Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Spring написав:В приложении Укрсиба теперь все оплаты отражены через категории, типа Путешествия, Развлечения и тд, а не так, как раньше - просто оплата услуг/товаров в интернете. Готовятся к введению категорий кешбека?
pavyak написав:Було таке припущення що вся ця щедрість банка, це прокачка ЄвроКовідних грандів банком, а ми тільки інструмент цієї музики .
Та ні, то дурниці
Банк не благодійна контора, цей феєрверк подарунків мусить мати природу. Це не кредитка, де нам пояснюють, що більшість навіть не знають , що таке пільговий період. Колись Гороховський сказав: "таких як Ви 1%", і я йому пояснював що з його новим проектом відсоток буде іншим і тільки через пів року він з цим погодився, змінив політику банку.
Банк не благодійна контора, цей феєрверк подарунків мусить мати природу. Це не кредитка, де нам пояснюють, що більшість навіть не знають , що таке пільговий період. Колись Гороховський сказав: "таких як Ви 1%", і я йому пояснював що з його новим проектом відсоток буде іншим і тільки через пів року він з цим погодився, змінив політику банку.
Звісно, банк не богадельня але й "прокачка ЄвроКовідних грандів" тут взагалі не до чого, тим паче яке відношення якісь гранди можуть мати до бонусів по картках. Поки є в них маркетинговий бюджет на залучення/активізацію клієнтів - будуть і бонуси. Практика підказує, що щедрість в УкрСибу зазвичай недовга
pavyak написав:Банк не благодійна контора, цей феєрверк подарунків мусить мати природу.
Дык я ж писал, что по всем признакам то какие акции проводились в последние месяцы - явно какой-то из отделов просто тупо выполнял отдельные количественные KPI. Так что все гораздо банальнее и "евроКовидный гранты" тут вовсе не при чем.
смс від банку --------- Сплачуйте карткою Mastercard Platinum за замовлення від 399 грн в мережі L'Occitane та отримайте ексклюзивний подарунок Новорічна Ялинка. Промо код UKRSIBLOC20. Деталі .. ---------
pavyak написав:Було таке припущення що вся ця щедрість банка, це прокачка ЄвроКовідних грандів банком, а ми тільки інструмент цієї музики .
Та ні, то дурниці
"Природа" проста и понятна, как двери. Департаменту по привлечению новых клиентов выделяется определенный бюджет. Кто то там придумывает заманухи, типа таких дурацких, как в сибасе. Правление смотрит сколько потрачено денег и сколько привлечено новых клиентов и принимает решение о дальнейшем выделении или не выделении средств на это. Никто там не будет вникать и разбираться, что сотня завсегдатаев форума финанс стрижёт бабки на ровном месте, если общий результат по привлечению удовлетворительный