Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Mavr написав:У Кредо есть товарищеские банкоматы, где снятие без комиса? В моем поблизости больше 20К не выдало, нема денег.
товарищеские в Радиусе в наше время посылают товарищей на 1-2 тыс за раз, но попробуйте Аваль - он лоялен, если у вас тариф "в любых банках снятие бесплатно"
Mavr написав:У них есть обмен валют в приложении? Что-то не вижу таког пункта. Это надо валютный счет иметь и тогда просто переводом с гривневого на валютный будет менять?
Нема. Десь півроку тому спілкувався з підтримкою і вони обіцяли, що воно вже в процесі і от-от буде. По факту зараз новий клієнт мало чим відрізняється функціоналом від старого.
Відкрив тут кредитну картку і не можу неї додати в Apple Pay. Сочатку неіменну не міг додати, на мій запит що за діла, сказали перевипустити картку - замовив іменну - і теж саме, не додається. Хтось з таким стикався? Буду знову штормити підтримку...