сметанкою. Так собі "пухленька". Зараз живе в Ізраїлі - вийшла заміж за єврея. Вона в інеті колотить страшенні гроші.
Етап 1: набрала вагу 120 кг. Етап 2: оголошує початок чергових курсів схуднення (в неї багато підписчиків - дурочки з Воронєжа, Хабаровська та Уренгоя - спеціалізується на рванцях та дранцях) Етап 3: кожний раз нова дієта - наприклад зараз - повне голодування ще й без води. Етап 4: отримання грошей від дурочок за гарні поради та інструкції все на власному досвіді по годинах!!!! Етап 5: шампанске, червона ікра, чорна ікра, Фуа-гра, вустриці, Білий трюфель, Хамон іберіко, Мармурова яловичина, 120 кг - новий курс схуднення для дурочок.
НЕ ЖАРТУЮ. Тримає власний сайт. Грошви неміряно. Чоловік став справжнім "хитрим євреєм" та не працює...
Історія, економіка, політика та - хай йому Грець - Коронавірус - все розставили на свої місця. Туреччина: безпечно, надійно, безпроблемно, доступно. akurt "порожняк не гонить". Я обирав довго та вдало. Думав головом, а не ногом...
Так цікаво читати думку флая, який невідомо в якому сивому році був на морі.
Знаєм, знаєм ... Є дача, електричком і вєлік за 40 баксів )))
Нафіг то морє Можна і в калюжі покупатись...
Акурт виявився бардзо правим у своєму виборі, а ось осінь і наступна зима + 21 рік покажуть, чи оточення кавалірками Києва було правильною стратегією чи ні
пачка молока за 20 грн. на 3 сніданки із вівсяними пластівцями, обіцяне фото
квиток на електричку, туди і назад, приблизно 40 грн.
кавалірка з простим ремонтом, менше 10Куе дача, безплатно (спадщина), можна купити за 1Куе...2Куе, якщо нема спадщини.
Хочеш ідеш в АТБ охоронцем, не хочеш, то в Польщі на трускавки.
В результаті, без напряга маєш всі блага цивілізації.
А що в Туреччині? Тре 50куе на кавалірку. І ще десь до $200 на витрати. Навіть роботи нема. А ще загородній будинок, тобто дача, це ще 50куе.
Турецький комунізм із дешевим йогуртом, сібасом, фруктами та овочами. Хіхі
Для гарної людини - подарунок (надпис на коробці "Грошва з неба")
Етап 1. Київ. Freedom finance - вони купують великі обсяги ОВДП. Етап 2. Київ. Відвідання офісу та укладання Угоди про співпрацю. Внесення грошей. Я так розумію у Флая мінімум 50К - згаданих вище - під грушею є. Етап 3. Після внесення грошви - віртуальна власність на певну кількість ОВДП (Реально ними володіє вказана вище компанія). Дохідність різна, але +- 11% по валюті є. Етап 4. Забути про "кавалєрки" як про дивний хлопчачий сон. Етап 5. Шампанське, червона ікра, чорна ікра, Фуа-гра, вустриці, Білий трюфель, Хамон іберіко, Мармурова яловичина. Розповідь сусідам по дачі, як їм треба краще працювати на городі.
akurt писал(а):Там з Флаєм - дуже цікавою людиною - я реально поважаю: активний, наполегливий, цілеспрямований, знає англійську - не вистачає (чисто на мою думку, можу помилятися) в тому способі життя останньої ГРОШОВИТОЇ компоненти. Ось наприклад, я племінницю скільки знаю - батьки годували тільки домашньою сметанкою. Так собі "пухленька". Зараз живе в Ізраїлі - вийшла заміж за єврея. Вона в інеті колотить страшенні гроші.
Етап 1: набрала вагу 120 кг. Етап 2: оголошує початок чергових курсів схуднення (в неї багато підписчиків - дурочки з Воронєжа, Хабаровська та Уренгоя - спеціалізується на рванцях та дранцях) Етап 3: кожний раз нова дієта - наприклад зараз - повне голодування ще й без води. Етап 4: отримання грошей від дурочок за гарні поради та інструкції все на власному досвіді по годинах!!!! Етап 5: шампанске, червона ікра, чорна ікра, Фуа-гра, вустриці, Білий трюфель, Хамон іберіко, Мармурова яловичина, 120 кг - новий курс схуднення для дурочок.
