|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 16 вер, 2020 16:21
Serg-ik написав:drevlyanin что то я не понял на что Вы намекаете? Лучше купить за Окружной, за 1,5 часа езды от работы на 2-3 транспортах, но по деньгам, чем сидеть в аренде в 20 минутах от работы и ждать возможного удешевления?
Який план дій? Що робиш для його досягнення? Просто сидиш і чекаєш?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 16 вер, 2020 16:37
Libo написав: Serg-ik написав:Лучше купить за Окружной, за 1,5 часа езды от работы
Идеальный вариант - в 3-х часах от Киева на берегу Псла, завести фазанов и цесарок, среди вишен и яблонь, натуральное парное молоко, караси в сметане. 
Наскільки я знаю, то до нового року буде точно віддалена робота в 90% фірм, де таке можливо. І, скоріше за все, такий режим буде подовжено. Фактично рік віддаленої роботи, і люди звикнуть до нового формату, і вже не буде як колись: прийшов як штик на 9:00 і до 18:00 маєш відсвічувати. Чи вдасться потім загнати назад в офісне стойло планктон? Сумніваюся, 50/50. Відповідно зміниться структура комерційної нерухомості, та житлової. Можливо будуть популярні міста хаби із швидким рейковим транспортом для логістики і доставки товарів на замовлення (Березань, Коростень, Яготин ...). Поживем побачим. Може Сержик забере свій полтосік і вернеться з ним на малу батьківщину в спадковий хрущик. А може так до пенсії і протримає в запотілих хом"ячих лапках. Але поки що ремонт в мене в кавалірці триває, а решта в процесі будови. Тримаю за них кулачки.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 16 вер, 2020 16:39, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 16 вер, 2020 16:38
Serg-ik написав:Лучше купить за Окружной, за 1,5 часа езды от работы на 2-3 транспортах, но по деньгам, чем сидеть в аренде в 20 минутах от работы и ждать возможного удешевления?
Если даже повториться условная ситуация 2014-2017, то за бюджет в 50к денег или около того купить 100м2 можно будет лишь в условном Кристере (рассказы как кому удалось по аналогичным ценам успеть купить оперативно хотя бы Варшавский - это саксес стори а-ля "продал доллар по 40", не у всех на практике получается). В прошлый раз такое Вас не устроило. А ещё и ремонт за что-то делать нужно. Так что даже не знаю, что и посоветовать. В любом случае придётся на компромисы идти: либо кредит брать (если дадут), либо соглашаться на совковторичку, либо двушка 70м2 вместо трёшки, либо ирпеня. ЗЫ В чешском, кстати, есть тоже термин, аналогичный нашим Ебеням - Pičín (от piča - женский половой орган). 
-
Рыба-сом
-
-
- Подякував: 1834 раз.
- Подякували: 632 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Сер 16 вер, 2020 16:41
Serg-ik написав:drevlyanin что то я не понял на что Вы намекаете? Лучше купить за Окружной, за 1,5 часа езды от работы на 2-3 транспортах, но по деньгам, чем сидеть в аренде в 20 минутах от работы и ждать возможного удешевления?
я тайком надеюсь, что вы всех развели со своим "полтинником" (ну никак "полтинник" не мог оставаться полтинником 5 лет - или больше или меньше), и тихо пишете с имения на Лазурном Берегу под бутылочку Курвуазье и под бархатный шелест теплого Средиземного моря
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 вер, 2020 16:55
flyman написав:Може Сержик забере свій полтосік і вернеться з ним на малу батьківщину в спадковий хрущик. А може так до пенсії і протримає в запотілих хом"ячих лапках.
Ха, у меня хоть полтосик, а у кого то вместо полтосика-каморки папы карло. Только нет в них никакого холста, за которым театр.
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 вер, 2020 16:56
sequence написав: Serg-ik написав:drevlyanin что то я не понял на что Вы намекаете? Лучше купить за Окружной, за 1,5 часа езды от работы на 2-3 транспортах, но по деньгам, чем сидеть в аренде в 20 минутах от работы и ждать возможного удешевления?
я тайком надеюсь, что вы всех развели со своим "полтинником" (ну никак "полтинник" не мог оставаться полтинником 5 лет - или больше или меньше), и тихо пишете с имения на Лазурном Берегу под бутылочку Курвуазье и под бархатный шелест теплого Средиземного моря
...и так продолжалось пока не зазвонил будильник и пришлось просыпаться и вести ребенка в школу...)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 16 вер, 2020 17:20
Serg-ik написав: flyman написав:Може Сержик забере свій полтосік і вернеться з ним на малу батьківщину в спадковий хрущик. А може так до пенсії і протримає в запотілих хом"ячих лапках.
Ха, у меня хоть полтосик, а у кого то вместо полтосика-каморки папы карло. Только нет в них никакого холста, за которым театр.
Дивлячись як рахувати. Полтосік, це може бути 4 кавалірки + комірка + 1к в цоколі + лофт ремонт цоколя + євроремонт кавалірки. Що в свою чергу може давати економію/кешфлоу не менше 6куе в рік, якщо добавити ще 10куе на ремонти всіх об"єктів. Але що хотів би добавити. По тривалим спостереженням, менше чим $400 м2 оКРЖН в районі Ірпінь/Буча не падав (наразі ще є варіант за $410 при ПА28). Цокольне приміщення вдалося вихопити по $266 м2 в 2015 р. по акційній пропозиції (подібній як цього року була в квітні травні на кавалірки, але я очканув, а так би взяв у Києві за $560 м2). Так що мої маркери дна (о)КРЖН: $400 за м2 оКРЖН Ірпінь/Буча в 10хв. пішки до швидкісного рейкового транспорту (ШРТ) типу приміська електричка, та $550 за м2 на КРЖН в межах 25 хв. пішки до метро.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 16 вер, 2020 17:28
Хомякоид написав:Потом квест с сумкой добраться до аэропорта. Кругом бордюры, нужно поднимать на руках, колесики не помогают брать бардюры.
я так ежжу по киеву на самокате, с Ашана Беличи вменяемая велодорожка до пр-та Победы, дальше треш возле метро житомирская (стройка и остановка с мафами) потом трэш за святошинским мостом (левая сторона если ехать в центр), от нивок типа есть велодорожка до политеха но с бордюрами через которые надо перепрыгивать, дальше сплошной трэш трэш трэш.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 16 вер, 2020 17:28
flyman написав:Полтосік, це може бути 4 кавалірки + комірка + 1к в цоколі + [b]лофт ремонт цоколя[b] + євроремонт кавалірки
Таки сделали мой вечер! Лофт-рэмонт, су-у-уко!  ))
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 вер, 2020 17:39
flyman написав:Так що мої маркери дна (о)КРЖН: $400 за м2 оКРЖН Ірпінь/Буча в 10хв. пішки до швидкісного рейкового транспорту (ШРТ) типу приміська електричка, та $550 за м2 на КРЖН в межах 25 хв. пішки до метро.
не докуа ли за самострой в частном секторе на земле с целевым инд. строительство?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1