А дальше чекаємо інавгурації. Це фактично останній шанс для опозиції.
|
|
![]()
А що ви мені ці всі питання задаєте? Я що - лідер білоруської опозиції? Інавгурація - це шанс вийти людям на вулицю великою кількістю. І немає ніякого прецеденту з Венесуелою. Гуайдо по-моєму обраний аналогом нашої Ради і він має легітимність. А Тихановська - фактично ніхто. Литва(і по-моєму весь ЕС) вже сказала що не признає її президентом Білорусії.
![]() andrijk777
По беларусскому ТВ, вот этот ролик гоняют, кстати: Специально, поговорил со знакомым беларуссом, антилукашенковски настроенным(не участник протестов), спросил его мнение. И хотя беларусс "В" утверждает, что у них - такого быть не может, только полиция применяет силу, но тон у беларуса, был уже неуверенный. Нам, надо ещё пару подобных демократических "актов воздействий на политических оппонентов" замутить, желательно под камеры иностранных СМИ и, беларусы, передумают протестовать против Бацьки! Нам, в Украине, даже во снах уже не предстваить, что ещё месяц назад, по Минску - можно было гулять ночью и не боятся, что тебя расстреляют из травмата а то и боевого, что тебя собьёт обкуренный "золотой молодёжь" на своём БМВ, летящий 150 км в час по городу, ну... или, что твоя футболка просто не понравится какой-то политсите и тебя загасят ногами и дубинками на глазах у прохожих и... полиции, которая может, разве что, помочь "перевести бабушку через улицу", после этого, ещё и оштрафовав её за переход в неположенном месте! Я не знаю, кого ребята на видео мочат, но - это реально, не Европа! Вероятно, это нападение, устроил Путин, чтобы поднять свой рейтинг и запугать украинцев и беларуссов! ![]() А тепер про економіку, точніше про гроші:
Білоруси "активно" втрачають через знецінення "зайчика". Білоруси активно несли гроші на депозити - а тепер втрачають. Тут зараз скажуть - так в Україні те саме, в Україні ще гірше!! - я на впевнений що 90% форумчан так скажуть. Але давайте проаналізуємо ФАКТИ: Білоруський рубль - курс на кінець 2000 року - 1180 рублів/долар. Зараз - 2,77(27700 по старому). Знецінення 23,5 разів за 20 років До 2000 року- там ще гірше, можете перевірити. Україна - для чесності візьмемо 1996 рік, рік введення гривні. Курс на кінець року - 1,89. Зараз 27,5. Знецінення в 14,5 разів за 24 роки. Якщо брати 2000 рік. Курс - 5,43. Знецінення в 5,06 разів за 20 років. Факти говорять що ситуація в Україні НАБАГАТО краща. Причому українці патологічно не довіряють уряду і банкам, а ось білоруси довіряють, хоч їх кидають покруче ніж українців. Білоруси - терпіли, і це факт. А українці - фантазери, тому що реально ситуації не знають, а бачать тільки "картинку", намальовану Лукашенком. Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 28 сер, 2020 12:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() freeze
Интересно, наш нынешний, процентов 10-ть, набрал бы на выборах? Вряд ои. Но митингов, не было ьы, т.к. всем, кто не согласен с мнением власти, светит такое: Лукашенко не догадался создать «дружины» спецназа в штатском для усмирения оппозиции. ![]()
Ви такий великий аналітик що аж страшно. ![]() ![]() Давайте розглянемо Росію: Курс на кінець 1996 року - 5,56. Курс на зараз - курс 75,24. Знецінення в 13,5 разів за 24 роки!!!!!!!!!!!!! Україна - Знецінення в 14,5 разів за 24 роки. Майже так само як і в Україні!!!!!!!!!!!!! Тепер застосуйте свої "аргументи" на Росію. Продовжуйте дальше свої аналітичні фантазії писати, які зрозумілі напевно тільки вам. А я буду аналізувати цифри і факти.
![]() andrijk777
Так це ж чудово!
Почему Россию? Давайте, США? Вы "индекс бигмака" приплести забыли. Запишть на стовбурi "курс национальной валюты -не является основным критерием успешности и перспектив экономики, без связи с другими данными".
думаете, поможет? Вопрос! Можно ли сделать курс в Украине, к примеру 1:10, уже завтра? Ответ! Можно! перекрыть импорт, вообще! Поднять минималку раза в два и коммуналку раз в 10-ть, за неуплату - выселять! Бл.. толпа "нирки" для пересадки начнёт сдавать, только лишь бы заплатить за коммуналку! ![]() Заробитчане - в три смены будут ишачить, лишь бы своим родителям квартиру оплатить! И кому те доллары будут нужны? Депо - 0.1% годовых! ![]() И вот, будет такое кино. Нищие, голодные украинцы... зато с сильной гривней, курс 1:10! ![]() Вы будете этому апплодировать? А теперь, ну очень Важно. Пересмотрите фильм, советую. Поймёте, надеюсь, что такое Экономика. ![]() Давайте США: Знецінення в 0 разів за 24 роки! Ось ви реально - Фантазер Де я писав що курс валюти - є критерієм успішності і перспектив економіки? ДЕ? Перестаньте постійно фантазувати. Курс валюти - показує наскільки успішно держава(влада) вміє грабувати своїх громадян. В Білорусі грабують успішніше ніж в Україні. В США не грабують в такий спосіб. Також він показує стабільність економічної моделі. Може ви живете в своїх фантазіях і для вас курс не важливий. Але я живу в реальному світ - і як тільки наступає криза - то люди цікавляться тільки одним - курсом гривні. Більшість економічних новин - про курс.
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|