Чому?
Дивіться, он Парус Сіті, чи Парус Смарт - наче, не в найгіршій локації і ціні!

|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Думаю, що це дуже сильно залежить від району міста/сегменту житла. З одного боку, в нас не було планів щодо купівлі ще однієї квартири у Львові. З іншого боку, виникла ідея перевезти батьків дружини поближче до себе (в ближній центр). Тобто поміняти квартиру з ЦО в спальному районі, на квартиру в польському "люксі" (або, менш бажаний варіант - пізній австрійський будинок, з з/б перекриттям) і мати там індивідуальне опалення. Тому я останні 4-5 місяців ліниво моніторю ринок, і можу поділитися деякими спостереженнями: 1. В цьому сегменті, банально, немає з чого вибрати. Довго висять або відверто невдалі варіанти (1 поверх, незграбне планування і т. ін.), або дуже дорогі квартири (100+м2, два рівні, "дорогий" ремонт) за $150-400К. За останні 4 місяці проскакувало аж два варіанти хороших 2-х кімнатних квартир (обидві потребували ремонту, але ми такий варіант і шукаємо) на Сліпого і Тарнавського, в діапазоні $65-80К ($1000-1100/м2). Одна протрималась 3.5 тижні, друга - 2. ![]() 2. Неподалік від мене продається квартира в старому польскому будинку, з не дуже вдалим плануванням. Я за останні пару тижнів, коли проходив поруч з цим будинком, мінімум тричі зустрічав людей, що приходили на перегляд (судячи з фрагментів розмов, це були ріелтори і потенційні покупці). Тобто в цьому сегменті/районі і перегляди є, і квартири продаються. Деякі продаються навіть дуже швидко. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!"Підкол у мою сторону" - в чому саме я Вас хотів підколоти? Ну ок, завтра ще трохи привідкрию карти ![]() Але, це вже буде завтра... ![]() Ну там є типу планування туалету біля балкону,вузька кімната або може бути прохідне щось. В польских є нюанси. Якщо когось цікавить 100 м біля КМДШ ,там мужик продає з ремонтом за 100, менше собівартості. Типу елітка,але як на мене це бізнес скоріше. Типу 3 кімнати,2 балкони. Я там був на вищому поверсі,планування гарне ,широкі кімнати,2 на поверсі квартири. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Я вже колись писав, що собі квартиру ми шукали більше двох років, тому надивилися різного (особливо, враховуючи як за радянських часів ділили старі великі квартири в австрійських будинках). Я зараз всього не пригадаю, але тут дуже багато варіантів: - вхід по балкону - вхід з під'їзду в кухню - сюда же відношу цокольні і невисокі перші поверхи - суміжні та/або прохідні кімнати (наприклад, - туалет, який виходить в кухню - квартира/кімнати неправильної форми (наприклад, Окрім того, в нас була вимога мати велику кухню-вітальню. З цієї точки зору, не всі класичні планування польських "люксів" нам підходили. Наприклад тут: кухні 12м2 нам було б мало, і тут немає способу об'єднати її з іншою кімнатою, оскільки вона "відрізана" ванною, тобто зробити притомне перепланування неможливо. Я зараз швидко не можу знайти в продажі квартиру з іншим плануванням "люксів", але це щось подібне до цього: тут можна знести перегородку і отримати велику кухню-вітальню, а по іншу сторону від коридору мати дві окремі кімнати (проблема саме цього варіанту в тому, що кімнати суміжні, і в другу кімнату немає можливості потрапити з коридору. Пробивати двері - не варіант. Це або несуча стіна, або там вентканали/димоходи. Але ми в свій час дивилися квартири на Тютюників і на Кубійовича з ідентичним плануванням, і там всі кімнати були ізольовані). Це найпоширеніші нюанси. Зустрічались і взагалі унікальні планування, я просто зараз не зможу пояснити на пальцях. Простіше було би показати плани, але ці об'єкти вже давно знято з продажу, і я не зміг їх швидко знайти. Якось так. ![]() P.S. Знайшов одну (хоча це й ненайдивніше, що зустрічалося):
|
|