change_pm написав:Роздавайте маски безкоштовно і попередьте людей, що якщо не буде маски - штраф 3 000 грн на місці чи затримання на 3є діб!
І все - прянік для 99% людей буде працювати! А 1% затримання чи штраф і все буде путєм!
"сталіни" блін!...
зі. З людьми треба працювати, а не тримати їх за бидло і елехторат!
Пряник в Украине не работает, увы. Вильнолюдей сильно много.
Не можу промовчати...))))
А Ви багато прикладів пряників в Україні пам"ятаєте за 29 років? Дійсно такі приклади, де можна було б сказати моя держава, мій президент, мій парламент про мене дбає?
Я, імхо, ні одного не пригадаю...нажаль...
Вільнолюдями не народжуються, ними стають, коли розуміють всю гниль системи ...
change_pm написав:Роздавайте маски безкоштовно і попередьте людей, що якщо не буде маски - штраф 3 000 грн на місці чи затримання на 3є діб!
І все - прянік для 99% людей буде працювати! А 1% затримання чи штраф і все буде путєм
Їх фізично тоді не було, в Україні, в такій кількості, тим паче, що деякі, наближені до зеленого корита, їх вивезли, напередодні. Те саме було і в інших країнах - люди купували чи шити самі.
lapay написав:Їх фізично тоді не було, в Україні, в такій кількості
Что совершенно не помешало власти расрутить во всех СМИ (совесть журнаглистов оставим за кадром) тему якобы штрафа за не ношение маски: полиция ловила пловцов в Днепре и пенсионеров вышедших на прогулку.
І все - прянік для 99% людей буде працювати! А 1% затримання чи штраф і все буде путєм
Їх фізично тоді не було, в Україні, в такій кількості, тим паче, що деякі, наближені до зеленого корита, їх вивезли, напередодні. Те саме було і в інших країнах - люди купували чи шити самі.
"Психіка сина на межі": у Полтаві вчителі та учні зацькували хлопчика через коронавірус Дитина має алергію на маски та антисептики і через це почуваєтьс недобре.
"Психіка сина на межі": у Полтаві вчителі та учні зацькували хлопчика через коронавірус Дитина має алергію на маски та антисептики і через це почуваєтьс недобре.
Всегда надо выслушивать и другую сторону конфликта, со слов матери преподаватели в этой школе смахивают на гестаповцев в лайт варианте, вряд ли это так. Обычно правда оказывается где то посередине.