Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:freeze Интереснейший момент. Потому что, судя по объяснениям, голосовавший за ЗЕ (точнее против По) мой знакомый .... (умнейший чел.), за По не будет голосовать при любых раскладах. Нужно будет спросить и у него.
Рано ще голосувати. Цирк тільки приїхав. Ще 3 роки нам дивитись шоу з Зе в головній ролі.
detroytred написав:freeze Не понял. Уточните - за По или ЗЕ.
Интереснейший момент. Потому что, судя по объяснениям, голосовавший за ЗЕ (точнее против По) мой знакомый .... (умнейший чел.), за По не будет голосовать при любых раскладах. Нужно будет спросить и у него.
Конечно за Порошенко в случае, если он выйдет вместе с Зеленским во второй тур. По крайней мере Порошенко был честен перед проголосовавшими за него. Это большой плюс. Хотя я во многом не согласен с позицией Порошенко, но честность перед избирателями надо ценить.
Ни в каком случае не голосовать - это не вариант, это значит, что ты даришь кому-то свой голос.
Если будут какие-то другие пары во втором туре, надо уже тогда будет смотреть по ситуации, сейчас уж совсем непонятно и далеко до выборов, чтобы загадывать другие варианты.
Востаннє редагувалось freeze в П'ят 08 січ, 2021 18:09, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:На кінець 2018 рокуЯ надіюсь ти розумієш , що воювавших було більше ніж 200 загиблих....
Что за бред и что значит за местом рождения, причем в основном из 15 бывших союзных республик? Они ведь все граждане Украины. Если бы не дай бог я там погиб, то меня бы приписали к Казахстану? Где потомки миллионов украинцев США и Канады? Армяне живущие во Франции и США примерно с того же времени что и украинцы приехали воевать за Карабах, а где хоть один украинец диаспоры которая учит как правильно тут жить?
Достатньо? Як бачиш він проходить як громадянин України.. + спеціально для тебе А який резон у ВР розглядати закон
Громадянство для іноземців-учасників АТО/ООС
Законопроект 3433 передбачає впровадження:
– спрощеної системи отримання посвідки на тимчасове проживання та отримання громадянства для іноземців-учасників АТО/ООС;
– заборони на примусове повернення в державу походження або третю державу, яка вчинила акт агресії проти України або в державу, яка не визнає територіальну цілісність та суверенітет України.
Прийняття законопроекту є важливим, адже, іноземці та особи без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканості України (зокрема шляхом здійснення волонтерської та іншої діяльності, що сприяла забезпеченню обороноздатності України), жертвуючи часом, матеріальними ресурсами, здоров’ям, та навіть ризикуючи найвищою людською цінністю – життям, вносять вагомий вклад в захист національних інтересів та суверенітету України, що є великою заслугою перед Українською державою.
2 жовтня 2018 р. законопроект 3433 було прийнято в першому читанні. 19 грудня 2018 р. профільний Комітет з питань прав людини, нацменшин і міжнаціональних відносин рекомендував Верховній Раді прийняти законопроект 3433 в другому читанні та в цілому.
Як поясниш Чому приймається такий Закон.. Як на мене-відповідь проста Велика кількість АТОшників з за кордону... Але для тебе тільки богомобрані єдиноправильні...
Ай да молодца, аж одного нашёл из миллионов живущих в США, Канаде и туевой кучи др. стран. А про гражданство приплел чтобы диаспору отбелить? И сколько канадских или американских украинцев его приняли хоть после ато, хоть до?
detroytred написав:Представляешь, что Нова украинская армия заперечуэ твои думки с потолка о всл зразка 1990-2014.
В Новій Армії, прямующей в НАТО))), на шестом году становления родили Указ о продлении граничной службы до... свыше 60 лет.
Такі як ти , з кого пісок сиплеться, сидячи в шбабі і продукують подібні Укази... І мета їх не в тому щоб зберегти мегакваліфікованих старперів.. Мета в тому, щоб ці старпери подовше Україну подоїли..толку то від них все одно зеро....
Опять мимо. С потолка. Ну ты хоть как-то обосновуй.
Указ-то принимается наверху. А вот продлевает службу старперам лично каждый комбриг, комчасти НОВОЙ армии, прямующей к стандартам НАТО))). Боевой, новый, комбриг)))
Указ лишь основание для комчасти. Никакого давления не оказывает. И эти старперы лейтенанты конца 70-))) ему нужны. Ему видней, чем тебе на диване и с твоим уровнем.
Эх, знал бы ты, какие замполиты и труха оказались нужны...))) Чем фактически они там занимаются. И каких отличнейших, в том числе и атовцев, офицеров убрали.
Но ты сходи-то в 80 бр-ду. Расскажи хлопцям про правильне життя, что працювати треба на себе и не залежати від чужих рішень (особенно получки и пенсии от державы).
З.ы. пост по теме.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 08 січ, 2021 18:15, всього редагувалось 1 раз.
shapo написав:И сколько канадских или американских украинцев его приняли хоть после ато, хоть до?
