Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 693694695696697 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 12:13

flyman написав:Якщо тре море, чому не розглядати Грецію, Італію, Іспанію, Португалію, Чорногорію, Албанію, навіть Болгарію і т.д.

Ту Ви, пане Флаймане, дуже вдало зачепили саме економічну та соціальну складову:
НА СЬОГОДНІ І ОСОБИСТО Я, І ОСОБИСТО ВИ, І КОЖНИЙ ФОРУМЧАНИН - попали в дуже цікаву ситуацію:
- яка там Іспанія.... Ніхто туди не попаде дай Боже раніше 2023 року. Мої знайомі - а мають квартири в Аліканте та поруч - фактично втратили свої квартири і попасти туди не можуть. То 70 000 ойро та 140 000 ойро. Гаплик.
- Яка там Греція - втрачено - ви туди ніяк не попадете - я встиг побувати...
- Як там Португалія... Закриті кордони навіть з Іспанією...
- Яка там Чорногорія - сьогодні зробив запит дочці кума - там живе з чоловіком вже років вісім - вже синочку народженому в Чорногорі, мабуть п"ять років - вчора надіслали відео, як дитина навчилася пірнати з трампліна у басейн - ще не написали, як вбачають майбутнє. Цікаво, що на відео - українська мова (гадаю, Ви в Києві вже давно не чули українську)
- Про Албанію та Болгарію краще не згадуйте - це вже зовсім нижче плінтуса орієнтуватися на країни, які за розвитком нижче нижчого плінтуса. Я всім приятелям кажу: якщо ви думаєте, що в Україні погано - поїдьте в Болгарію - проїдьтеся автівкою кілометров 100-200-300 - і вам Україна буде здавтися раєм на Землі...

Історія, економіка, політика та - хай йому Грець - Коронавірус - все розставили на свої місця.
Туреччина: безпечно, надійно, безпроблемно, доступно.
akurt "порожняк не гонить". Я обирав довго та вдало. Думав головом, а не ногом...
Багато світом попоїздив та ще - дай Боже - попоїздить...
На березень авіаквитки в Марсель - сподіваюсь, якось владнається... Але у Франції - теж повна попа...
На вересень-жовтень авіаквитки в Швейцарію, Велику Британію та в США здав...
Трохи втратив на бронюваннях готелів в Женеві та в Бордо (видали ваучери на готелі - дійсні 1,5 роки).
Нема нашій людині шляху в Європу. Все зачинено...
"Мужчина! Вас там не стояло..."

(происхождение фразы приписывается караимке по национальности (Крым, Украина) Анне Ахматовой: «Все как будто точно, и годы, и названия, и даже без брани, — и все сплошное уничтожение и уничижение. “Вас здесь не стояло”. Не было у меня славы, не переводились мои стихи на все языки мира, ничего» (Л. Чуковская, «Записки об Анне Ахматовой», запись 23 окт. 1960).
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 12:57

akurt написав:На всякий случай: когда я езжу на авто по Львову с "приятелем" - то он неистово крестится при виде церквей, которые во Львове на каждом углу, а то и по две. Это неприлично говорить, но большего вора, казнокрада и обманщика своих ближних я среди своих знакомых не знаю. Но крестится неистово....

Оце мене найбільш вразило у Львові. Спостерігав - тіточка в маршрутці хрестилась, коли побачила церкву, а вийшовши з маршрутки, таким матом покрила біля тієїж церкви когось на вулиці, коли її штовхнули чи ще щось.

Я був в шоці, такого я не очікувів :shock:

зі. Культурний код...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 13:00

flyman написав:Я вже не раз писав, чисто на їду вна неньці витрачаю біля 2000 грн.
На життя в межах $125...$150 в мысяць.

В Польщі витрачав на життя 950..1000 злотих, літом менше зимою більше (грубо 10 злотих в день + 100 злотих проїзний на ГТ, + 500 оренда кавалірки + комуналка + інше )

Таке є поняття - якість життя :) але пану таке поняття не зрозуміти...

А про твої потреби і скільки треба на це грошей дуже цікаво спостерігати....
Є така категорія людей з особливими потребами. Коли тебе читаю, так постійно їх згадую...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 13:05

akurt написав:
  flyman написав:Якщо тре море, чому не розглядати Грецію, Італію, Іспанію, Португалію, Чорногорію, Албанію, навіть Болгарію і т.д.

Ту Ви, пане Флаймане, дуже вдало зачепили саме економічну та соціальну складову:
НА СЬОГОДНІ І ОСОБИСТО Я, І ОСОБИСТО ВИ, І КОЖНИЙ ФОРУМЧАНИН - попали в дуже цікаву ситуацію:
- яка там Іспанія.... Ніхто туди не попаде дай Боже раніше 2023 року. Мої знайомі - а мають квартири в Аліканте та поруч - фактично втратили свої квартири і попасти туди не можуть. То 70 000 ойро та 140 000 ойро. Гаплик.
- Яка там Чорногорія - сьогодні зробив запит дочці кума - там живе з чоловіком вже років вісім - вже синочку народженому в Чорногорі, мабуть п"ять років - вчора надіслали відео, як дитина навчилася пірнати з трампліна у басейн - ще не написали, як вбачають майбутнє. Цікаво, що на відео - українська мова (гадаю, Ви в Києві вже давно не чули українську)
- Про Албанію та Болгарію краще не згадуйте - це вже зовсім нижче плінтуса орієнтуватися на країни, які за розвитком нижче нижчого плінтуса. Я всім приятелям кажу: якщо ви думаєте, що в Україні погано - поїдьте в Болгарію - проїдьтеся автівкою кілометров 100-200-300 - і вам Україна буде здавтися раєм на Землі...

Історія, економіка, політика та - хай йому Грець - Коронавірус - все розставили на свої місця.
akurt "порожняк не гонить". Я обирав довго та вдало. Думав головом, а не ногом...

Так цікаво читати думку флая, який невідомо в якому сивому році був на морі.

Знаєм, знаєм ... Є дача, електричком і вєлік за 40 баксів )))

Нафіг то морє :!: Можна і в калюжі покупатись...

Акурт виявився бардзо правим у своєму виборі, а ось осінь і наступна зима + 21 рік покажуть, чи оточення кавалірками Києва було правильною стратегією чи ні :?:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 13:18

Там з Флаєм - дуже цікавою людиною - я реально поважаю: активний, наполегливий, цілеспрямований, знає англійську - не вистачає (чисто на мою думку, можу помилятися) в тому способі життя останньої ГРОШОВИТОЇ компоненти.
Ось наприклад, я племінницю скільки знаю - батьки годували тільки домашньою сметанкою.
Так собі "пухленька".
Зараз живе в Ізраїлі - вийшла заміж за єврея.
Вона в інеті колотить страшенні гроші.

Етап 1: набрала вагу 120 кг.
Етап 2: оголошує початок чергових курсів схуднення (в неї багато підписчиків - дурочки з Воронєжа, Хабаровська та Уренгоя - спеціалізується на рванцях та дранцях)
Етап 3: кожний раз нова дієта - наприклад зараз - повне голодування ще й без води.
Етап 4: отримання грошей від дурочок за гарні поради та інструкції все на власному досвіді по годинах!!!!
Етап 5: шампанске, червона ікра, чорна ікра, Фуа-гра, вустриці, Білий трюфель, Хамон іберіко, Мармурова яловичина, 120 кг - новий курс схуднення для дурочок.

НЕ ЖАРТУЮ.
Тримає власний сайт. Грошви неміряно.
Чоловік став справжнім "хитрим євреєм" та не працює...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 13:40

change_pm написав:
  akurt написав:

Так цікаво читати думку флая, який невідомо в якому сивому році був на морі.

Знаєм, знаєм ... Є дача, електричком і вєлік за 40 баксів )))

Нафіг то морє :!: Можна і в калюжі покупатись...

Акурт виявився бардзо правим у своєму виборі, а ось осінь і наступна зима + 21 рік покажуть, чи оточення кавалірками Києва було правильною стратегією чи ні :?:

пачка молока за 20 грн. на 3 сніданки із вівсяними пластівцями, обіцяне фото

Зображення

квиток на електричку, туди і назад, приблизно 40 грн.

кавалірка з простим ремонтом, менше 10Куе
дача, безплатно (спадщина), можна купити за 1Куе...2Куе, якщо нема спадщини.

Хочеш ідеш в АТБ охоронцем, не хочеш, то в Польщі на трускавки.

В результаті, без напряга маєш всі блага цивілізації.

А що в Туреччині? Тре 50куе на кавалірку. І ще десь до $200 на витрати.
Навіть роботи нема. А ще загородній будинок, тобто дача, це ще 50куе.

Турецький комунізм із дешевим йогуртом, сібасом, фруктами та овочами. Хіхі
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 13:57

Для гарної людини - подарунок (надпис на коробці "Грошва з неба")

Етап 1. Київ. Freedom finance - вони купують великі обсяги ОВДП.
Етап 2. Київ. Відвідання офісу та укладання Угоди про співпрацю. Внесення грошей. Я так розумію у Флая мінімум 50К - згаданих вище - під грушею є.
Етап 3. Після внесення грошви - віртуальна власність на певну кількість ОВДП (Реально ними володіє вказана вище компанія). Дохідність різна, але +- 11% по валюті є.
Етап 4. Забути про "кавалєрки" як про дивний хлопчачий сон.
Етап 5. Шампанське, червона ікра, чорна ікра, Фуа-гра, вустриці, Білий трюфель, Хамон іберіко, Мармурова яловичина. Розповідь сусідам по дачі, як їм треба краще працювати на городі.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 14:02

akurt написав:Там з Флаєм - дуже цікавою людиною - я реально поважаю: активний, наполегливий, цілеспрямований, знає англійську - не вистачає (чисто на мою думку, можу помилятися) в тому способі життя останньої ГРОШОВИТОЇ компоненти.
Ось наприклад, я племінницю скільки знаю - батьки годували тільки домашньою сметанкою.
Так собі "пухленька".
Зараз живе в Ізраїлі - вийшла заміж за єврея.
Вона в інеті колотить страшенні гроші.

Етап 1: набрала вагу 120 кг.
Етап 2: оголошує початок чергових курсів схуднення (в неї багато підписчиків - дурочки з Воронєжа, Хабаровська та Уренгоя - спеціалізується на рванцях та дранцях)
Етап 3: кожний раз нова дієта - наприклад зараз - повне голодування ще й без води.
Етап 4: отримання грошей від дурочок за гарні поради та інструкції все на власному досвіді по годинах!!!!
Етап 5: шампанске, червона ікра, чорна ікра, Фуа-гра, вустриці, Білий трюфель, Хамон іберіко, Мармурова яловичина, 120 кг - новий курс схуднення для дурочок.

НЕ ЖАРТУЮ.
Тримає власний сайт. Грошви неміряно.
Чоловік став справжнім "хитрим євреєм" та не працює...

Ти так і не зрозумів.
Тому веду просвітницьку роботу далі.
Ти топиш за "жити дешево в Анталії" смакуючі йогурти і сібаси, але щоб це почати робити, тре купити квартуру за 50Куе, які тре мати, а ще мати джерело доходу за межами Туреччини і можливість його використання, напр. нерухомість, яка здається в оренду в Україні, або депозити, або який фріланс.
Повторю, це все для того, щоб жити дешево, англійською life cheap

І навіщо такі кульбіти, тобто наскирдувати від 50К...70Куе, щоб переїхати і жити дешево в Туреччині, якщо можна без напрягу жити дешево вна неньці.
Не розумію.

Якщо в тебе є житло, а в ньому є електрика, вода, каналізація, то ти вже в золотому мільярді. Тільки біля Києва тобі це обійдеться близько 10Куе, а в Анталії від 50Куе і ще тре морочитися із тим, де брати дохід на проживання в Туреччині.

А якщо в тебе більше на порядок, чим 50Куе, то є місця кращі. Знову не зрозуміла ЦА.

з.і.
120 кг живої ваги, ну це на любителя з Близького Сходу, в них там свої стандарти жіночої красоти. Хіхі
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 14:14

flyman написав:120 кг живої ваги, ну це на любителя з Близького Сходу, в них там свої стандарти жіночої красоти. Хіхі

Ну про 120 кг я умовно написав, але майже правда...
Правда й така: якщо зараз подивитися на наших українців, що прилітають в Анталію на відпочинок, то в мене враження, що привозять відгодованих свинок...
Я вже відвик бачити попи розміром з дирижабль, та животи розміром з Марс...
Трохи дивно, наче людЕ їдять пузанину зранку до вечора...
Ну а потім - в онкодіспансери - по черзі...

х х х
Новина дня: в Туреччині почалося збирання плодів одного з видів кактуса - Опунція - хитрий фрукт - не дай Боже взяти в руки (розміром з кулак) - гілки, як у морських зірок - не витягнеш. Сильно болить.
Треба обережно - в мийку - під холодну (!!!) воду - дивно, але гілки відразу відпадають, маєте класний фрукт, за смаком нагадує ківі.
Можно не купувати - якщо від мене пройти метрів 500 до природного водоспаду із зоною відпочинку (столики, лавки, газони) - то праворуч вздовж русла гірської річки - тих опунцій, як в Україні дички...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2020 14:32

flyman написав:пачка молока за 20 грн. на 3 сніданки із вівсяними пластівцями, обіцяне фото

Блін, чувак, ну твій раціон від не про ЗОЖ ((((
  flyman написав:Зображення

А що там в тебе за чорний проводок: Заряджаєш нокію в холодильнику?
зі. А де м"ясо? В тебе в холодильнику, як у бомжа ((( ніц нема ((((
  flyman написав:квиток на електричку, туди і назад, приблизно 40 грн.

Чекаю, коли УЗ збанкрутує і електричок не буде чи буде за 400 грн
  flyman написав:кавалірка з простим ремонтом, менше 10Куе

Ми знаємо, що воно за кавалірка. Самобуд з порушенями.

10к+5к довести до кондиції - за 15 кв.м = середня ціна за метр в Анталії = 1 куе метр.

Так ти купив якесь лайно, а в Анталії ти би отримав цукерочку з басіком.
  flyman написав:Хочеш ідеш в АТБ охоронцем, не хочеш, то в Польщі на трускавки.

Блін, так і знав, що ти в АТБ працюєш :!:
Не знаю ні одного айтішніка, який би такий треш, як ти би купляв.
  flyman написав:А що в Туреччині? Тре 50куе на кавалірку. І ще десь до $200 на витрати.
Навіть роботи нема. А ще загородній будинок, тобто дача, це ще 50куе.

А що ти на свої кавалірки 50куе не витрачиш? Який в тебе підрахунок?

зі. Ну, так, для охоронця з АТБ роботи в Туречині немає. А для айтішніка не бомжа, ремойт ворк - но праблем!
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 693694695696697 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему