Політична ситуація в Білорусі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 139140141142143 ... 150>
Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 14:41

lapay написав:Не можна однозначно стверджувати, що Лукашенко програв чи виграв вибори, при гіпотетичному чесному підрахунку голосів. Навіть оціночні підрахунки опозиціонерів, з урахуванням фактору фальсифікації, не дають перемогу Тихановській.

З цим я згідний.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 14:56

Re: Політична ситуація в Білорусі

andrijk777 написав:Система яку побудував Лука дуже проста:
Я влада -> я фальсифікую вибори(тупо малюю що хочу) -> по закону я переміг(тому що "у нас" такий закон) -> я влада.
ВСЕ! Таку систему вже зробив Путін(поки він не задіяв її по повній). Таку систему хотів побудувати і Яник, але не встиг - не "дожив" до виборів. :D
Зміни СИСТЕМИ не буде! - це ж очевидно. Тому при Лукашенко чесних виборів вже ніколи не буде!

Тут психологичний момент. Я лідер, мене любить народ, сусіди-диктатори, Путін і Цзіньпін набирають по 80-90%, а я що, гірше? Тому і фальшували. Після протестів повторити таки фантастичні цифри буде вже точно самовбиством, доведеться йди на чесні вибори, хай буде перемога з 60%, але перемога.
Навіть диктаторам потрібна народна підтримка.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 15:08

lapay написав:Тут психологичний момент. Я лідер, мене любить народ, сусіди-диктатори, Путін і Цзіньпін набирають по 80-90%, а я що, гірше? Тому і фальшували.

Ок. Припустимо.
  lapay написав:Після протестів повторити таки фантастичні цифри буде вже точно самовбиством, доведеться йди на чесні вибори, хай буде перемога з 60%, але перемога.
Навіть диктаторам потрібна народна підтримка.

А якщо буде 30% :D :D Що робити? Збирати манатки і в Ростов? Чи куди?
Ні! Не буде ніяких чесних виборів. Забудьте!
Самовбивство - це якраз чесні вибори! А 80% - це не самовбивство. :D
Я навіть думаю що Лука може повторити 80% через 5 років і навіть оком не моргне.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 15:18

andrijk777 написав:А якщо буде 30% :D :D Що робити? Збирати манатки і в Ростов? Чи куди?
Я навіть думаю що Лука може повторити 80% через 5 років і навіть оком не моргне.

30% буде в того, кого не підтримає Путін, а 60% в того, кого він підтримає. Якщо в нього не поміняється фаворит, то буде Лукашенко. Тихановська вже планує зустрітися з Путіним, бо розуміє, хто справжній хазяїн в хаті.
Само собою, "чесними" вибори будуть відносно того свавілля, що було, але опозиційним кандитатам дадуть вільно висуватись і будуть спостерігачі на виборах, імхо.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 15:55

lapay написав:
  andrijk777 написав:А якщо буде 30% :D :D Що робити? Збирати манатки і в Ростов? Чи куди?

30% буде в того, кого не підтримає Путін, а 60% в того, кого він підтримає. Якщо в нього не поміняється фаворит, то буде Лукашенко. Тихановська вже планує зустрітися з Путіним, бо розуміє, хто справжній хазяїн в хаті.
Само собою, "чесними" вибори будуть відносно того свавілля, що було, але опозиційним кандитатам дадуть вільно висуватись і будуть спостерігачі на виборах, імхо.

Ми вже пішли по другому колу. Не перебільшуйте роль Путіна, тим більше його прямого впливу на електоральний вибір білорусів і забудьте про чесні вибори.
Тихановська - а що їй ще робити? Зустрічатись з європейцями по другому кругу? Все. Тихановська вже списаний матеріал. Перерахунку голосів не буде, а на другі вибори вона не піде. Тихановська - просто кандидат в президенти, який програв і нічого більше.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 15:58

andrijk777 написав:Не перебільшуйте роль Путіна, тим більше його прямого впливу на електоральний вибір білорусів і забудьте про чесні вибори.

Майбутнє нас розсудить. Побачемо, чи будуть зміни, і які саме.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 16:05

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 17:21

Schmit
В тэму:

Як бачимо Білорусь в питаннях демократії сильно відстала не тільки від України, а від Киргизстану.
Революція - це процес років, а не просто вийшли на вулицю і перемогли. Якщо 26 років нічого не робити - то і диктатора за місяць-другий не прогониш.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 17:47

Боже, шо за бред?
В Киргизии основные активы - РФ, и они сохранили их ликвидность - опустили стоимость рабочей силы и отвели глаза аборигенов от внимания к их деятельности.
В Белоруси - та же картинка - Лукашенко лично выразил свою готовность быть активным членом Таёжного Союза.
И после выборов пал с челобитной в ноги к Х..лу.
В Армении - Карабах, это официально территория Азербайджана и армяне её оккупируют. После освобождения Карабаха - Армения не будет иметь другого варианта, как вступить в Таёжный Союз, без выставления условий и претензий на собственные Права.

Во всех случаях население попадает на лишение будь якых национальных Прав - и полное вассализация от РФ. (кто-то считает, что в РФ с этим всё хорошо? РФ, сегодня как воздух нужно "пушечное мясо", а ещё лучше, с не РФским происхождением, ведь чьими-то руками нужно "поднимать" стоимость энергоносителей по всему миру, стабилизировать экспортные поступления от поставок оружия, для чего и разносить "рузкий мир" - для процветания, за счёт грабежа, но не экономического и политического развития)
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 06 жов, 2020 17:53, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 жов, 2020 17:53

Schmit написав:

В Киргызстане, или как раньше говорили в Киргизии, вообще нет демократии, и в принципе уж точно местное дикарство не может служить примером для цивилизованной страны.
Я можно сказать со знанием дела говорю, так как пробыл в Киргизии три года чистого времени.
Матушка у меня родилась там в городе Джалал-Абад, престарелую тётушку матушки там убили лет пятнадцать назад. Взяла квартиранта киргиза, затем якобы упала и пробила голову, но выяснилось что перед смертью она якобы завещала квартиру этому киргизу.
Когда пришли с заявлением к начальнику тамошней милиции, он открытым текстом сказал нам, чтобы убирались с его города, иначе горло перережут. И это 21-й век )))

На юге больше узбеков, которые считают киргизов тупыми и ленивыми. Киргизы считают узбеков сволочами и тихо ненавидят. Периодически они жестоко режут друг друга.
В принципе вся страна разделена на две территории - одна подконтрольна северному клану, одна южному клану. Причём по факту они полуавтономны, на другую территорию без согласия соответствующего клана никого нельзя назначить, местные милиции подчиняются кланам.

Оба президента, и действующий, и тот который сидел и которого освободили, типично азиатско-пророссийские. Сейчас один клан сместит другой клан, потом наоборот.

Они уже третий раз за последние годы захватывают местный Белый президентский Дом, а счастья всё нет ))) Каким они могут служить примером )))
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
  #<1 ... 139140141142143 ... 150>
Форум: