Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
stas_rst написав:у мене по новій дебетці (вчора старт) не проведена ще жодна операція у виписці ... три операції вчора в районі обіду це практика така - реально 2-3 дні на проводку, чи глюк ?
Проводка за 2-3 дня эт нормально, но у меня даже в списке операций нема отображения, остаток по карте не уменьшился за последние 3ч, хотя товар уже... съеден
stas_rst написав:у мене по новій дебетці (вчора старт) не проведена ще жодна операція у виписці ... три операції вчора в районі обіду це практика така - реально 2-3 дні на проводку, чи глюк ?
О шо за операції?
виконання умов Кб рефералки: зарахування з моно 130 грн, оплата інтернету 130 грн через сайт постачальника, зарахування з моно понад 14К під 15%
О шо за операції?
виконання умов Кб рефералки: зарахування з моно 130 грн, оплата інтернету 130 грн через сайт постачальника, зарахування з моно понад 14К під 15%
Якщо тягнули Фарсом проводки мали б вже бути. Вірю тільки виписці в відділенні.
а как правильно: Дебетна картка чи Дебетова картка чи Дебеова Картка? Фарсик все ТРИ вар-та использует Думаю, шо это сногшибательные маркетинговые названия Пакетофф
Комрады, подскажите: Это Коко Дебит или Депозитка (кто уже перевыпустил депозитку)? Нужно перевыпустить Депозитку и на представительстве доказывают, что это Депозитка...