Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 775776777778779 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 17:25

Круг читателей/писателей ветки расширяется: на ветку зачастил мой друг Yuri_T - обычно пишет на киевской ветке - хотя и не имеет квартиры в Киеве.
Не иначе замыслил вложиться в недвигу за границей...
Интересно... Может, поделиться планами и расчетами...
Последний раз редактировалось akurt Пт 25 сен, 2020 23:01, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 17:34

akurt писал(а):
  Petro2004 писал(а):Наступним питанням, над яким я задумався - це робота!
Але виявляється ВНЖ - не дає право роботу, а щоб працювати легально в цій країні, іноземцю потрібно отримати робочу візу, що складно, або отримати громадянство.

Як і в інших країнах потрібно відкривати "Робочу візу". ВНП не дає право на роботу.
Робочу візу людина сама не може відкрити - тільки через роботодавця.
Цікаво, що цим займаються бухгалтери фірм. Крім того - щоби мати роботу за вказанами спеціальностями, треба мати знання мови.
Деякі спеціальності/професії вимагають підтвердження диплома закордонного університету через Міністерство освіти Туреччини.

Petro2004 писал(а): Ще запитання по екології міста:
- зимою не чути запах гарі від буржуйок у районі Hurma Mah.? а в інших районах Antalya?
- а таке явище, як смог чи димка гарі, наблюдається в Antalya? Бо раз бачив, при приземленні вечером, димку якою було затягнуте місто (може то напарило від спеки?) В друге бачив смог над дорогою, їдучи по окружній дорозі в робочий день в 10:30.

Які можуть бути "буржуйки", якщо взимку - з грудня по кінець лютого - тут часто +20.
Немає такого взагалі.
Опалюють квартири (якщо треба) або газом (стоять двоконурні котли) або кондиціонерами спліт-систем.
Не знаю, який Ви смог бачили: бувають гори вкриті хмарами. Тут "Таврьскі гори" висотою до 2 500 метрів, над ними бувають різні природні явища.

Є, пане Акурту, смог, але він не тривалий, десь протягом місяця після Різдаа, ви мабуть в той час мабуть там не ббуваєте.
Особливо коптять в приватних будинках.
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 17:38

Trast писал(а):[Особливо коптять в приватних будинках.

А де ж тут "приватні будинки"?
На три мікрорайони - Хурма, Ліман та Сарысу - мабуть, зберіглося 2 (два) або 3 (три) - бачив як екзотику по дорозі до водоспаду на околицях мого мікрорайону.
Последний раз редактировалось akurt Пт 25 сен, 2020 23:01, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 18:23

akurt
-По винам мы, похоже, не договоримся. Я и в Париже дешевле EUR8 за бутылку старался не покупать. Но о вкусах не спорят - кому-то нравится поп, а кому-то - попадья. Такое дело.
-"если в Париж - то только без авто!!!!" - лучше не скажешь. Подписываюсь.
Noname2020

С нами с: 24.09.20
Благодарил (а): 5 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 18:25

akurt писал(а):

На три мікрорайони - Хурма, Ліман та Сарысу - мабуть, зберіглося 2 (два) або 3 (три) - бачив як екзотику по дорозі до водоспаду на околицях мого мікрорайону.
До речі - "коптити" можна вугіллям.
Тут гадаю, не знають, що воно таке "вугілля". Дрова бачив - в лісі заготовка буває.
Гадаю, для кафе або ресторацій. Тому що обсяги "мізерні" - навіть не те слово "мізерні"...
Так, якісь купки...

х х х
Предлагаю тему с дымом, дымкой, запахом от печей закрыть: я родился в доме своего отца, где была чудесная печь, работающая на дровах и угле с чудесной "грубой" и духовками. И до 10-го класса - пока не провели газ - я каждый день топил эту печь и таскал уголь ведрами из сарая.

Акурте,приватних будинков там дуже багато,але тільки багатії мають газ, я завжди туди приїзджаю і не тільки туди , в кожний рік і на цілий місяць і живу, як експат, так роблю вже протягом 10 років.
В січні є смог, і він як в Польщі, в Кракові, це є.
Це є, ви ж в зимку там не залишалися, а я був.
Смог , як у Польщі,біля Варшави, але Педро, чи хто там це висловив, взимку, криминогенна діяльність зростає.
Це теж є правда.
До речі я в Турції прожив десь років 5, якщо по паспорту закордонному лрієнтуватися.
Последний раз редактировалось Trast Пт 25 сен, 2020 18:42, всего редактировалось 2 раз(а).
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 19:13

Trast писал(а):Акурте,приватних будинков там дуже багато,але тільки багатії мають газ, я завжди туди приїзджаю і не тільки туди , в кожний рік і на цілий місяць і живу, як експат, так роблю вже протягом 10 років.

Давуайте будемо простіше: я живу в районі Коньяалти, в якому навряд чи ми з вами знайдемо більше 3-х приватних будинків та ще й з димарями.
Крім того нагадаю: цифру населення в 2 500 000 було подолано ще в 2019 році, а площа міста 1 132 кв. км. (площа Києва 832 кв. км - майже в півтора рази менше). Гадаю знайти можна все що завгодно.
Але про що ми ведемо мову?
Топлять пічі вуглем та з труб йде дим, який вкриває гори навкруги міста - гори заввишки в 2 400 м? При тому, що в грудні температура від +14 до +21 (грудень 2019), а січні 2020 - половина днів +18. Топлять аж гай шумить... Дим з труб до Місяця... Як в Wodzisław Śląski - що їдеш і з-за диму дорогу не бачиш...
Це повний абсурд.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 20:15

akurt писал(а):

До речі - "коптити" можна вугіллям.
Тут гадаю, не знають, що воно таке "вугілля". Дрова бачив - в лісі заготовка буває.
Гадаю, для кафе або ресторацій. Тому що обсяги "мізерні" - навіть не те слово "мізерні"...
Так, якісь купки...

х х х
Предлагаю тему с дымом, дымкой, запахом от печей закрыть: я родился в доме своего отца, где была чудесная печь, работающая на дровах и угле с чудесной "грубой" и духовками. И до 10-го класса - пока не провели газ - я каждый день топил эту печь и таскал уголь ведрами из сарая.
И потому могу отличить дым, дымоход, запах, дымку от чего-то другого.

Там 5 районів, пише Вікі:
Территория Антальи условно поделена на старый и новый город. Официальное административное деление — на 5 районов: Аксу (Aksu), Дёшемеалты (Döşemealtı), Кепез (Kepez), Коньяалты (Konyaaltı), Муратпаша (Muratpaşa).

А саме м.Аталія, як тепер знаєм, це скоріше як набір сіл та смт. із поганим громадським транспортом.
Последний раз редактировалось flyman Пт 25 сен, 2020 20:20, всего редактировалось 1 раз.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 20:16

Позичите на хвилинку справжніх експертів?)))

Пане akurt!
Позичте трохи своїх тутешніх експертів по нерухомості усього світу на мою гілку "Львівської нерухомості"? :D

Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

А то там треба хФахівців з добрим калькулятором :D які б порахували, який з трьох моїх варіантів буде рахуватись " доброю інвестицією"!

Тільки задачка для справжніх хФахівців! - простачки не справляться! :mrgreen:
Тому, що всі цифри є тільки у першому варіанті, а два інших - то треба трохи погуглити вказані ЖК/глянути ціни.

То є тут, у Вас, такі хФахівці? :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 21:39

Noname2020 писал(а):akurt
-По винам мы, похоже, не договоримся. Я и в Париже дешевле EUR8 за бутылку старался не покупать. .

Что-то мне подсказывает, что форумчане именно так и делают. У нас на ветке народ и серьезный, и ответственный.
В Турции именно по такой цене и продаются французские вина.
Последний раз редактировалось akurt Пт 25 сен, 2020 21:55, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 25 сен, 2020 21:56

Так-так-так, отличные интересные люди Trast, BIGor, Noname2020, Petro2004 наполнили ветку отличным содержанием!
Еще чуть-чуть и возникнет вопрос, а где же на Земном шаре жить лучше????

Вот где денежнее - понятно - в Украине.
А вот где лучше?
Большой вопрос...
Последний раз редактировалось akurt Сб 26 сен, 2020 09:54, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 775776777778779 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор