Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
"Де я можу оплачувати комунальні послуги, щоб отримати винагороду?
Вам потрібно розраховуватись кредитною карткою, в період проведення Акції за оплату комунальних послуг (окрім оплати за інтернет, мобільний чи стаціонарний телефони, тощо) у точках продажу, які приймають платежі за комунальні послуги (наприклад, portmone, особистий кабінет чи чат-бот YASNO або за допомогою POS-терміналу безпосередньо в комунальному підприємстві) або за допомогою інтернет-банкінгу ПУМБ Online. (Для довідки - це торгові точки, зареєстровані в Міжнародних платіжних системах із значенням параметра МСС (код торгового закладу), що відповідає значенню 4900."
valya написав:В отделении совсем запутали. Говорят что КБ только для оплат Ясно. А это Киев, Днепр и Донецк + область, совсем не моя сторона.
мне вернули за водоканал в Днепре и Водоканал в Киеве, еще буду пробовать оплачивать ОСББ в Киеве, ну а Yasno тоже в Киеве оплатил, еще не вернули, но думаю с Yasno вопросов не будет
вам остается только пробовать, по другому не проверить, разумеется по 4900 и "до 10% не больше 300 грн" и так все читали / знают
посетитель написав:"Де я можу оплачувати комунальні послуги, щоб отримати винагороду?
Вам потрібно розраховуватись кредитною карткою, в період проведення Акції за оплату комунальних послуг (окрім оплати за інтернет, мобільний чи стаціонарний телефони, тощо) у точках продажу, які приймають платежі за комунальні послуги (наприклад, portmone, особистий кабінет чи чат-бот YASNO або за допомогою POS-терміналу безпосередньо в комунальному підприємстві) або за допомогою інтернет-банкінгу ПУМБ Online. (Для довідки - це торгові точки, зареєстровані в Міжнародних платіжних системах із значенням параметра МСС (код торгового закладу), що відповідає значенню 4900."
Грубо говоря где МСС 4900 будет.
next.privat24.ua підходить? ця кредитна картка має бути якось спеціально оформлена?