на касі ще можна але там таака процедурка шо капєц) Ну але зато бонуси доплюсувало до сезонної знижки і в принципі вийшла хороша ціна в результаті
| 
 | 
 | 
| 

Додано: Вів 03 лис, 2020 18:38 на касі ще можна але там таака процедурка шо капєц) Ну але зато бонуси доплюсувало до сезонної знижки і в принципі вийшла хороша ціна в результаті 
  Додано: Чет 12 лис, 2020 10:54 Re: Как экономить на каждом литре бензина-6грн\л на Wog Подскажите, кто знает, а что сейчас ОККО дает за ДР? Чашку кофе?  Додано: П'ят 13 лис, 2020 12:59 Re: Как экономить на каждом литре бензинаOKKO пятерку обещают и зимний дизель  Додано: Нед 29 лис, 2020 10:49 Как экономить на каждом литре бензинаПісля переїзду на іншу квартиру заправляюсь в основному на КЛО. У додатку регулярно знижки на 5-4 л/бенз і 1,30-1,50 газ. Постійно ! Я не встигаю вибирати купони, роблю скрін і кидаю у групу сусідам  Картка партнерська від ВОГ з 3 грн на бенз круглорічно і 1,20 газ просто катається в бардачку. Інколи на трасах потрапляю на Окко . На картці коло 200 грн від вересня лежить, в межах Києва неактуально по маршруту  Додано: Вів 13 кві, 2021 14:16 Тоже вчера обламался с оккопэйем, не начислили 0,5. Как то я пропустил новость, что они за него теперь не начисляют 0,5. Плохо что серт Бильше нужно только на кассе прокатывать и нельзя будет использовать для расчета ньюкард,т.к. это уже будет не оплата в интернете.  Додано: Вів 13 кві, 2021 14:47 На Окко і Вог порізали знижки, так як пообіцяли уряду красиві циферки на стелі. На Кло купони юзати, за реєстрацію на нову сімку 2 купони по -5 на вентус + 5% Укрсиба.  Додано: Вів 13 кві, 2021 15:21 Навіщо Вам мучитись по 7 заправок, якщо можливо зразу заюзати -5 грн (купоном)? P.S. Можу поділитися (строк дії 16,04,2021), з умовою що при наступних купонах скинете мені скидку аналогічну... Востаннє редагувалось jay2004 в Вів 13 кві, 2021 15:22, всього редагувалось 1 раз.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||