Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mustbe написав:Так где подмена то ? Тарифы за вчера, вчера и выложили. А вот без уведомления - это конечно свинство.
Задним числом не подменили (вроде), лень разбираться. "Судя по почерку" - вполне возможно.
Просто потихоньку перетеку к скунсу
Ще є Укргаз Прозапас із 10% на мінімальний залишок
Тепер ще місяць потрібно чекати, щоб туди під 10% занести, а потім місяць чекати, щоб забрати. Не велика різниця між таким "картковим" рахунокм і строковим депо, який поки ще можна знайти під 10%. Має право на життя, але як заміна ТОDO виглядає непривабливо.
Сам документ з новими тарифами був створений уже у кінці робочого дня, а розміщений на сайті о 17:22 це при тому, що з самого ранку тарифи уже ніби мали діяти.
Вкладчик1234 написав:А тут лепят любю околесицу, лишь бы ничего не делать, и выставить клиента дураком
Якщо спробувати хоч трохи розібратися, то технічну сторону вони описали Вам правильно: якщо відкрити посилання jay2004, то воно розгортається у https://todobank.ua/?referralCode=null, де null - це пусте значення, якщо ж взяти, наприклад, посилання від югин, то воно розгортається у https://todobank.ua/?referralCode=4b38683e-7fbf-4ba0-99fc-049bb615c8b9, де 4b38683e-7fbf-4ba0-99fc-049bb615c8b9 - це і є унікальний код. У мене була аналогічна проблема з посиланням від іншого форумчанина і я теж залишився без бонусу. У ході короткої дискусії зійшлись на тому, що посилання, які генеруються одразу після реєстрації і до отримання реального пластику генеруються "битими". На істину не претендую, але теорія правдоподібна.
Помилки підтримку у: 1) вони вивалюють клієнту те, що їм прислав технічний відділ, не пояснюючи і не адаптуючи відповідь для "пересічного"; 2) технічна відповідь не вирішує ні проблему клієнта, ні проблему появи цих битих посилань у майбутньому.
Для тих, хто захоче отримати бонус у майбутньому: спочатку перевіряйте, у що розгортається коротке посилання.
Моя рефка працює. За останній тиждень - прилетіло 2 бонуса (дякую тим, хто скористався )!