ну даа, теперь дерьмо из кульков вываливается в лифтах 20-этажек

|
|
![]() НОВИНИ ТРАНЗИТУ в ТУРЕЧЧИНУ ЧЕРЕЗ РУМУНІЮ ТА БОЛГАРІЮ
1. Принципово - транзит для українців відкрито. 2. При перетині кордону Україна-Румунія - тільки два пункти пропуску - в районі Чернівців та Мукачевого - треба показати роздруковку з Букінга. Перевіряють румуни не реальну оплату, а наявність такого готелю взагалі. ОПЛАТА ГОТЕЛЮ НЕ Є ВИМОГОЮ; достатньо роздруковки підтвердження бронювання. 3. Обов"язковим - так і раніше було - "Зелена карта" на авто. 4. Румунський прикордонник видає карту маршруту - ксерокпія поганої якості - раджу заздалегідь пробити маршрут - він єдиний - Чернівці - Фокшани - Русе (міст "Дружба" через Дунай в Болгарію). На ксеркопії ставлять дату та час в"їзду в Румунію - треба покинути якнайшвидше та при виїзді на мапі отимати печатку з датою та часом (за відгуками не є обов"язковим). ВАЖЛИВО: відхилення від маршруту - штраф 100 ойро. Відмічають наші люди (трафік вже досить великий) збільшення поліцейських авто для контролю. 5. Перетин кордону Румунія- Болгарія - нема питань. Проїзд мостом "Дружба" чеерз Дунай можна оплатити карткою. Раніше тілько готівка - румунські леї або пара монет ойро. 6. ВАЖЛИВО: Болгарія - транзит - 325 км - обов"язково покинути територію Болгарії не пізніше 8 годин (!!!) від моменту в"їзду. Тут цікава двійка кумедних хлопців - хлопці радять вам жити в Болгарії - ну-ну... Слава Богу, що самі там не були - хВахівці ще ті - хіба були піонЭрами... 7. В"їзд на територію Туреччини - то як свято - вогні кафе музика - швидкісна траса до Стамбула - 120 км дозволена швидкість (реально їдуть 140-150, трафік поліс не придирається) - три полоси в кожному напрямку - жодного перехрестя - острівки відпочинку. На тих острівках відпочинку - інет безкоштовний, туалети безкоштовні, душ безкоштовний. Кава - платно, 5 лір, або 20 гривень. Не хворійте! Щось там в Україні зростання захворюванності. ![]() Абсолютный бред...Так и рождаются сплетни.Как можно застрять в стране,в которой открыты границы.Что за чушь.Турция относится к странам зеленой зоны,с 15 чел.заболевшими на 100тыс.начеления.При пересечении нашей границы,Украинские пограничники тупым так и говорят-пиз...уй на все четыре стороны ![]() ![]() Бред, конечно. Даже не стал комментировать.
Я думаю, что flyman войдет в историю Финансового форума Украины. Ну уж очень оригинальный чувак. flyman - не обижайтесь, я серьёзно. Реально уникум... В хорошем смысле. А пока смотрим прямой репортаж от SpaceX. Это то, что может поменять весь мир, всё человечество. ![]() ![]()
Саме цікаве, що Флаймен ж вумна людина, а на цій гілці його як начебто подміняють. Шось тут не те . ![]()
Може тому, що хочу зрозуміти ЦА (цільову аудиторію) покупана в Анталії, а мені втирають дічъ про фріланс та 50куе на старт для "купуємо для себе закордоном" і пропонують 2к біля метро Житомирська. От в мене тільки один варіант ЦА: пенсіонер акурт, який має кілька об"єктів нерухомості в Україні + якись непильний підробіток копірайтом та "консультаціями" простаків, що дозволяє мати $500 на проживання в Туреччині та ведення блогу на фінанс уа. ![]() ЧИСТЫЙ ЭКСПЕРИМЕНТ
Часть десятая. (Заключительная) Текст перенесено о 13-55 на дві стрінки наперед, бо пан flyman поховав його горами фото з молоком по 10,90. Дивіться нижче. Востаннє редагувалось akurt в Нед 02 сер, 2020 13:56, всього редагувалось 2 разів.
![]()
А шо в цьому поганого? Ви ж не кидаєтесь в АТБ, на рекламодавців Ромол? Скільки ви написали скарг адміністрації АТБ за червоні ціни сьогодні, а назавтра вже на 30% більщі? Флай, ви дійсно розумна людина, але замість тролінга, краще поїдьте в Туреччину хоча б на місяць і все зрозумієте. З повагою. ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|