|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 23 сер, 2020 21:01
ukrprom2014 написав:greenozon Регулярны платежи для того и придумали, чтобы незаметно впарить комисию.
да вот треба думать куди путь дорожку тримати... платежів багато, сьогодні по 1 грн відчавкали, завтра по 3.. думаю наразі про АБанк, там реклама обіцяє без комісій слухайте, колеги, а загалом здалось б започаткувати гілку щодо безкомісійної оплати комуналки, в ідеалі ще із КБ плюшками чи іншими акційними ангажаментами
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Нед 23 сер, 2020 21:12
stas_rst написав:Соррі, не можу знайти в додатку цього розділу. Хоча при отриманні картки знайшов одразу і вимкнув старінформ, а потім увімкнув, коли коміс зняли. Чи видно там статус інформу ??? + чи без нього ?
думаю ответ форумчан из категории видно-не видно не может быть на 100% гарантией, что плату с вас не снимут. Выходов из проблемы на форуме описано 2: 1. Самостоятельно отключить смс информирование и через чат попросить включить именно стар-информ (без плюса) - так поступил я. 2. Написать в чат с просьбой подтвердить, что у них подключен именно стар-информ без плюса, и на всякий случай сохранить скрин ответа (способ Кассандры). Выбирайте, что вам удобней. Лучше 5 минут потерять на общение в чате и потом быть уверенным, что все будет ОК.
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 23 сер, 2020 21:25
Flamingo написав: stas_rst написав:Соррі, не можу знайти в додатку цього розділу. Хоча при отриманні картки знайшов одразу і вимкнув старінформ, а потім увімкнув, коли коміс зняли. Чи видно там статус інформу ??? + чи без нього ?
думаю ответ форумчан из категории видно-не видно не может быть на 100% гарантией, что плату с вас не снимут. Выходов из проблемы на форуме описано 2: 1. Самостоятельно отключить смс информирование и через чат попросить включить именно стар-информ (без плюса) - так поступил я. 2. Написать в чат с просьбой подтвердить, что у них подключен именно стар-информ без плюса, и на всякий случай сохранить скрин ответа (способ Кассандры). Выбирайте, что вам удобней. Лучше 5 минут потерять на общение в чате и потом быть уверенным, что все будет ОК.
Дякую  Ви оперативно відповіли, хоча я одразу затер запитання через тапок  таки знайшов у чаті додатку інструкцію, а Ваші поради реалізую обов'язково !!!
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 сер, 2020 23:46
greenozon написав: ukrprom2014 написав:greenozon Регулярны платежи для того и придумали, чтобы незаметно впарить комисию.
да вот треба думать куди путь дорожку тримати... платежів багато, сьогодні по 1 грн відчавкали, завтра по 3.. думаю наразі про АБанк, там реклама обіцяє без комісій слухайте, колеги, а загалом здалось б започаткувати гілку щодо безкомісійної оплати комуналки, в ідеалі ще із КБ плюшками чи іншими акційними ангажаментами
если бы можно было сделать закрытую тему с входом по паролю, то да. А то что-то перекрывают КБ по комуналке как только начинается активное обсуждение...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 сер, 2020 00:12
greenozon написав: ukrprom2014 написав:greenozon Регулярны платежи для того и придумали, чтобы незаметно впарить комисию.
Гілка про комуналку є Оплата коммунальных платежей и многих других без комиссииЯкщо комісії Вам не подобаються більше за отриманий КБ, то платіть без того і іншого - діло Ваше.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 24 сер, 2020 00:38
greenozon написав: KVV написав:як укладена угода між Постачальником і ПБ так і беруть коміс.
із власного досвіду плачу комуналку через регулярні платежі спочату була лише одна платіжка із комісом 1 грн потім пару, а зараз переглянув - усі 100% із цією мздою 100% газ, вода мають договора із ПБ, но.. жрать охота!
Ми про некст в якому здається завжди був коміс 1грн., а то і більше. А Ви про П24 в якому були безкомісійні регулярні платежі. Менше з тим - 1грн комісу(майже на все) це ж краще ніж 3грн+% в усіляких там портмоне/ізях/пейхабах.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 сер, 2020 22:02
Кто то пробовал снимать наличные в Сильпо в кассе и оплачивать это как покупку приложением? Интересно, как проведется)
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 24 сер, 2020 22:10
ГеннадийUA написав:Кто то пробовал снимать наличные в Сильпо в кассе и оплачивать это как покупку приложением? Интересно, как проведется)
Ніяк не проведеться. Для зняття готівки потрібна фізична картка та введення піну в терміналі.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 24 сер, 2020 22:21
Alien написав:Для зняття готівки потрібна фізична картка
Да ну? Смартфона с NFC будет достаточно. А приложением оплатить нельзя - да.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2020 08:57
Vorlon написав: Alien написав:Для зняття готівки потрібна фізична картка
Да ну? Смартфона с NFC будет достаточно. А приложением оплатить нельзя - да.
Проверяли кишмиш капает или только после 16 сентября будет видно?
-
ukrprom2014
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
|