Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 697698699700701 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 13:49

osafly писал(а):Реально прочел с удовольствием.+ однозначно...Блин,но там где они купили,такая глушь..Это то,о чем писал в своих постах...Пустошь с пыльными широкими улицами,где нет людей и одни камни с пыльными домами.Автобус от Дюденов как начнет куралесить по тому району на пути к центру..Матінко рідна...Уже и не поймешь пока доедешь,то ли с Анталии тебя к центру привезли,то ли откуда то из Серика :D Я б там никогда ничего не купил даже за 20к$...
Аккурт,не могли бы пожалуйста прилепить несколько ссылок на турецкие самые популярные сайты недвиги,типа наших ОЛХ и ЛУН..Интересно было бы как нибудь поколупать на досуге.Спасибо

А вы точно не мой клон? Тут парни строго следят!!!

Ну вот очень длинно - но написал все подробно. И все как есть.

Я в том районе в самом деле никогда не был и даже удивлялся, куда я заехал.
Но есть и плюсы: если купят авто в Турции на вторичке - то проблем особых не будет.
Кроме того - сейчас только узнал - кроме реально одного из самой интересной достопримечательности Анталии - Верхний Дюденский водопад - там шикарный парк водопады - вход 5 лир - 20 гривен - на расстоянии 1,5 км есть еще одно чудо:
я туда попал случайно в прошлом году - та раскопали на холме город византийской империи.
Во как! Всего 1,5 км пешком - а на велике - так просто класс!

Сайт по недвиге у них один сайт - например ниже ссылка. Там можно фильтры ставить.
Вчера гулял вечером по своему микрорайону - километров 5 по разным улицам НЕ НАШЕЛ НА БАЛКОНЕ ни одного объявления ПРОДАМ.
Но смотрел на новый комплекс реально классный строится - почти под горами но дальше меня от моря.
Цены в лирах делите на 7 - будут доллары.
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-k ... 7728/detay

Для change_pm - у Али Кемаль Гурдаля вчера день рождения - я поздравил - он в честь такого объявил акцию - квартиры "2+1" всего по 120 000 долларов.
Он так и сказал - как тост: кто слушает мелких людишек типа Франта или Флая (там ваще все запущено - закончил магистратуру Могилянки - просто позорит известный универ супом из "миші, яка здохла")) - и не берет по 60 000 евро, тот купит по 120 000 долларов.
Я считаю, хороший тост...
Последний раз редактировалось akurt Вс 02 авг, 2020 13:59, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 13:59

akurt писал(а):
  osafly писал(а):Реально прочел с удовольствием.+ однозначно...Блин,но там где они купили,такая глушь..Это то,о чем писал в своих постах...Пустошь с пыльными широкими улицами,где нет людей и одни камни с пыльными домами.Автобус от Дюденов как начнет куралесить по тому району на пути к центру..Матінко рідна...Уже и не поймешь пока доедешь,то ли с Анталии тебя к центру привезли,то ли откуда то из Серика :D Я б там никогда ничего не купил даже за 20к$...
Аккурт,не могли бы пожалуйста прилепить несколько ссылок на турецкие самые популярные сайты недвиги,типа наших ОЛХ и ЛУН..Интересно было бы как нибудь поколупать на досуге.Спасибо

Я считаю, хороший тост...

Прямуючи куди нема тобі дороги, упустиш багатство поряд.

За 200 000 лір, що по сьогоднішньому курсу $28600, можна було би взяти ТРИ кавалірки в Києві в пішій доступності до метро, а не 2+1к в чигирях Анталії.
Последний раз редактировалось flyman Вс 02 авг, 2020 14:10, всего редактировалось 2 раз(а).
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 14:02

flyman писал(а):Прямуючи куди нема тобі дороги, упустиш багатство поряд.

Золоті слова! Легіню 50 років - втратив від великого розуму все, що міг: і родину, і дітей, і роботу, і гроші у гівнобанках типу Дельта - і ще попреду які втрати...
Один отой новий гнидник - "кавалєрка" на 15 квадратів - чого коштує.
Не полишайте нас - чекаємо звіт про затаскування із смітників канап та "сральник-ванна" за 100 долярів... То неймовірно цікаво...
Ви хоч нікому не розказуйте про Напрям 051 "Економіка" - сміятися та реготати будуть...
Последний раз редактировалось akurt Вс 02 авг, 2020 14:08, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 14:05

flyman писал(а):я бачу тут ажіотаж 200 тис. лір за турецьку 2+1 кім в чигирях Анталії,
побажаємо новоселу турецького комунізму в раю з дешевим сібасом та йогуртами

Грощі?
А до чого тут грощі взагалі, пан Флай, ви як оцінюєте рік свого життя?
Скільки коштує на вашу думку 1 година вашого життя в єквіваленті до долара?

