Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Vorlon написав:Полная ерунда - нету никаких категорий и предложений! Если самому (!) покопаться в Viber, то можно найти только Эльдорадо 5% и ещё какая-то ненужная хрень Yasno. Это всё, совсем всё!
Приглашение приходит в вайбер канал, туда куда пришло сообщение - захистить себе в1д шахра1в (мне такое пришло 29-08-2020) - день борьби с киберами. Прочитали приглашение, ознакомились, приняли участие. Потом подключается Вайбер-бот - вот там и есть выбор категорий. Пока нет предложения, в боте приглашение от Ельдорадо и Ясно. Копаться особо там негде .
lloydbanksua написав:Вам нужно быть подписанной в вайбере на ПУМБ, тогда и появятся категории для выбора. У меня было такое же - подписался и все появилось.
Полная ерунда - нету никаких категорий и предложений! Если самому (!) покопаться в Viber, то можно найти только Эльдорадо 5% и ещё какая-то ненужная хрень Yasno. Это всё, совсем всё!
Ви обрали кешбек в Категорії 2
- Супермаркети та продуктові магазини 3% - АЗС 3% - Аптеки 3% - Магазини краси, парфумів та побутової хімії 3%
Виплату чекайте до 10 числа наступного місяця.
Максимальна сума виплати 500 грн.
Бажаємо приємних покупок та великих кешбеків!
Выбрать можно одну из категорий. В каждой категории 3-4 "блюда".
kreuz написав:А як його обирати той КБ? Треба якусь із 4 категорій одну ж обрати, тобто одне меню з 4-х на 3 блюда в кожному...
КБ дають тільки по запрошенню, чи усім охочім також?
Там 4 картинки будуть , можно вибрати одну з картинок - тільки один раз на місяць. Мені, як наприклад дають на пакет Депозитний. Хотів поміняти у відділенні на ВСЕ КАРТА - дівча повідомило - кешбек пропаде. Залишив карту як є. Кешбек тільки на ВІЗА.
О, вже цікавіше, проте мені на МС пропонують КБ, а така в мене лише всеКарта, хоч є ще й депозитна Віза.
Чи не кинуть мене потім, сказавши, що пропозиція стосувалася лише депокартки? Як зрозуміти, до якого тарифу пропозиція КБ? І як його сплачують, за супермаркети буде 3% чи тільки 2.415%? Чи можна бачити КБ десь одразу після операції (як у Фарсі), чи тільки згодом однією сумою?
kreuz написав: О, вже цікавіше, проте мені на МС пропонують КБ, а така в мене лише всеКарта, хоч є ще й депозитна Віза. Чи не кинуть мене потім, сказавши, що пропозиція стосувалася лише депокартки? Як зрозуміти, до якого тарифу пропозиція КБ? І як його сплачують, за супермаркети буде 3% чи тільки 2.415%? Чи можна бачити КБ десь одразу після операції (як у Фарсі), чи тільки згодом однією сумою?
Лично у меня тариф ВсеКарта_ЗП Visa. На счет чистыми ли 3% - скорее всего нет. Но узнаю точно, когда выплатят кешбек за прошлый месяц. В любом случае отпишусь. Сумма кешбека (общая и за каждую транзакцию) отображаются в вайбере.
kreuz написав: А як його обирати той КБ? Треба якусь із 4 категорій одну ж обрати, тобто одне меню з 4-х на 3 блюда в кожному... КБ дають тільки по запрошенню, чи усім охочім також? На всеКарту ж можна купувати з КБ? Питаю, бо раніше не користувався тут КБ...
Приглашение приходит в вайбере. Выбираете одну из 4 категорий, в каждой по 3-4 вида КБ.
Мне вчера пришло. И обязательно чтобы была виза. Вопрос знатокам : у меня виза кредитная и своя свинорылить можно двумя или только какой то одной?
novichok написав:Чёт запутано как то... Виза кредитка участвует или только дебитка?
Я так само маю ще кілька невирішених питань: 1) як взнати, на яку картку КБ пропонують? 2) ставка КБ чистими чи брудними? 3) де знайти МСС коди блюд?
1. По старым акциям после транзакции в течение минуты в вайбер приходило сообщение с "прогрессом", может и тут так будет. Может уже есть первые проверившие. Или можно самому сделать пробную транзакцию, и подождать "витального" сообщения 2. По старым акциям было чистыми 3.