Один дурень згенерує стільки запитань - що й сто мудреців не дадуть на них відповіді Перше твоє дурне твердження - не громадяни України , української національності в АТО участь не приймали - я тобі привів приклад 200 загинувших... Друге твоє дурне твердження - жодного з Канади,СЩА - я тобі привів приклад одного загинувшого... Тепер третє твоє тупе зауваження - то був тільки один , шукай ще... А як знайду - меймурку будеш в сирому вигляді жувати - чи підсмажиш?
shapo написав:И сколько канадских или американских украинцев его приняли хоть после ато, хоть до?
Один дурень згенерує стільки запитань - що й сто мудреців не дадуть на них відповіді Перше твоє дурне твердження - не громадяни України , української національності в АТО участь не приймали - я тобі привів приклад 200 загинувших... Друге твоє дурне твердження - жодного з Канади,СЩА - я тобі привів приклад одного загинувшого... Тепер третє твоє тупе зауваження - то був тільки один , шукай ще... А як знайду - меймурку будеш в сирому вигляді жувати - чи підсмажиш?
Я тебе задал один-единственный вопрос - сколько украинцев с американским и канадским гражданством воевали в Донбассе. Ты крутишься как уж на сковородке пытаясь найти черную кошку в тёмной комнате когда её там нет. Согласен на пари если озвучишь что ты будешь делать при проигрыше и сколько ты собрался найти. Согласен не меньше чем на 10
shapo написав:Я тебе задал один-единственный вопрос - сколько украинцев с американским и канадским гражданством воевали в Донбассе. Ты крутишься как уж на сковородке пытаясь найти черную кошку в тёмной комнате когда её там нет. Согласен на пари если озвучишь что ты будешь делать при проигрыше и сколько ты собрался найти. Согласен не меньше чем на 10
Отже за 15 хвилин я знайшов двох Марко Паславський і Джон Ющенко з Канади Крім того , в 2014
Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін повідомив, що проти терористів на сході України зараз воює до тисячі іноземців, які зараховані до складу добровольчих батальйонів.
shapo написав:Я тебе задал один-единственный вопрос - сколько украинцев с американским и канадским гражданством воевали в Донбассе. Ты крутишься как уж на сковородке пытаясь найти черную кошку в тёмной комнате когда её там нет. Согласен на пари если озвучишь что ты будешь делать при проигрыше и сколько ты собрался найти. Согласен не меньше чем на 10
Отже за 15 хвилин я знайшов двох Марко Паславський і Джон Ющенко з Канади Крім того , в 2014
Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін повідомив, що проти терористів на сході України зараз воює до тисячі іноземців, які зараховані до складу добровольчих батальйонів.
Як думаєш знайду я серед тієї тисячі ще вісьмох?
Нашёл одного раскрученного https://dnews.dn.ua/news/626943 Никаких тысяч, тем более канадских и американских украинцев нет. Так будешь заключать пари?
detroytred написав:freeze Не понял. Уточните - за По или ЗЕ.
Интереснейший момент. Потому что, судя по объяснениям, голосовавший за ЗЕ (точнее против По) мой знакомый .... (умнейший чел.), за По не будет голосовать при любых раскладах. Нужно будет спросить и у него.
Конечно за Порошенко в случае, если он выйдет вместе с Зеленским во второй тур. По крайней мере Порошенко был честен перед проголосовавшими за него. Это большой плюс. Хотя я во многом не согласен с позицией Порошенко, но честность перед избирателями надо ценить.
Ни в каком случае не голосовать - это не вариант, это значит, что ты даришь кому-то свой голос.
Если будут какие-то другие пары во втором туре, надо уже тогда будет смотреть по ситуации, сейчас уж совсем непонятно и далеко до выборов, чтобы загадывать другие варианты.
Спасибо за ответ.
Спрошу у знакомого, отпишусь. Ключевое у него тогда было, что ПАП отец (точнее покрыватель) всего гнилого... ЗЕ и Ко хоть открыто))
Единственный американец, воюющий за Украину, погиб в бою ... «У него было три ранения в спину», - сказал Дондюк.
Не подскажете, как бывший кадровый военный (ведь не бывает прапорщиков срочной службы), в каких случаях военнослужащий получает три ранения и все в спину?
И о Ющенко:
Львів – Третій рік 53-річний канадець Джон Ющенко, механік за фахом, служить у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді у Львові. ... Він – фаховий механік і ремонтує українську техніку, таким чином допомагаючи армії у тилу. Готовий їхати на Донбас, коли дозволять.
«Якщо я там потрібен, я готовий їхати. Як можна туди, на Донбас відсилати тих, кому 21, відсилайте мене, мені 53 роки, а молодь має майбутнє. За спеціальністю я механік. Якщо я тут більше користі даю, то, значить, я маю бути тут, а молоді швидше бігають. Ми можемо воювати навіть з лопаткою, якщо треба, бойовий дух важливий і він дуже сильний. Я дуже гордий за українську армію, всі молоді хлопці для мене, як рідні сини», – каже він.