Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 67376738673967406741 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:34

Ukrainian написав:
  andrijk777 написав:Ну Молдова і Грузія це була просто окупація. До чого тут миротворці?
Ще скажіть що в Криму і Донбасі - миротворці. :D :D

А що є різниця між російськими окупаційними військами та російськими миротворцями?

Я думаю є. Вже не треба з Росії робити Третій Рейх. :D
Я насправді і не знаю куди Росія миротворців вводила...
Ось історія нас і розсудить. :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:38

Libo написав:«Здесь нужно четко понимать, что речь идет уже не о миротворческих усилиях, которые описаны в заявлении, а совершенно другой миссии, другой части совместных усилий. Нужно это разделять, это разные вещи», - сказала Захарова. «Хотела бы еще раз подчеркнуть, это не связано, это не одно и то же, это разные вещи. Речь не идет о тех миротворческих усилиях, которые прописаны в заявлении. Еще раз также обращаю ваше внимание, что базироваться он будет на территории Азербайджана», - добавила она.

Ну так правильно, зараз цю тему активно перетирають РФ і Туреччина з Азейбарджаном. Зайдуть між Карабахом і Вірменією, і будуть "охороняти" охороців. :mrgreen:
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:38

lapay написав:Міністри оборони РФ і Туреччини, зараз, по два рази на день спілкуються. Мабуть просто так, від нема чого робити. Алієв виклав відео розмови з Путіним, де він чітко казав про турецьких миротворців, а Путін промовчав.
Азейбарджан запросить турецьких миротворців/військових, в п'ять визволених районів. Російські будуть охороняти вірмен, а турецькі "охоронятимуть" азейбарджанських переселенців, і не дудуть РФ там бузити.

Эрдоган пытается хоть как-то спасти ситуацию. Алиев его предал и все завалил.
Алиев своим видео наглядно продемонстрировал, что русские его кинули уже на второй день. Слова словами, а юридическое значение имеет только текст соглашения, в которых о турках речь не идет вообще. В какой-то центр без полномочий, подальше, в Гянджу или в Баку, пусть там бухают и шпилятся, а нам в Карабахе не мешают ... :lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:40

Ukrainian написав: Їх теж дратують російські свині, і диктатури тут ні до чого.

Пусти свиню під стіл, так вона й на стіл залізе.
Народна мудрість

Ну вот благодаря действиям поддерживаемых вами турок и азербайджанцев русские увеличили свой контингент и своё влияние в Закавказье. Довольны?
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

andrijk777 написав:то окупація. До чого тут миротворці?

Так. Це захисна окупація. Ліцеміри саме такі, як і справи їх.
bevzaalex

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

andrijk777 написав:
  Ukrainian написав:
  andrijk777 написав:Ну Молдова і Грузія це була просто окупація. До чого тут миротворці?

А що є різниця між російськими окупаційними військами та російськими миротворцями?

Я думаю є. Вже не треба з Росії робити Третій Рейх. :D
Я насправді і не знаю куди Росія миротворців вводила...
Ось історія нас і розсудить. :D

29 квітня 2008 (RadioSvoboda.Ua) – Росія сьогодні оголосила про нарощування своїх миротворчих сил в самопроголошених Абхазії та Південній Осетії.

Российские миротворцы продолжат свою миссию в Приднестровье, заявил министр обороны РФ Сергей Шойгу в ходе визита в Молдавию. "Если говорить о миротворчестве, мы его никогда под вопрос не ставили и ставить не собираемся", - сказал министр на встрече с президентом непризнанной Приднестровской Молдавской республики Вадимом Красносельским.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:41

Libo

я вообще слабо понял, что отчудил Алиев. По-моему, это какой-то Пакт Молотова (Путина) - Риббентропа (Эрдогана)...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:45

Tegularius написав:
  Ukrainian написав: Їх теж дратують російські свині, і диктатури тут ні до чого.

Пусти свиню під стіл, так вона й на стіл залізе.
Народна мудрість

Ну вот благодаря действиям поддерживаемых вами турок и азербайджанцев русские увеличили свой контингент и своё влияние в Закавказье. Довольны?

Це означає що російські пенсіонери будут ще менше їсти і ще більше дивитись телевізор.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:48

Tegularius написав:Ну вот благодаря действиям поддерживаемых вами турок и азербайджанцев русские увеличили свой контингент и своё влияние в Закавказье. Довольны?

Мы даже за то, чтоб русская свинота создала мощнейшую базу на Марсе и выехала туда в полном составе своего свинарника по имени Россия. :lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 лис, 2020 18:57

Libo написав:
  Tegularius написав:Ну вот благодаря действиям поддерживаемых вами турок и азербайджанцев русские увеличили свой контингент и своё влияние в Закавказье. Довольны?

Мы даже за то, чтоб русская свинота создала мощнейшую базу на Марсе и выехала туда в полном составе своего свинарника по имени Россия. :lol:

Та харе вже зраду розганяти. Путін вже нічого там не може, що продемонстрував на весь світ. Алієв лише дотримав свого слова, а миротворці для міжнародного іміджа Азейбарджана.
Путін там як весільний генерал. Зачистять Карабах, а він і не пікне.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 67376738673967406741 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей