Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Квесторе_поверніться написав:Долярчик, для Вас головне вартість іпотеки. Давайте сюди реальні варіанти.
Я не хочу, щоб мене/мій варіант обговорювали! Я хочу, САМ чиїсь варіанти пережовувати!
А то виходить, як в бі-ту-бі - повкладались пів ляма вкладників, а обговорюють/перемивають кісточки лише Долярчику! А я хочу, щоб САМУ ІДЕЮ обговорювали/накидували інших ідей/варіантів і т. п.
п. с. Ну невже, вище на прикладі з пластиліном не зрозуміло розтлумачив?
Даруйте але за посилпнням не знайшов ніякої конкретики! Поняття дешевий/дорогий у кожного свое. Якшо є можливість напишіть вартість ркмонту м2 і скілььки у Вас метрів квартира (бо не памятаю)?
очень удобно совместить душ.кабину и унитаз, можно сидя на нём сразу принять душ и мыть унитаз удобнее. Рекомендую.
все японцы или китайцы так делают и ничего страшного в этом нету ..в одном готеле выдел душ без кабинки
Моя доча в Пекине этим наслаждалась пол-года, а, перед Пекином, раньше на пол-года, в Цинь-Дао, целый год в общаге универа...Но вы еще не ФФсЁ знаете:- Ф Китае стиральные машины не имеют функции нагрева, ФФсе китайтцкие тряпки стираются в холодной воде Доча нормально отстиралась тока Ф Украине
Даруйте але за посилпнням не знайшов ніякої конкретики! Поняття дешевий/дорогий у кожного свое. Якшо є можливість напишіть вартість ркмонту м2 і скілььки у Вас метрів квартира (бо не памятаю)?
~ 220 000грн на 53м2 - все-все враховано з меблями і технікою! (рік тому завершив ремонт, який тривав більше, ніж пів року)
Долярчик написав:Я хочу, САМ чиїсь варіанти пережовувати!
ПрОцент по реальній іпотеці покрити орендною платою проблема...а там ше тіло висить. От і намалюйте як це Вам вдасться.
Я намалював на першій сторінці! А як приклад, навів, що можна і за 400дол/міс. здавати однушку в розгар весняної пандемії!(у моєму будинку здавали в травні/червні за таку ціну) Тому я кажу, якщо в розгар пандемії можна здавати ВИЩЕ ціни іпотеки, то чому в майбутньому, коли пандемія вщухне - не можна здати ще дорожче, або як мінімум по тій же ціні???!