Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
osafly написав:Реально прочел с удовольствием.+ однозначно...Блин,но там где они купили,такая глушь..Это то,о чем писал в своих постах...Пустошь с пыльными широкими улицами,где нет людей и одни камни с пыльными домами.Автобус от Дюденов как начнет куралесить по тому району на пути к центру..Матінко рідна...Уже и не поймешь пока доедешь,то ли с Анталии тебя к центру привезли,то ли откуда то из Серика Я б там никогда ничего не купил даже за 20к$... Аккурт,не могли бы пожалуйста прилепить несколько ссылок на турецкие самые популярные сайты недвиги,типа наших ОЛХ и ЛУН..Интересно было бы как нибудь поколупать на досуге.Спасибо
А вы точно не мой клон? Тут парни строго следят!!!
Ну вот очень длинно - но написал все подробно. И все как есть.
Я в том районе в самом деле никогда не был и даже удивлялся, куда я заехал. Но есть и плюсы: если купят авто в Турции на вторичке - то проблем особых не будет. Кроме того - сейчас только узнал - кроме реально одного из самой интересной достопримечательности Анталии - Верхний Дюденский водопад - там шикарный парк водопады - вход 5 лир - 20 гривен - на расстоянии 1,5 км есть еще одно чудо: я туда попал случайно в прошлом году - та раскопали на холме город византийской империи. Во как! Всего 1,5 км пешком - а на велике - так просто класс!
Сайт по недвиге у них один сайт - например ниже ссылка. Там можно фильтры ставить. Вчера гулял вечером по своему микрорайону - километров 5 по разным улицам НЕ НАШЕЛ НА БАЛКОНЕ ни одного объявления ПРОДАМ. Но смотрел на новый комплекс реально классный строится - почти под горами но дальше меня от моря. Цены в лирах делите на 7 - будут доллары. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-k ... 7728/detay
Для change_pm - у Али Кемаль Гурдаля вчера день рождения - я поздравил - он в честь такого объявил акцию - квартиры "2+1" всего по 120 000 долларов. Он так и сказал - как тост: кто слушает мелких людишек типа Франта или Флая (там ваще все запущено - закончил магистратуру Могилянки - просто позорит известный универ супом из "миші, яка здохла")) - и не берет по 60 000 евро, тот купит по 120 000 долларов. Я считаю, хороший тост...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 02 сер, 2020 14:59, всього редагувалось 1 раз.
osafly написав:Реально прочел с удовольствием.+ однозначно...Блин,но там где они купили,такая глушь..Это то,о чем писал в своих постах...Пустошь с пыльными широкими улицами,где нет людей и одни камни с пыльными домами.Автобус от Дюденов как начнет куралесить по тому району на пути к центру..Матінко рідна...Уже и не поймешь пока доедешь,то ли с Анталии тебя к центру привезли,то ли откуда то из Серика Я б там никогда ничего не купил даже за 20к$... Аккурт,не могли бы пожалуйста прилепить несколько ссылок на турецкие самые популярные сайты недвиги,типа наших ОЛХ и ЛУН..Интересно было бы как нибудь поколупать на досуге.Спасибо
Я считаю, хороший тост...
Прямуючи куди нема тобі дороги, упустиш багатство поряд.
За 200 000 лір, що по сьогоднішньому курсу $28600, можна було би взяти ТРИ кавалірки в Києві в пішій доступності до метро, а не 2+1к в чигирях Анталії.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 02 сер, 2020 15:10, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Прямуючи куди нема тобі дороги, упустиш багатство поряд.
Золоті слова! Легіню 50 років - втратив від великого розуму все, що міг: і родину, і дітей, і роботу, і гроші у гівнобанках типу Дельта - і ще попреду які втрати... Один отой новий гнидник - "кавалєрка" на 15 квадратів - чого коштує. Не полишайте нас - чекаємо звіт про затаскування із смітників канап та "сральник-ванна" за 100 долярів... То неймовірно цікаво... Ви хоч нікому не розказуйте про Напрям 051 "Економіка" - сміятися та реготати будуть...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 02 сер, 2020 15:08, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:я бачу тут ажіотаж 200 тис. лір за турецьку 2+1 кім в чигирях Анталії, побажаємо новоселу турецького комунізму в раю з дешевим сібасом та йогуртами
Грощі? А до чого тут грощі взагалі, пан Флай, ви як оцінюєте рік свого життя? Скільки коштує на вашу думку 1 година вашого життя в єквіваленті до долара?
Зрозумійте, так покупка не вдала, але люди шукали можливість і я їх розумію, прожити на 10 років більше, ніж в Україні і купили те, що купили. Але , щоб це усвідомити, якщо казати на мові цифр, то повторюю до вас своє запитання-наскільки грошей ви оцінюєте сьогодняшній день, а рік? А якщо проживете без захворювань на 10 років довше? Це як ви оціните? Думай те, але не так, як завжди!
flyman написав:я бачу тут ажіотаж 200 тис. лір за турецьку 2+1 кім в чигирях Анталії, побажаємо новоселу турецького комунізму в раю з дешевим сібасом та йогуртами
Грощі? А до чого тут грощі взагалі, пан Флай, ви як оцінюєте рік свого життя? Скільки коштує на вашу думку 1 година вашого життя в єквіваленті до долара?
Зрозумійте, так покупка не вдала, але люди шукали можливість і я їх розумію, прожити на 10 років більше, ніж в Україні і купили те, що купили. Але , щоб це усвідомити, якщо казати на мові цифр, то повторюю до вас своє запитання-наскільки грошей ви оцінюєте сьогодняшній день, а рік? А якщо проживете без захворювань на 10 років довше? Це як ви оціните? Думай те, але не так, як завжди!
Гроші? Чекай. Тут канал акурта з дешевим сібасом та йогуртом та вічно дорожаючим анталійським РН.
А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.
По оцінці життя, я вже не раз писав, що достатньо біля 3000 грн в місяць (минулий місяць 3200 грн., так як 31 день), з них на 2000 грн. на харчі. Житло під Києвом є, дача є, мені вистачає. Оце отримав документи на кавалірку в Києві у яку інвестовано близько 220 000 грн. в 2019. Збираюся цього місяця починати робити простенький ремонт, з певних причин, не власними силами, а найманими робітниками. В "орендній" і "коли буде дно КРЖН" темах підказали, що за 3000 грн. можна без проблем здати понаїхам. Так що баланс сходиться. А от в Туреччину, я вже писав свій розрахунок, оптимально перебиратися, якщо баланс близько 100Куе, інакше покупка буде в турецькій, навіть не Бородянці, а Котовську по ціні подібної квартири в Тернополі. І я би вибрав Тернопіль.
flyman написав: А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.
Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища . Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України. Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних. Гугліть, ви ж вмієте! І порівняйте, що там з цим в Туреччині.
Про здоров"я дві речі: - на київській гілці днів п"ять тому хлопці писали, як жінка пішла в Києві робити МРТ - то розділи усію родину на гроші. А як я писав на цій гілці як це зробити безкоштовно в Туреччині - на кокретних прикладах - пройти обстеження - повне з аналізами рентгеном та МРТ залили гілку помиями - я все видалив. Нехай лікуються як хочуть.
- В 1999 році мій колишній шеф відсвіткував своє 65-ти річчя та на наступний день виіїхав в США, де вже мешкала мама - єврейка та сестра - єврейка. Виїхали раніше - готували аеродром сину/брату. Пройшло скільки років... 21. ДВАДЦЯТЬ ОДИН!!!! Вже років 20, 15 тому ПОМЕРЛИ ВСІ ЙОГО КОЛЕГИ ПО РОБОТІ ВСІ ДО ОДНОГО - НЕМАЄ НІКОГО - ЖОДНОГО ПОХОВАЛИ - НЕМАЄ - одного знайши - лежав мертвий на зупинці трамваю. А ось той живе процвітає - жінка теж жива здорова - іздить за кермом автівки в гості до сина та онуків.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 02 сер, 2020 16:08, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав: А +10 років життя, кому як, якщо виключити нещасний випадок, то це буде 40% спадковість, 50% наскільки ведеться ЗОЖ, відсоків 10% медицина, і ще трохи екологія та інші чинники.
Тобто бачите, 60% навіть по ващій аріфметиці таке залежить від середовища . Я знаю багато людей, які здорові зараз завдяки Турції, і вже б давно їх би в живих не залишилося в умовах України. Це я вам, вже як лікар кажу, сама висока смертність в Україні навіть не від онкозахворювань, які на другому місці, а від сердцево- судинних. Гугліть, ви ж вмієте! І порівняйте, що там з цим в Туреччині.
Не 60% а менше 10%. От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 02 сер, 2020 16:18, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:От якщо мова про асматиків, алергетиків чи ще кого, кому тре морський клімат, то інша розмова, але тут про це не було, а про дешевий сібас та йогурт, і дорожаючу нерухомість, яку тре купувати вже, бо потім буде ще дорожче.
І про алергетиків Акурт писав. І про те, що нерухомість буде дорожчати. І про якість і вартість життя писав.
Хто хотів зробити висновки, давно зробив, і навіть щось зробив. А хто вміє тільки ля-ля-ля, тільки ляляля і робить
flyman написав:підошва за 100 грн набувається нова
Або ще:
flyman написав:...так тре ходити з носка на п"яту, а не зразу всю вагу на каблук..
Це жінка - як він пише "моя бувша" - просила гроші на бути дітям... Не дав... Магістр еконеміки в Могилянки порадив ставати спочатку на носок, а вже потім - на п"яту. От же дійно - фахова порада!
І тут в Україні людей намахують. Є така взутева мережа ССС, так ось в Польщі завжди мінімум на 200-500 грн дешевше, те саме що і в Україні.