Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
НОВИНИ ТРАНЗИТУ в ТУРЕЧЧИНУ ЧЕРЕЗ РУМУНІЮ ТА БОЛГАРІЮ
1. Принципово - транзит для українців відкрито. 2. При перетині кордону Україна-Румунія - тільки два пункти пропуску - в районі Чернівців та Мукачевого - треба показати роздруковку з Букінга. Перевіряють румуни не реальну оплату, а наявність такого готелю взагалі. ОПЛАТА ГОТЕЛЮ НЕ Є ВИМОГОЮ; достатньо роздруковки підтвердження бронювання. 3. Обов"язковим - так і раніше було - "Зелена карта" на авто. 4. Румунський прикордонник видає карту маршруту - ксерокпія поганої якості - раджу заздалегідь пробити маршрут - він єдиний - Чернівці - Фокшани - Русе (міст "Дружба" через Дунай в Болгарію). На ксеркопії ставлять дату та час в"їзду в Румунію - треба покинути якнайшвидше та при виїзді на мапі отимати печатку з датою та часом (за відгуками не є обов"язковим). ВАЖЛИВО: відхилення від маршруту - штраф 100 ойро. Відмічають наші люди (трафік вже досить великий) збільшення поліцейських авто для контролю. 5. Перетин кордону Румунія- Болгарія - нема питань. Проїзд мостом "Дружба" чеерз Дунай можна оплатити карткою. Раніше тілько готівка - румунські леї або пара монет ойро. 6. ВАЖЛИВО: Болгарія - транзит - 325 км - обов"язково покинути територію Болгарії не пізніше 8 годин (!!!) від моменту в"їзду. Тут цікава двійка кумедних хлопців - хлопці радять вам жити в Болгарії - ну-ну... Слава Богу, що самі там не були - хВахівці ще ті - хіба були піонЭрами... 7. В"їзд на територію Туреччини - то як свято - вогні кафе музика - швидкісна траса до Стамбула - 120 км дозволена швидкість (реально їдуть 140-150, трафік поліс не придирається) - три полоси в кожному напрямку - жодного перехрестя - острівки відпочинку. На тих острівках відпочинку - інет безкоштовний, туалети безкоштовні, душ безкоштовний. Кава - платно, 5 лір, або 20 гривень.
Не хворійте! Щось там в Україні зростання захворюванності.
flyman писал(а):Балакав із родичкою, каже що нах Туреччина, її знайома в липні вилетіла і там застряла, назад дорога через 2 тижні самоізоляції вна неньці. Коту під хвіст Туреччина.
Абсолютный бред...Так и рождаются сплетни.Как можно застрять в стране,в которой открыты границы.Что за чушь.Турция относится к странам зеленой зоны,с 15 чел.заболевшими на 100тыс.начеления.При пересечении нашей границы,Украинские пограничники тупым так и говорят-пиз...уй на все четыре стороны ,не задерживай очередь,какая самоизоляция??
akurt писал(а):Бред, конечно. Даже не стал комментировать.
Я думаю, что flyman войдет в историю Финансового форума Украины. Ну уж очень оригинальный чувак.
flyman - не обижайтесь, я серьёзно. Реально уникум... В хорошем смысле.
А пока смотрим прямой репортаж от SpaceX. Это то, что может поменять весь мир, всё человечество.
Саме цікаве, що Флаймен ж вумна людина, а на цій гілці його як начебто подміняють. Шось тут не те .
Може тому, що хочу зрозуміти ЦА (цільову аудиторію) покупана в Анталії, а мені втирають дічъ про фріланс та 50куе на старт для "купуємо для себе закордоном" і пропонують 2к біля метро Житомирська.
От в мене тільки один варіант ЦА: пенсіонер акурт, який має кілька об"єктів нерухомості в Україні + якись непильний підробіток копірайтом та "консультаціями" простаків, що дозволяє мати $500 на проживання в Туреччині та ведення блогу на фінанс уа.
flyman писал(а):Може тому, що хочу зрозуміти ЦА (цільову аудиторію) покупана в Анталії, а мені втирають дічъ про фріланс та 50куе на старт для "купуємо для себе закордоном" і пропонують 2к біля метро Житомирська.
От в мене тільки один варіант ЦА: пенсіонер акурт, який має кілька об"єктів нерухомості в Україні + якись непильний підробіток копірайтом та "консультаціями" простаків, що дозволяє мати $500 на проживання в Туреччині та ведення блогу на фінанс уа.
А шо в цьому поганого? Ви ж не кидаєтесь в АТБ, на рекламодавців Ромол? Скільки ви написали скарг адміністрації АТБ за червоні ціни сьогодні, а назавтра вже на 30% більщі? Флай, ви дійсно розумна людина, але замість тролінга, краще поїдьте в Туреччину хоча б на місяць і все зрозумієте. З повагою.