Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Так літаки ж літають)) Правда, на жовтень більш актуально було б. Але 10% на Віскі + Домінікана чи Занзібар з 7% знижкою для тих хто збирається в цьому місяці, дивись і коммуналку пересвинорилять.)) Ех, де ж вони були раніше. Таке хоч на наступний рік тур бери))
Menwyy написав:Доступны продукты в этом месяце. Не совсем ясно. Есть отдельная акция на 5% кб за продукты. В чем соль давать ее выбирать пользователю? Работа на невнимательность?
Так то другая акция, на Коко карты не распространяется.
а что за акция, подскажите . разобрался. для не кокошников, которым сообщали об участии в акции.
Vorlon написав:Так себе категории в ноябре... Я еду обычно под 5% покупаю, так что мимо...
Еда есть, уже неплохо
За свої, а кредитних немаю, взагалі ніц цікавого у порівнянні з конкурентами, що дають на кредитні побільше. Може кому підійдуть "подорожі", що включають аренду яхт і т.д. ну і "дуті фрі". По їді в еко зараз можна чуть 100% набрати - дають ще монети, які міняють на призи. Вчора був свідком як пані міняла кучку монет на планшет і прикинув, що для цього можна було купити скажімо 150 рошенівських шоколадок за 2000 грн., а планшет точно не знаю, але думаю менше не коштує.
Востаннє редагувалось Ой+ в Нед 01 лис, 2020 13:01, всього редагувалось 1 раз.