НЕ ЖАРТУЮ. Тримає власний сайт. Грошви неміряно. Чоловік став справжнім "хитрим євреєм" та не працює...
Ти так і не зрозумів. Тому веду просвітницьку роботу далі. Ти топиш за "жити дешево в Анталії" смакуючі йогурти і сібаси, але щоб це почати робити, тре купити квартуру за 50Куе, які тре мати, а ще мати джерело доходу за межами Туреччини і можливість його використання, напр. нерухомість, яка здається в оренду в Україні, або депозити, або який фріланс. Повторю, це все для того, щоб жити дешево, англійською life cheap
І навіщо такі кульбіти, тобто наскирдувати від 50К...70Куе, щоб переїхати і жити дешево в Туреччині, якщо можна без напрягу жити дешево вна неньці. Не розумію.
Якщо в тебе є житло, а в ньому є електрика, вода, каналізація, то ти вже в золотому мільярді. Тільки біля Києва тобі це обійдеться близько 10Куе, а в Анталії від 50Куе і ще тре морочитися із тим, де брати дохід на проживання в Туреччині.
А якщо в тебе більше на порядок, чим 50Куе, то є місця кращі. Знову не зрозуміла ЦА.
з.і. 120 кг живої ваги, ну це на любителя з Близького Сходу, в них там свої стандарти жіночої красоти. Хіхі
flyman писал(а):120 кг живої ваги, ну це на любителя з Близького Сходу, в них там свої стандарти жіночої красоти. Хіхі
Ну про 120 кг я умовно написав, але майже правда... Правда й така: якщо зараз подивитися на наших українців, що прилітають в Анталію на відпочинок, то в мене враження, що привозять відгодованих свинок... Я вже відвик бачити попи розміром з дирижабль, та животи розміром з Марс... Трохи дивно, наче людЕ їдять пузанину зранку до вечора... Ну а потім - в онкодіспансери - по черзі...
х х х Новина дня: в Туреччині почалося збирання плодів одного з видів кактуса - Опунція - хитрий фрукт - не дай Боже взяти в руки (розміром з кулак) - гілки, як у морських зірок - не витягнеш. Сильно болить. Треба обережно - в мийку - під холодну (!!!) воду - дивно, але гілки відразу відпадають, маєте класний фрукт, за смаком нагадує ківі. Можно не купувати - якщо від мене пройти метрів 500 до природного водоспаду із зоною відпочинку (столики, лавки, газони) - то праворуч вздовж русла гірської річки - тих опунцій, як в Україні дички...
flyman писал(а):пачка молока за 20 грн. на 3 сніданки із вівсяними пластівцями, обіцяне фото
Блін, чувак, ну твій раціон від не про ЗОЖ ((((
flyman писал(а):
А що там в тебе за чорний проводок: Заряджаєш нокію в холодильнику? зі. А де м"ясо? В тебе в холодильнику, як у бомжа ((( ніц нема ((((
flyman писал(а):квиток на електричку, туди і назад, приблизно 40 грн.
Чекаю, коли УЗ збанкрутує і електричок не буде чи буде за 400 грн
flyman писал(а):кавалірка з простим ремонтом, менше 10Куе
Ми знаємо, що воно за кавалірка. Самобуд з порушенями.
10к+5к довести до кондиції - за 15 кв.м = середня ціна за метр в Анталії = 1 куе метр.
Так ти купив якесь лайно, а в Анталії ти би отримав цукерочку з басіком.
flyman писал(а):Хочеш ідеш в АТБ охоронцем, не хочеш, то в Польщі на трускавки.
Блін, так і знав, що ти в АТБ працюєш Не знаю ні одного айтішніка, який би такий треш, як ти би купляв.
flyman писал(а):А що в Туреччині? Тре 50куе на кавалірку. І ще десь до $200 на витрати. Навіть роботи нема. А ще загородній будинок, тобто дача, це ще 50куе.
А що ти на свої кавалірки 50куе не витрачиш? Який в тебе підрахунок?
зі. Ну, так, для охоронця з АТБ роботи в Туречині немає. А для айтішніка не бомжа, ремойт ворк - но праблем!