Хто, як і в чьому збирається пересіджувати корекцію на фонді і політичну кризу в Штатах?
зі. Я думав бути частково в золотодобувачах і ДМ (золото), а також в SQQQ (і схожих інструментах). Тепер ось думаю, чи може варто вийти повністю в кеш, а потім після падіння відкупити золотодобуваючі? Імхо, на корекції повинні падати, але ця криза і ситуація дуже нетипова! Може і не буде цікаво робити зайві рухи...
change_pm написав:Хто, як і в чьому збирається пересіджувати корекцію на фонді і політичну кризу в Штатах?
зі. Я думав бути частково в золотодобувачах і ДМ (золото), а також в SQQQ (і схожих інструментах). Тепер ось думаю, чи може варто вийти повністю в кеш, а потім після падіння відкупити золотодобуваючі? Імхо, на корекції повинні падати, але ця криза і ситуація дуже нетипова! Може і не буде цікаво робити зайві рухи...
Не паникуй. Коррекция копеешная, политического кризиса нет, просто идет жесткая предвыборная борьба. Наоборот в условиях этой борьбы рынок может стремительно вырасти. Остаемся в акциях. Цена на золотодобуваючі сейчас достаточно высокая. Если нет в портфеле вообще, то можно добавить. Я резко добавляю себе GLOG и NAT - танкеры для транспортировки сжиженого газа и нефти. Они сейчас на дне. В условиях зимы и выхода из чумы движуха восстановится. Уже начинается. И с остальными должно быть все нормально.
change_pm написав:Хто, як і в чьому збирається пересіджувати корекцію на фонді і політичну кризу в Штатах?
Не паникуй. Коррекция копеешная, политического кризиса нет, просто идет жесткая предвыборная борьба. Наоборот в условиях этой борьбы рынок может стремительно вырасти. Остаемся в акциях. Цена на золотодобуваючі сейчас достаточно высокая. Если нет в портфеле вообще, то можно добавить. Я резко добавляю себе GLOG и NAT - танкеры для транспортировки сжиженого газа и нефти. Они сейчас на дне. В условиях зимы и выхода из чумы движуха восстановится. Уже начинается. И с остальными должно быть все нормально.
А в мене очікування, шо навпаки може жорстко впасти.
Впавший ринок - 100500% Трамп не виграє вибори. Перемога Байдена - удар піддих нафті і газу, і зелене світло - сонцю і іншим зеленим технологіям, які з початку року відросли на 70-80%.
Я ще добавлю....коли при корекції на самих історичних хаях ринку всі аналітики починають писати, що:
- вау, нарешті, падіння, купуйте, такої ціни вже не буде! - найкраща можливість купити компанію вашої мрії! подивіться, які в них гарні результати в 2 кварталі.
В мене виникає тільки одне бажання - бігти подалі ))))
change_pm написав:Я ще добавлю....коли при корекції на самих історичних хаях ринку всі аналітики починають писати, що:
- вау, нарешті, падіння, купуйте, такої ціни вже не буде! - найкраща можливість купити компанію вашої мрії! подивіться, які в них гарні результати в 2 кварталі.
В мене виникає тільки одне бажання - бігти подалі ))))
Все правильно. Так и делай. Только посмотри, что пишут сейчас все аналитики. Обвал. Конец света. Крэш. Значит настало наше время покупать. Значит скоро начинается осеннее ралли.
Спасибо, хоть кто то пишет по реальные сделки. Большая позиция у вас на эти бумаги? Что ещё в чемодане?
trololo написав:Спасибо, хоть кто то пишет по реальные сделки. Большая позиция у вас на эти бумаги? Что ещё в чемодане?
Портфель консервативный. Позиций 30. Много лет. Сбережение, рост, дивиденды, реинвестирование. На досуге на кредите мелкие спекуляции на BA, LMT, CAT, NOC, TX, GD, ВАВА, UAL и др.