Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sens есть несколько других надежных банков в кармане. Просто у привата есть плюшки типа цифровая подпись, которую я пользую. Ну такое, прицдется искать варианты другие
Зреагувала система безпеки. З Вами намагалися зв'язатися, але Ви не відповіли. Треба було надавати той номер, на який можна було отримати дзвінок.
TipTop написав:Зайшов у вебверсію(некст) з мобілки, повідомлення ті ж самі, як і в застосунку.
Зайдіть у повную/стару веб-версію, і подивиться виписки за всіма платіжними картками щодо наявності цього щастя:
На території України це обмеження знімають тільки при відвіданні відділення, менеджер через із підтримкою розблоковує всі Ваші платіжні картки. У мобільному додатку й веб-версії next-Приват24 це "щастя" я не бачив.
TipTop написав:Зайшов в чат, там сказали оновити кодове слово у відділенні.
Також, як варіант, перевірте у веб-версії next-Приват24 на сторінці https://next.privat24.ua/settings/profile наявність свого фінансового номеру, що рядом з немає ніяких повідомлень щодо обмежень.
TipTop написав:Заблокували картку під час мого перебування за кордоном. Про виїзд банк попередив, не перший раз виїжджаю. ...слухавку не взяв, бо роумінг.
Треба штурмувати підтримку, наголошуйте їй про те, що Ви закордоном, заявку на користування карткою надавали, але не забезпечили себе зв'язком у роумінґу з українського номеру. Пропонуйте пройти необхідну ідентифікацію, навіть дзвінком на закордонний номер. Якщо будуть відмовляти, то стійте на тому, щоб передали запит на вищій рівень.