|
Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 21 гру, 2020 15:24
Долярчик написав:То ви кинули, яка ціна оренди поблизу, чи що? А який загальний метраж квартири? (і яка її ціна? )
Реальний кейс. Метраж не знаю, ціни не знаю. Знімає айтішник з сімєю.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 15:30
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 15:57
Формула - є! Ще б її в Україні можна було застосувати.... п. с. Доречі, я вже через 1,5 року можу брати сміливіше іпотеку, так як можна смарта дати під заставу і взяти щось на котловані(на який іпотеку не дають без застави), а не "приносити в жертву" свою квіточку в Авалоні Лайт 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 18:56
Долярчик написав:Формула - є! Ще б її в Україні можна було застосувати.... п. с. Доречі, я вже через 1,5 року можу брати сміливіше іпотеку, так як можна смарта дати під заставу і взяти щось на котловані(на який іпотеку не дають без застави), а не "приносити в жертву" свою квіточку в Авалоні Лайт 
Забудьте слово ипотека  Точнее в нашей стране очень редкий кейс, когда можно ее брать и точно не на котловане, и точно не под залог другой квартиры. Думайте лучше, как заработать, а не как попасть в кабалу
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 19:04
Sidus написав: Долярчик написав:Формула - є! Ще б її в Україні можна було застосувати.... п. с. Доречі, я вже через 1,5 року можу брати сміливіше іпотеку, так як можна смарта дати під заставу і взяти щось на котловані(на який іпотеку не дають без застави), а не "приносити в жертву" свою квіточку в Авалоні Лайт 
Забудьте слово ипотека  Точнее в нашей стране очень редкий кейс, когда можно ее брать и точно не на котловане, и точно не под залог другой квартиры. Думайте лучше, как заработать, а не как попасть в кабалу
Та ви, хоч той короткий ролик перегляньте! Там все розжовано, як з допомогою кредитного плеча, нарощувати активи, які будуть приносити кеш-флоу! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 19:22
Долярчик написав:Та ви, хоч той короткий ролик перегляньте! Там все розжовано, як з допомогою кредитного плеча, нарощувати активи, які будуть приносити кеш-флоу! 
Та я его книги читал, знаю ) Но гляну, ок Но покупка в ипотеку первички и кеш-флоу то вообще паралельные миры
-
Sidus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 гру, 2020 19:40
Sidus написав: Долярчик написав:Та ви, хоч той короткий ролик перегляньте! Там все розжовано, як з допомогою кредитного плеча, нарощувати активи, які будуть приносити кеш-флоу! 
Та я его книги читал, знаю ) Но гляну, ок Но покупка в ипотеку первички и кеш-флоу то вообще паралельные миры
Чому? Просто потрібно мати щось під заставу, бо на "котловани" - іпотеку не дають! А далі, як снігова куля котиться згори, наберає об'єми і швидкість - так і кредитне плече, за кредитним плечем, нарощує масштаби майбутнього кеш-флоу! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2020 00:33
Долярчик написав:А далі, як снігова куля котиться згори, наберає об'єми і швидкість - так і кредитне плече, за кредитним плечем, нарощує масштаби майбутнього кеш-флоу!
В мене є правило , яке врятувало мене в двох кризах (2008 і 2014) Воно просте Рівень витрат в місяць=обєм заощаджень/12 Кожного місяця ,рівень витрат перераховується У витати включається все, в тому числі і платежі по кредитам оренді і так далі Таким чином коли проходили різкі стрибки долара і ціна житла в доларах падала - я мав можливість тривалий час не продавати збудоване житло ,щоб перекривати розрив готівкових надходжень і витрат... Це не найкраще - але дуже надійна технологія Яка трошки приторможує ріст ,але точно не залишить без штанів. Уявіть Під смарт ціною в 0,4 млн - банк дасть живими не більше 0,25 і при цьому візьме комісій 0,05млн Маючи 0,25 живих Ви зможете взяти в кредит квартиру ціною в 0,7-0,8 млн.... Таким чином На початку операції у вас свій смарт В момент покупки другого житла у Вас а - смарт в заставі б - ви винні 0,3+% млн за смарт0,6+% млн забудовнику=0,9-1 в - у вас жодної готової до продажу нерухомості..... Місячний платіж більше 10 000 грн Що будете робити якщо заощаджень немає(вони всі в бетоні)+ є кредит на 1 млн грн і не дай Бог локдаун,або закриють ринок з вашою будочкою або забудовник не здасть в найближчі 5 років(замість обіцяних півтора) ? Прийдеться а - продавати авалон лайт( дешевше ніж купили ,бо проблеми в Державі=зменшення попиту на житло) б - не факт що виручених грошей вистарчить на повне погашення боргів, тому прийдеться віддавати банку смарт і ви залишились без житла і без перспектив... а все тому що хотіли відкусити більше ніж могли пережувати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 гру, 2020 00:37
Долярчик написав: Sidus написав: Долярчик написав:Та ви, хоч той короткий ролик перегляньте! Там все розжовано, як з допомогою кредитного плеча, нарощувати активи, які будуть приносити кеш-флоу! 
Чому? Просто потрібно мати щось під заставу, бо на "котловани" - іпотеку не дають! А далі, як снігова куля котиться згори, наберає об'єми і швидкість - так і кредитне плече, за кредитним плечем, нарощує масштаби майбутнього кеш-флоу! 
Ну так я ж кажу - правильно, шо не дають...бо первинний ринок це ризик, це повітря, можливо ніколи ніякої нерухомості і не буде, в кращому випадку це пару років кеш-флоу буде нульовий, а потім ще минус ремонт. Дуже вдала інвестиція!
-
Sidus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 гру, 2020 00:40
І шановний пан доллярчик, краще пограйтесь у форекс трошки, зрозумієте всі + та - кредитного плеча із невеликами втратами, бо дізнатись всі його мінуси на нерухомості я б не радив...
-
Sidus
-
-
-
-
Профіль
-
-
|