|
А-Банк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 14 лис, 2020 23:55
clientage написав: kreuz написав:Фонд розпихати по р2р дасть ломбард? Звідси можна й штовхати безоплатно чи тільки тягнути Монькою якоюсь?
после депо все падает на КдВ в принципе, СЭП нашару с этого Шапита уходит Но ток 3 попытки его отправить успеха не принесли Ну и пришлось палить лимиты на р2р Вообщем советую налом забирать из кассы, хай почаще заказывают себе броневички под НГ 
Так може хтось вже ліміти розвідав )) Раптом дають тягти тільки 40к, а ще 60к можна штовхнути...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 00:05
kreuz написав:Так може хтось вже ліміти розвідав )) Раптом дають тягти тільки 40к, а ще 60к можна штовхнути...
Лимиты пустит те что будут стоятть у вас по карте. А вот увеличить с небольшого лимита скажем до 200к - может нервы помотать. После того как я зимой лимит до 100к с хвостиком поднял - а-банка по р2р выпустила без проблем. Но это палево лимитов. Поэтому я лучше их тоже "налом" наказал бы
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 15 лис, 2020 00:07
Flamingo написав: kreuz написав:Так може хтось вже ліміти розвідав )) Раптом дають тягти тільки 40к, а ще 60к можна штовхнути...
Лимиты пустит те что будут стоятть у вас по карте. А вот увеличить с небольшого лимита скажем до 200к - может нервы помотать. После того как я зимой лимит до 100к с хвостиком поднял - а-банка по р2р выпустила без проблем. Но это палево лимитов. Поэтому я лучше их тоже "налом" наказал бы
Я влітку стикався і сам, але була лайт-версія певно...
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 00:12
kreuz написав: Flamingo написав: kreuz написав:Так може хтось вже ліміти розвідав )) Раптом дають тягти тільки 40к, а ще 60к можна штовхнути...
Я б на вашем месте попытался бы уже сейчас, не дожидаясь окончания депо, попробовать поднять лимит до нужной суммы. Если нарветесь на гестапо, то имхо его лучше пройти до того как депо окончится и иметь уже на карте нужный лимит для вывода.
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 15 лис, 2020 00:25
Справа ускладнюється ще й тим, що не знаю, куди тікати, бо у Форварді місця катма, а більш, як на місяць не хочу замикатися, бо чекаю наприкінці року підняття ставок.
От якби дозволили тут ще побути на отих стовпах минулих...
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 08:05
kreuz написав:Справа ускладнюється ще й тим, що не знаю, куди тікати, бо у Форварді місця катма, а більш, як на місяць не хочу замикатися, бо чекаю наприкінці року підняття ставок. От якби дозволили тут ще побути на отих стовпах минулих...
Откуда инфа про повышение ставок? Сейчас тренд на понижение, да и учетную ставку никто кардинально повышать не будет (если вообще будут). А если говорить про Новогодние "акции", то там же будет максимум 0,5%-1%.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 09:44
Flamingo написав: kreuz написав: Flamingo написав:Лимиты пустит те что будут стоятть у вас по карте. А вот увеличить с небольшого лимита скажем до 200к - может нервы помотать. После того как я зимой лимит до 100к с хвостиком поднял - а-банка по р2р выпустила без проблем. Но это палево лимитов. Поэтому я лучше их тоже "налом" наказал бы
Я б на вашем месте попытался бы уже сейчас, не дожидаясь окончания депо, попробовать поднять лимит до нужной суммы. Если нарветесь на гестапо, то имхо его лучше пройти до того как депо окончится и иметь уже на карте нужный лимит для вывода.
Я вибачаюсь, а де можна подивитись ті ліміти, і як їх можна підняти? Бо в мене доступний для зміни лише ліміт для оплати в інтернеті. А в веб версії в налаштуваннях карти є ще ліміт 'на проведення операцій' - але він встановлений на - 'без обмежень' - і я ніяк не можу його змінити( кнопка не тицяється)
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 09:46
clientage а почему сэп не уходил?
-
omb
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 10:08
kreuz написав:Фонд розпихати по р2р дасть ломбард? Звідси можна й штовхати безоплатно чи тільки тягнути Монькою якоюсь?
Штовхати звідси безоплатно, а тягнути з комісом 1%. Нещодавно поповнював вірт. карту Ізіпей для оплати комуналя на 700грн власними коштами з Зеленої, так стягло у підсумку 707.
-
Julio
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лис, 2020 10:23
Julio написав: kreuz написав:Фонд розпихати по р2р дасть ломбард? Звідси можна й штовхати безоплатно чи тільки тягнути Монькою якоюсь?
Штовхати звідси безоплатно, а тягнути з комісом 1%. Нещодавно поповнював вірт. карту Ізіпей для оплати комуналя на 700грн власними коштами з Зеленої, так стягло у підсумку 707.
З КДВ тягнути без комісії
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-