Зрозумійте,
так покупка не вдала, але люди шукали можливість і я їх розумію, прожити на 10 років більше, ніж в Україні і купили те, що купили.
Але , щоб це усвідомити, якщо казати на мові цифр, то повторюю до вас своє запитання-наскільки грошей ви оцінюєте сьогодняшній день, а рік?
А якщо проживете без захворювань на 10 років довше?
Це як ви оціните?
Думай те, але не так, як завжди!
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 14:25

Trast писал(а):
  flyman писал(а):я бачу тут ажіотаж 200 тис. лір за турецьку 2+1 кім в чигирях Анталії,
побажаємо новоселу турецького комунізму в раю з дешевим сібасом та йогуртами

Грощі?
А до чого тут грощі взагалі, пан Флай, ви як оцінюєте рік свого життя?
Скільки коштує на вашу думку 1 година вашого життя в єквіваленті до долара?

Зрозумійте,
так покупка не вдала, але люди шукали можливість і я їх розумію, прожити на 10 років більше, ніж в Україні і купили те, що купили.
Але , щоб це усвідомити, якщо казати на мові цифр, то повторюю до вас своє запитання-наскільки грошей ви оцінюєте сьогодняшній день, а рік?
А якщо проживете без захворювань на 10 років довше?
Це як ви оціните?
Думай те, але не так, як завжди!

Гроші?
Чекай.
Тут канал акурта з дешевим сібасом та йогуртом та вічно дорожаючим анталійським РН.

А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.

По оцінці життя, я вже не раз писав, що достатньо біля 3000 грн в місяць (минулий місяць 3200 грн., так як 31 день), з них на 2000 грн. на харчі.
Житло під Києвом є, дача є, мені вистачає. Оце отримав документи на кавалірку в Києві у яку інвестовано близько 220 000 грн. в 2019. Збираюся цього місяця починати робити простенький ремонт, з певних причин, не власними силами, а найманими робітниками.
В "орендній" і "коли буде дно КРЖН" темах підказали, що за 3000 грн. можна без проблем здати понаїхам. Так що баланс сходиться.
А от в Туреччину, я вже писав свій розрахунок, оптимально перебиратися, якщо баланс близько 100Куе, інакше покупка буде в турецькій, навіть не Бородянці, а Котовську по ціні подібної квартири в Тернополі. І я би вибрав Тернопіль.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 14:49

flyman писал(а):
А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.

Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища
.
Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України.
Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних.
Гугліть, ви ж вмієте!
І порівняйте, що там з цим в Туреччині.
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:00

Про здоров"я дві речі:
- на київській гілці днів п"ять тому хлопці писали, як жінка пішла в Києві робити МРТ - то розділи усію родину на гроші. А як я писав на цій гілці як це зробити безкоштовно в Туреччині - на кокретних прикладах - пройти обстеження - повне з аналізами рентгеном та МРТ залили гілку помиями - я все видалив. Нехай лікуються як хочуть.

- В 1999 році мій колишній шеф відсвіткував своє 65-ти річчя та на наступний день виіїхав в США, де вже мешкала мама - єврейка та сестра - єврейка. Виїхали раніше - готували аеродром сину/брату.
Пройшло скільки років... 21.
ДВАДЦЯТЬ ОДИН!!!!
Вже років 20, 15 тому ПОМЕРЛИ ВСІ ЙОГО КОЛЕГИ ПО РОБОТІ ВСІ ДО ОДНОГО - НЕМАЄ НІКОГО - ЖОДНОГО ПОХОВАЛИ - НЕМАЄ - одного знайши - лежав мертвий на зупинці трамваю.
А ось той живе процвітає - жінка теж жива здорова - іздить за кермом автівки в гості до сина та онуків.
Последний раз редактировалось akurt Вс 02 авг, 2020 15:08, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:03

Trast писал(а):
  flyman писал(а):

Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища
.
Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України.
Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних.
Гугліть, ви ж вмієте!
І порівняйте, що там з цим в Туреччині.

Не 60% а менше 10%.
От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
Последний раз редактировалось flyman Вс 02 авг, 2020 15:18, всего редактировалось 1 раз.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:24

flyman писал(а):От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.

І про алергетиків Акурт писав.
І про те, що нерухомість буде дорожчати.
І про якість і вартість життя писав.

Хто хотів зробити висновки, давно зробив, і навіть щось зробив.
А хто вміє тільки ля-ля-ля, тільки ляляля і робить :)
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 02 авг, 2020 15:30

akurt писал(а):
  flyman писал(а):підошва за 100 грн набувається нова

Або ще:
  flyman писал(а):...так тре ходити з носка на п"яту, а не зразу всю вагу на каблук..

Це жінка - як він пише "моя бувша" - просила гроші на бути дітям...
Не дав... Магістр еконеміки в Могилянки порадив ставати спочатку на носок, а вже потім - на п"яту.
От же дійно - фахова порада!

І тут в Україні людей намахують.
Є така взутева мережа ССС, так ось в Польщі завжди мінімум на 200-500 грн дешевше, те саме що і в Україні.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
  #<1 ... 697698699700701 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор