Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69536954695569566957 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 16:40

detroytred написав:Необязательно революционным путём.

Тогда получили, что имеем:
Тотальную разруху, три "Дэ" и президента - "Пианиста".
А корень экономико-правовых отношений в стране ушёл в гопстоп от представителей ... криминальных кланов.
Результат, уже на сегодня,: https://index.minfin.com.ua/economy/gdp/
1. было 52 - стало 29.
2.на 92й год было 16 000$ на душу из 52 000 000
3. В 2019 получили 3659,8$ на душу из 42 019 000

Манипуляция: нет привязки к индексу Доу Джонса
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1 ... 1%81%D0%B0
Нет переписи населения.

Что правильно заметил Будивельник - размер хотелок гопоты чисто по коммуналке в разы превышает месячный доход населения. Что имеет иную трактовку в ЕСПЧ.
И наоборот размер капитала выведенного из Украины поражает умы представителей всех стран. Количество и качество изгнанного из Украины населения - составляет национальный цвет многих государств.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Сер 20 січ, 2021 16:46, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 16:44

Вот сейчас происходит закукливание стран и союзов. И это все на фоне неумолимой глобализации.
Почему-то за Украину я спокоен, хотя наши партнеры по западную и восточную руку уверенно считают, что мы на растяжке. Восточные не забывают и считают своим долгом позлорадствовать и обязательно унизить или пнуть. Величием попахивает. Ну да ладно, Бог с ними.
Нет. Это партнеры на растяжке. Шпагат у каждого свой.
А вот мы действительно в тренде времени. Голые и босые, но в тренде. Чем не окно возможностей?
из плюсов
~ практически безболезненная способность и возможность к закукливанию
~ уменьшающееся население
~ неприхотливость и умение выживать в агрессивной среде
~ койкакие ресурсы и география на майбутне
~ условная сравнительная однородность сограждан, понимание ценности которой вполне возможно никто из нынеживущих не осознает
~ нищета
Востаннє редагувалось bevzaalex в Сер 20 січ, 2021 16:49, всього редагувалось 1 раз.
bevzaalex

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 16:48

bevzaalex написав:Вот сейчас происходит закукливание стран и союзов. И это все на фоне неумолимой глобализации.
Почему-то за Украину я спокоен, хотя наши партнеры по западную и восточную руку уверенно считают, что мы на растяжке. Восточные не забывают и считают своим долгом позлорадствовать и обязательно унизить или пнуть. Величием смахивает. Ну да ладно, Бог с ними.
Нет. Это партнеры на растяжке. Шпагат у каждого свой.
А вот мы действительно в тренде времени. Голые и босые, но в тренде. Чем не окно возможностей?
из плюсов
~ практически безболезненная способность и возможность к закукливанию
~ уменьшающееся население
~ неприхотливость и умение выживать в агрессивной среде
~ койкакие ресурсы и география на майбутне
~ условная сравнительная однородность сограждан, понимание ценности которой вполне возможно никто из нынеживущих не осознает

Украина перестала быть субъектом международного Права.
Стала - объектом.
Право влияния на который имеет организованный криминал со всего мира.
Как пример: https://strana.ua/news/312960-predsedat ... bakha.html
А ведь чисто физически она "никто и зовут её никак"- но, маємо, що маємо.
И полное, тотальное бесправие коренного населения.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 16:57

Kudrjavuy
С этим я не спорю. Но каких-либо проблем в объектности Украины, лично я, не вижу.
Прав и свобод пэрэсичного побольше,чем у многих граждан субъектов.
пс. и там выше Вы писали про ввп и прочие цифры, так вот формула расчета вносит огромную погрешность в конечный результат, и не забывайте умножить на экоТень, что дает погрешность в квадрате.
имхо. так, циферками поиграться, размяться, не более.
bevzaalex

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 17:20

budivelnik написав:
  detroytred написав:Второй шанс - Порошенко и Ко. Тут не просто претензии ... это ошибка, которая больше, чем преступление.
1 Є теоретики...які все знають,все читали, але самостійно не можуть похизуватись жодним своїм особистим досягненням...
Вони військовою справою займались виключно в мирний період
Жоден з їх вихованців не вийшов на ці сторінки і не заявив
я лейтенат(капітан/майор/полковник/генерал) в боях під Донецьком(Сімферополем, Маріуполем,....)перемогам завдячую знанням -отриманим від пана дейтройтреда...
Ба більше , пан Хотаб вступив у пряму конфонтацію з нашим пенсіонером-всезнайкою по питанню агресії рашкованів......
2 Особисто в мене - море претензій до пана Порошенка..
Від тієї що
бізнесмен Порошенко довів Президенту Порошенко, що Держава може поламати все навіть Рошен з Ленінською Кузнею чи заводом Богдан
До тієї що
Президент Порошенко не підготував собі заміну ( і не тільки собі, а й іншим чиновникам(політикам) своєї команди
3 Але досягнень Порошенка в питанні
Армії
Віри
Мови
Безвізу
Зменшенню податкового навантаження на Фонд Оплати Праці
Не може заперечити навіть така ватна редиска(нехороша людина)...як наш військовий пенсіонер.

1. Хизуюються тільки такі дурні до того ж з комплексами неповноцінності, як ти.
В мене таких потреб немає.
Так що твоє бажання натягнути свої особисті вимоги на мене невлучне та дуркувате.

2. До тебе, торгашика, ніколи не дойде те, що Порошенко, маючи надзвичайно великі можливості зробити глибокі кореневі зміни, вивести на новий рівень державу,портирнькав-розміняв цей рідкісний випадок на ... штукатурку -- армії та інших установ.
Точнісінько, як в Мексиці у прикладі з книги.
Ті ж самі екстактиві інститути, тільки підфарбовані.

Вам підсунути крихти..., а ви й зраділи.
І все б нічого, тільки віконце закрилося надовго.

Зи.
Щоб зрозуміти фундаментальні думки від розумних людей, які написали дану книгу, вивчивши досвід багатьох країн та суспільств, не треба бути ні військовим пенсіонером, ні підприємцем, ні іншим, треба тільки вміти розуміти та думати.
Твої випади в особистому плані, як завжди, недоречні.
Автори показують майже протягом всієї книги, що набагато більше особисто досягших, чим ти (гривневий мільенер))) можновладців та бізнесменів цього не розуміють.
Тому країни так і залишаються бідними.

Тому що мільенери-мільярдери пихаті та дурні. Піклуються-хизуються своїми статками, комплексують, марнують рідкі можливісті та не вчаться.
Порошенко та ти -- яскраві приклади цьому.

З.з.и. Хотаб, заспівавши, що його льотчика-мабуть снайпера нічому в училищі не навчили, тільки стройовій на кафедрі, і т.п., отримавши аргументовану відповідь (і питання на якій кафедрі його вчили стройовій, і чим він повинен! займатися після закінчення навчання згідно особистих та бригадних планів бойової підготовки, та тещо) --- змовк...
А я ще не вспів спитати, як він в очі тим дідусям-цивільним, що начали його на тренажерах Мі24, подивився після - нічому його не навчили. Або інструкторам, викладачам, лабораторії.
Приходячи в Альма-матер ці капітани-полковники зовсім інше кажуть. навіть такі вихованці (яких,виявляється по-їхньому, нічому не навчили)((
До речі,якщо людина досягла звання п-ка та досі не розуміє всього значення тієї ж стройової підготовки в процесі виховання майбутнього офіцера, то це пагано...
Курсові офіцери не допрацювали.

Ти за мене не переймайся, буде необхідність у держави в мені, я піду (хоча б, як мінімум, з-за того, що цілком залежу від неї), а ось, що заспіваєш ти (що магазини ... зиск податки краще більше заплачу, тиск, робота на себе, чужі рішення) це ще питання.

Але не ти визначаеш коли та куди особисто мене призивати. Це визначають фахівці, та й просто розумніші від тебе люди.
Так що свої особисті торгашиковські хателкі тримай при собі. Дуркувато виглядають.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 20 січ, 2021 17:55, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 17:54

detroytred
Вперше бачу від Вас повну відповідь рідненькою. Дякую за це.
Так, Порошенко зробив багато важливого для країни, але нажаль не зробив головного.
Чув таку думку і погоджуюсь з нею, що порівнювати Зе треба не з Порохом зразка2014, а з Порохом 19го, і хто знає, чим це все обернулося для України, коли головна його помилка виглядалаб досягненням і підтримкою, а також бажання посилити свою владу, маючи досвід і важелі.
bevzaalex

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 18:01

detroytred написав:От революционных сострясений и до точек перелома.
У нас этих точек уже было две:
- развал СССР
- войнас рашкой.

Тобто ВІЙНУ ви називаєте "окном возможностей"? :D :D Як завжди натягуєте сову на глобус.
Треба більше воєн(наприклад напасти на Польщу) - щоб було больше окон возможностей!! :D Я ж то думаю чого США усюди воюють, вони ж "окна возможностей" і "точки перелома" шукають. :D
І як мінімум у нас було ще 2 "точки" :
- Ющенко
- Зеленський - безпрецедентна підтримка народу + абсолютна більшість в парламенті, якої не було в жодного президента.
  bevzaalex написав:Здесь согласен. Как альтернативный порохобот, очень разочарован упущеным шансом, и начинаю нервничать и негодовать, вспоминая уплОченную цену.

А можна конкретніше в чому виражався цей "шанс"? І чим він відрізнявся(в кращу сторону) від "шансів" Ющенка, Янека і Зе?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 18:02

bevzaalex написав:detroytred
Вперше бачу від Вас повну відповідь рідненькою. Дякую за це.
Так, Порошенко зробив багато важливого для країни, але нажаль не зробив головного.
Чув таку думку і погоджуюсь з нею, що порівнювати Зе треба не з Порохом зразка2014, а з Порохом 19го, і хто знає, чим це все обернулося для України.

Звісно вибачаюсь за суржик, але докладаю зусиль.
Колись і в олімпіаді районній приймав участь))

Тепер вважаю вже час переходити.
Тому що в обслуговуванні перейшли. Потехеньку рухаємось.
Це ж не рівень хателок, а рівень Закону.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 18:05

andrijk777 написав:
  detroytred написав:От революционных сострясений и до точек перелома.
У нас этих точек уже было две:
- развал СССР
- войнас рашкой.

Тобто ВІЙНУ ви називаєте "окном возможностей"? :D :D Як завжди натягуєте сову на глобус.
Треба більше воєн(наприклад напасти на Польщу) - щоб було больше окон возможностей!! :D Я ж то думаю чого США усюди воюють, вони ж "окна возможностей" і "точки перелома" шукають. :D
І як мінімум у нас було ще 2 "точки" :
- Ющенко
- Зеленський - безпрецедентна підтримка народу + абсолютна більшість в парламенті, якої не було в жодного президента.
  bevzaalex написав:Здесь согласен. Как альтернативный порохобот, очень разочарован упущеным шансом, и начинаю нервничать и негодовать, вспоминая уплОченную цену.

А можна конкретніше в чому виражався цей "шанс"? І чим він відрізнявся(в кращу сторону) від "шансів" Ющенка, Янека і Зе?

Вам влом читати книгу...

Навіть чорна чума була переломом (шансом).
Там все розжували. Ціла глава. Для Вас.
Тому Ющенко -- зовсім ніякий ні шанс.

Хоча,якщо для вас війна США і війна України, це одне і те ж, то можна вам не читати))
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 20 січ, 2021 18:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 18:08

Re: Політичні дискусії

andrijk777 написав:А можна конкретніше в чому виражався цей "шанс"? І чим він відрізнявся(в кращу сторону) від "шансів" Ющенка, Янека і Зе?

У совка є шанс стати постсовком, у постсовка стати бідним членом ЄС. Перший перехід зробили більшість республік совка, другий тільки Прибалтика. Не тому, що в когось був шанс, а його не використали, а в ментальності народа, в тому числі і народів ЄС. Захотіли вони - взяли Прибалтику, не захотіли - не взяли Грузію, яка була найбільш готова серед усього постсовка, навіть в НАТО не взяли.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 69536954695569566957 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість