Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69596960696169626963 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 22:17

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Причину такого состояния рынка овощей Мария Колесник видит в том, что выращивают данную продукцию преимущественно мелкие фермеры или домохозяйства.

https://latifundist.com/novosti/22308-ukrainskim-proizvoditelyam-ovoshchej-grozyat-ubytki--ekspert
Ти привів ссилку - я в неї тикнув
І де тут сайт метробудівників?
Зашкварився чи під іншим ніком ще десь пишеш і голова закрутилась?

Частину мого магазину орендують продавці мясних виробів..
Років 10 тому , вони брали вироби марки Родинна ковбаска (франчайзі) , але 3 роки тому , побудували власний цех і станом на сьогодні у Львівській області і Львові мають 5 магазинів під Маркою Мясна Імперія... і в той самий час у Львові кількість мясних франшиз збільшилось в рази( і магазинів працюючих)
Так для пенсіонера
Мясо заскладувати не можна, його треба продати за 24-36 годин інакше гаплик..
Як думаєш
Хто у Львові став купувати мяса в магазинах кількість яких виролсла мінімум в три рази?
Чи твердо переконаний що в цих магазинах виручки в три рази впали ,а дурні власники конкуруючи роблять собі гірше нові відкриваючи?

Чи Порошенко з Рошеном , Герега з Епіцентрами/Новими лініями і хтось там з АТБ - кількість магазинів розширють , бо в них виручка падає
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 20 січ, 2021 22:24, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2998 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 22:21

budivelnik написав:
  detroytred написав:Причину такого состояния рынка овощей Мария Колесник видит в том, что выращивают данную продукцию преимущественно мелкие фермеры или домохозяйства.

https://latifundist.com/novosti/22308-ukrainskim-proizvoditelyam-ovoshchej-grozyat-ubytki--ekspert
Ти привів ссилку - я в неї тикнув
І де тут сайт метробудівників?
Зашкварився чи під іншим ніком ще десь пишеш і голова закрутилась?

Ти сарказму не зрозумів?
Без смайлика не здатен.
Та я й не поставив, бо дуже наявно.

Повторюю:
Смішний ти.

Мабуть особисто на всіх полях присутній.
Якщо ні, то почуй, що тобі кажуть на спеціалізованому сайті не продавці горілки.

В цьому увесь зашквар, що тебе я тикаю в абетку твого ж напрямку діяльності. Фактами від фахівців.
А не з твоєї стелі.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 22:26

budivelnik
Ти краше поясни, як ти допетрив до такої дурні в кубі, як порівнювати успіх підприємців і військових в особистому збагаченні?

Тільки по суті, без схилу в бік.
В тому рахунку й к підрахую повідомленнь.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 22:37

detroytred написав:budivelnik
Ти краше поясни, як ти допетрив до такої дурні в кубі, як порівнювати успіх підприємців і військових в особистому збагаченні?
1 У світі є практично єдина універсальна одиниця обміну - назва їй гроші
2 Грошима визначається потрібність тої чи іншої послуги
Якщо тобі по твоїм словам платили мало коли ти працював і твоя пенсія зараз вища від пенсії двірника, але не позволяє зїздити на відпочинок навіть в Турцію раз в рік - значить як працював так і живеш.

А тепер по суті
Мені по барабану хто ти і як живеш
Просто до тебе не може ніяк дійти
Двірник не може навязувати своє бачення на економічному форумі...
Бюджетник не має право вчити комерційника як заробляти гроші...по тій простій причині що все життя він вчився тільки їх витрачати
Людина яка нуль в економіці, не має право пропонувати прочитати ту чи іншу книжку. якщо перед цим не спробувала з допомогою прочитаного покращити своє життя хоч трохи вище ніж йому платили з Бюджету.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2998 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 22:53

andrijk777 написав:
  bevzaalex написав:Тож Порох, при всій моїй симпатії, нажаль поповнив ряди дрібних автохтонних політиків, і на повагу, довіру і велич не заслуговує, як представник влади.

На велич звичайно не заслуговує.
Але позитивне що він зробив, окрім "мови, віри і армії", це назначив прем'єрами дуже потужних і професійних людей - Яценюка і Гройсмана.

Так, беззаперечно, Петро гарний фахівець у рекрутінгу, на відміну від діючої наразі шмарклі, та й пани амбітні під указ трапилися, довго шукати не довелось, самі намалювались.
пс. розумію, що це зайва і нікому непотрібна інфа, але відповів, щоб не вважали мене за невихованого, коли звертаються)
Востаннє редагувалось bevzaalex в Сер 20 січ, 2021 23:10, всього редагувалось 1 раз.
bevzaalex

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 23:00

detroytred написав:Вкладчик1234
Доповнення - в стрічці *сопутствующим ущербом" вони називають втрати не тільки серед мирного населення, але й свої.

Калькулятор...
Загинуло двоє, вивели з бою всю групу.

Але на втрати мільйонів американців заради всього світу головний герой чомусь)) не погодився.
Ця тема не розкрита...
Але -- "Харп можешь гордиться"

Да, окошки Овертона в альтернативную реальность приоткрывают и поощряют, в то время как
Well, no. “A Gray State” quickly becomes a very different film. The director we’ve watched is named David Crowley, and he was actually shooting footage for a trailer of a feature he intended to make titled “Gray State.” Envisioning a terrifying future where government armies crack down on the U.S. and are resisted only by scattered partisans, the trailer was a great success on social media, making Crowley a celebrity to Libertarians and Tea Partiers and helping him crowd-fund a screenplay. But the feature never got made. Instead, police who found a horror scene at Crowley’s Minneapolis home in January 2015, determined that he had killed his wife and five-year-old daughter before turning the gun on himself.

а вот и сам трэйлер
так и неснятого фильма, ибо правда и трезвый взгляд не положено к общему употреблению, ибо некто считает вредным для общего употребления внутрь
Вкладчик, Ваши замечания о "реформе" образования тоже где-то рядом, видать в следующих сериях предполагались...
Предположу что
образованным и дипломированным специалистам тоже не положено на фритюрах и вильных кассах стоять и стесняться, таким образом движение таксказать навстречу) пожеланиям трудящихся,
чтоб в рынок вписались и не комплексовпли
пс. нетфликс оперативно почистил все следы несостоявшегося шедевра, там видать тоже рептоуши торчат.
bevzaalex

Подякував: 2418 раз.
Подякували: 205 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 січ, 2021 23:22

budivelnik написав:
  detroytred написав:budivelnik
1 У світі є практично єдина універсальна одиниця обміну - назва їй гроші
2 Грошима визначається потрібність тої чи іншої послуги
Якщо тобі по твоїм словам платили мало коли ти працював і твоя пенсія зараз вища від пенсії двірника, але не позволяє зїздити на відпочинок навіть в Турцію раз в рік - значить як працював так і живеш.

А тепер по суті
Мені по барабану хто ти і як живеш
Просто до тебе не може ніяк дійти
Двірник не може навязувати своє бачення на економічному форумі...
Бюджетник не має право вчити комерційника як заробляти гроші...по тій простій причині що все життя він вчився тільки їх витрачати
Людина яка нуль в економіці, не має право пропонувати прочитати ту чи іншу книжку. якщо перед цим не спробувала з допомогою прочитаного покращити своє життя хоч трохи вище ніж йому платили з Бюджету.

1. Ти знову грубо по шнобелівькі помилився в абетці.
Тому що не розумієш навіть Рікардо.
Абетку ще з тих часів.
Обмін-то обмін от тільки при ньому визначається ціна.

2. Ціна при ринковому обміні -- визначаться НЕ ПОТРІБНІСТЮ, як ти видаєш за низьким рівнем знань, а співвідношенням попиту-пропонування.

Потребительная (потребова мабуть) же вартість - це не ціна. Не ціна, а вартостість.
Держава саме купує послугу у військових по ціні!!!, виходячи з ринкових міркувань, а не потреби.
Саме тому ти -- мільенер, а той, що заключив з державою контракт - ні. Тому, що держава купила (бу-га-га, а ти мелеш про мораль)) послугу військового. Як на ринку кавун))
От тільки ті, хто справжні військові, погоджуються служити (і служити, як треба), незважаючи на оману збоку держави, по виконанню її зобов'язань.
Визначення же потреби заміняється особливою повагою та тещо. Що співають на телебаченні))

3. Де. Я. Нав'язую щось.???
Я висловлюю свою думку.
Спираючись не на свої думки зі стелі, а на думки фахівців.
Та ще тикаю тебе в аксіоми та абетку, навіть шкільну програму.

Це до тебе ніяк не дойде, що саме ти вказуєш тут хто має право, а хто не має право.
Зі стелі, по своїй хотелке.

Ти знову збрехав про нуль в економіці.
І на цьому будуєш.
Людина, яка вивчила хоча б абетку економіки, хоч сама, хоч на курсах, хоч в закладі -- вже не нуль. Незалежно від того, * спробувала з допомогою прочитаного покращити своє життя хоч трохи вище ніж йому платили з Бюджету.* Чи не спробувала.
Ти вигадав-збрехав умову. Як завжди...

Ще зрозумій, що тут не майданчик рад, як покращити своє особисте життя, а вільне обговорення в більшості не особистих питань.

Лікуй комплекси.
Та покажи де я вчив кого, як заробляти гроші.
До речі, тобі так по барабану хто я і як живу, що ти постійно переходиш до цього питання((
Спробуй щоб це було дійсно, а не бла-бла.

Зи.
Для фахівця економіки абетка:
За понятиями стоимости, потребительной стоимости, пользы, меновой стоимости и цены стоит большая история экономической и философской мысли. Смысл данных понятий развивался от Аристотеля до Адама Смита и Давида Рикардо. Смит признавал, что товары могут содержать меновую стоимость, но при этом могут не содержать потребительной стоимости, как бриллианты, когда товар с очень высокой потребительной стоимостью может содержать очень низкую меновую стоимость, как вода.

Зпробуй осилити думку Сміта, та зрозуміти, що держслужбовці, як вода...
Тому що ринкова економіка.
Тому твої зрівняння в грошах дурня в кубі.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 січ, 2021 01:30

pesikot написав:detroytred
даже мой небольшой лингвистический анализ показывает, что у этой учётки поменялся автор.
И этот автор пишет на этом же форуме, но под другим ником.
Не исключаю, что под несколькими :)

Тот "красномордый":
1) не был замечен в познаниях украинского языка от слова совсем

2) хоть был инфантильным пенсионером и тупым воякой, но не хамом. А этот хамит.
И да, не отвечает по три раза на одно и тоже сообщение от оппонентов. Хотя того вроде как отучили, но прорывалось. У этого не прорывается совсем

3) рассуждения совершенно другие

unicdima или сколько там вас, ты спалился :)
особенно, вчерашним постом :)

Хто знає, про що це він?
Бо я щось не в темі за цю параною.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 січ, 2021 10:32

Schmit

Заблокований
Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 січ, 2021 12:35

unicdima написав:
  pesikot написав:detroytred
даже мой небольшой лингвистический анализ показывает, что у этой учётки поменялся автор.
И этот автор пишет на этом же форуме, но под другим ником.
Не исключаю, что под несколькими :)

Тот "красномордый":
1) не был замечен в познаниях украинского языка от слова совсем

2) хоть был инфантильным пенсионером и тупым воякой, но не хамом. А этот хамит.
И да, не отвечает по три раза на одно и тоже сообщение от оппонентов. Хотя того вроде как отучили, но прорывалось. У этого не прорывается совсем

3) рассуждения совершенно другие

unicdima или сколько там вас, ты спалился :)
особенно, вчерашним постом :)

Хто знає, про що це він?
Бо я щось не в темі за цю параною.

Що тут пояснювати -- песікот бреше, що під моїм ніком почала писати інша людина, а також брехливо пов'язує вас зі мною та ще купою дописувачів під цими ніками.

На моє прохання грошима відповісти за цю свою нахабну брехню (якщо він бреше, то 2 куе з нього, якщо я брехливо його звинувачую в цьому, то я йому. При цьому я сам до нього приїду. Зустрічаємося в обласному його СБУ,перевіряємо. За потреби прямуємо ще й до Києва за інформацією від модераторів форуму), злився, як ...
Відмовчується. Пише і буде строчити, як нічого не було -
збрехав на особисту адресу, так збрехав, а відповісти за свою цю брехню зась.

Зате верещить про брехню та відповідальність, як кіт під час...
Вибачився б або довів свої образливі негативні твердження запропонованою перевіркою (ще б заробив трохи, якщо правий) -- і все.
Але ці бухгалтери, будівельники обирають свій ... варіант -- відморозитись та злитись. І що головне - продовжити далі так само брехати.
detroytred

Профіль

#<1 ... 69596960696169626963 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор