Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lel"[quote="5090302:lel написав:Как быстро и с 99,99% вероятностью погасить кредитку КоКо по счету в последний день? Вижу варианты: 1. Перевести в ИБ по счету с дебитки на кредитку. 2. Пополнить кредитку в ИБ с привязанной карты. Не уверен в проводке по счёту в тот же день. 3. СЭП с др. банка. Нет 99.99,% уверенности в отправке в тот же день (Моно). Или, что не заглючит ИБ (Альфа).
Будет. И вариант потянуть с привязанной карты тоде проведется тем же днем. В принципе все три приведенных вами способы примерно одинаковы, но СЭП чуть дольше ждать. Для контроля провелась ли сумма по счету после внутренней переброски или потянутому р2р достаточно сформировать выписку и убедится что сумма прошла этим днем. По моим наблюдениям с мая этого года скунс таки выписку рисует честную - если написано что провелось этим днем значит таки прошло именно этим днем (это я по процентам на остатки вижу - но при гашении кредитки принцип тот же). Единственное я бы советовал гасится в первой половине дня, чтобы если вдруг что пойдет не так было время для планаБ
Выбрал вариант 2. Пополнил в 9-00 с привязанной карты. Через 1-40 - 1-45 уже вижу в выписке: 9/11/2020 9/11/2020 Переказ грошових коштів. 8 500,00 0,00 0,00 0,00 9/11/2020 9/11/2020 Часткове погашення покредитному договору 0,00 8 500,00 0,00 0,00 Хотел попробовать самый простой вариант. Время и еще деньги присутствовали если, что то пойдет не так. Надеюсь, что все нормально.
swan forever написав:Бизнес уже более полугода скулит и просит их сделать к счёту ключ-карту, аналогичную приматовской.
Зачем, какой в ней сокральный смысл если Монобанковский ФОП расчитан на единоналичников, а не на предприятия наемным персоналом которому надо дать бизнес-карту для осуществления закупок с её помощью?
swan forever написав:А народонаселение не всегда с карточками дружит, какие, нах, ему реквизиты.
Для этого делается приём платежей на сайте, а не переводы без назначения платежа, без чека и без гарантий.
Сьогодні скунс з якогось диву подзвонив і каже що всі мої рахунки закриваються через те що наче скунс криво їх в податковій зареєстрував. Кури в відділенні нічого толкового сказати не змогли але сказали що це не фінмон а податкова... Коротше така підстава від скунса, тепер чекати 40 днів поки зможу знову відкрити рахунки собі. Моєму колезі так само подзвонили пізніше, сказали що взагалі всім хто працює як ФОП в місті так прийдеться робити. Начальника відділення на місці не було щоб розпитати... Був ще той гемор вивести оперативно кошти, але все-таки справився. Юзав банку для кешбеків і % на залишок, тепер мабуть велику суму тут тримати на залишку не буду. Сервіс просто клас!! Тепер розумію чому банку тут звуть скунсом.
miltador написав:Сьогодні скунс з якогось диву подзвонив і каже що всі мої рахунки закриваються через те що наче скунс криво їх в податковій зареєстрував. Кури в відділенні нічого толкового сказати не змогли але сказали що це не фінмон а податкова... Коротше така підстава від скунса, тепер чекати 40 днів поки зможу знову відкрити рахунки собі. Моєму колезі так само подзвонили пізніше, сказали що взагалі всім хто працює як ФОП в місті так прийдеться робити. Начальника відділення на місці не було щоб розпитати... Був ще той гемор вивести оперативно кошти, але все-таки справився. Юзав банку для кешбеків і % на залишок, тепер мабуть велику суму тут тримати на залишку не буду. Сервіс просто клас!! Тепер розумію чому банку тут звуть скунсом.
miltador написав:Сьогодні скунс з якогось диву подзвонив і каже що всі мої рахунки закриваються через те що наче скунс криво їх в податковій зареєстрував. Кури в відділенні нічого толкового сказати не змогли але сказали що це не фінмон а податкова... Коротше така підстава від скунса, тепер чекати 40 днів поки зможу знову відкрити рахунки собі. Моєму колезі так само подзвонили пізніше, сказали що взагалі всім хто працює як ФОП в місті так прийдеться робити. Начальника відділення на місці не було щоб розпитати... Був ще той гемор вивести оперативно кошти, але все-таки справився. Юзав банку для кешбеків і % на залишок, тепер мабуть велику суму тут тримати на залишку не буду. Сервіс просто клас!! Тепер розумію чому банку тут звуть скунсом.
Може з податковою слід порішати.
Податкова зі мною не зв'язувалася з приводу цього) думаю це банк затупив