Ідеї для торгівлі на ринках США

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Фондові ринки США і Росії, трейдери і брокери на фондових біржах NYSE, NASDAQ, AMEX, РТС і ММВБ. Як купити американські акції? Робота на РТС.
  #<1 ... 3334353637 ... 335>
Повідомлення Додано: П'ят 04 вер, 2020 22:30

Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 04 вер, 2020 22:51

airmax78 написав:
  trololo написав:А мне налили па 377 50 акций, уже штука в плюс

Кросавчег. А мой ордер на 350 не сработал. Пожадничал.

Зображення
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 вер, 2020 23:40

Re: Идеи для торговли на рынках США

Аплодируем стоя. Fckng genius:
Зображення
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 17:05

В принципі питання риторичне, але може хтось відгукнеться...

Хто, як і в чьому збирається пересіджувати корекцію на фонді і політичну кризу в Штатах?

зі.
Я думав бути частково в золотодобувачах і ДМ (золото), а також в SQQQ (і схожих інструментах).
Тепер ось думаю, чи може варто вийти повністю в кеш, а потім після падіння відкупити золотодобуваючі?
Імхо, на корекції повинні падати, але ця криза і ситуація дуже нетипова! Може і не буде цікаво робити зайві рухи...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 17:23

change_pm написав:Хто, як і в чьому збирається пересіджувати корекцію на фонді і політичну кризу в Штатах?

зі.
Я думав бути частково в золотодобувачах і ДМ (золото), а також в SQQQ (і схожих інструментах).
Тепер ось думаю, чи може варто вийти повністю в кеш, а потім після падіння відкупити золотодобуваючі?
Імхо, на корекції повинні падати, але ця криза і ситуація дуже нетипова! Може і не буде цікаво робити зайві рухи...

Не паникуй. Коррекция копеешная, политического кризиса нет, просто идет жесткая предвыборная борьба. Наоборот в условиях этой борьбы рынок может стремительно вырасти.
Остаемся в акциях. Цена на золотодобуваючі сейчас достаточно высокая. Если нет в портфеле вообще, то можно добавить.
Я резко добавляю себе GLOG и NAT - танкеры для транспортировки сжиженого газа и нефти. Они сейчас на дне. В условиях зимы и выхода из чумы движуха восстановится. Уже начинается.
И с остальными должно быть все нормально. :wink:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 17:39

Libo написав:
  change_pm написав:Хто, як і в чьому збирається пересіджувати корекцію на фонді і політичну кризу в Штатах?

зі.

Не паникуй. Коррекция копеешная, политического кризиса нет, просто идет жесткая предвыборная борьба. Наоборот в условиях этой борьбы рынок может стремительно вырасти.
Остаемся в акциях. Цена на золотодобуваючі сейчас достаточно высокая. Если нет в портфеле вообще, то можно добавить.
Я резко добавляю себе GLOG и NAT - танкеры для транспортировки сжиженого газа и нефти. Они сейчас на дне. В условиях зимы и выхода из чумы движуха восстановится. Уже начинается.

А в мене очікування, шо навпаки може жорстко впасти.

Впавший ринок - 100500% Трамп не виграє вибори.
Перемога Байдена - удар піддих нафті і газу, і зелене світло - сонцю і іншим зеленим технологіям, які з початку року відросли на 70-80%.

Імхо, не все так однозначно :) але подивимось.

зі. Колеги, підтягуємось до розмови...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 17:46

Re: Идеи для торговли на рынках США

Я ще добавлю....коли при корекції на самих історичних хаях ринку всі аналітики починають писати, що:

- вау, нарешті, падіння, купуйте, такої ціни вже не буде!
- найкраща можливість купити компанію вашої мрії! подивіться, які в них гарні результати в 2 кварталі.

В мене виникає тільки одне бажання - бігти подалі ))))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 18:26

change_pm написав:Я ще добавлю....коли при корекції на самих історичних хаях ринку всі аналітики починають писати, що:

- вау, нарешті, падіння, купуйте, такої ціни вже не буде!
- найкраща можливість купити компанію вашої мрії! подивіться, які в них гарні результати в 2 кварталі.

В мене виникає тільки одне бажання - бігти подалі ))))

Все правильно. Так и делай.
Только посмотри, что пишут сейчас все аналитики. Обвал. Конец света. Крэш.
Значит настало наше время покупать. :?
Значит скоро начинается осеннее ралли. :idea:
Libo
2

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 21:03

Libo написав:

зі.

Спасибо, хоть кто то пишет по реальные сделки. Большая позиция у вас на эти бумаги? Что ещё в чемодане?
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 вер, 2020 00:05

trololo написав:Спасибо, хоть кто то пишет по реальные сделки. Большая позиция у вас на эти бумаги? Что ещё в чемодане?

Портфель консервативный. Позиций 30. Много лет. Сбережение, рост, дивиденды, реинвестирование. На досуге на кредите мелкие спекуляции на BA, LMT, CAT, NOC, TX, GD, ВАВА, UAL и др.
Libo
2

Профіль

1
1
  #<1 ... 3334353637 ... 335>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти