Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 63696370637163726373 ... 12436>
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 12:36

Sidus написав:КГС? Да с их аппетитами и скоростью стройки это очередной Укрбуд, только Укрбуд чуть быстрее строил....правда ему упасть не даст город, но строить будет крайне медленно

Два зомби у города уже есть :mrgreen:
http://investbud.kiev.ua/
https://www.sgf.kiev.ua/objects
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 12:38

brefnokia написав:hume коррекция - это снижение цен на новострои? или у.е. будет по 50?

Мопэд не мой. Все вопросы к Zradio.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 12:42

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Новинка от луДших :mrgreen: :mrgreen:

"Старт продажу Апарт-комплексу «пров. Електриків»"

https://kmb.ua/ua/objects/zhiloj-komple ... elektrikov
Igor3777

Подякував: 23 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 12:51

Цінник шикардос!

Інформуємо вас, що у продажу з’явився новий апарт-комплекс за адресою: пров. Електриків, 11 у Подільському районі Києва.

Апарт-комплекс складається з 10-поверхової будівлі. Майбутнім власникам запропоновані різноманітні функціональні планування апартаментів. Власна інфраструктура включає в себе розташовані на першому поверху магазини, кафе, відділення банку та інше.

Новий Апарт-комплекс від Київміськбуду спроектований за індивідуальним проектом та поєднує в собі злиття заміського та міського стилів життя. Саме тому комплекс оцінять яскраві, творчі особистості, що йдуть в ногу з життям міста та його тенденціями.

Ціна: від 19 374 грн/м²*
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 12:52

Та все буде добре! © ;)

Ромасик написав:
515604[quote="5155020:Долярчик написав:
  Ромасик написав:***
Ріел - стара контора і вони добудовують!
От тільки жирний мінус мають, це постійне затягування здачі :mrgreen:

Але, я вклався у них у смарт - бо на щось інше, просто грошей не вистачило :)

Але, все буде добре! ©
Зображення

А +-150 метрів до залізниці де інтенсивний рух не насторожує? :wink:
Зображення

я тут щось упустив... Аркада теж була старою конторою і завжди добудовувала
а на рахунок залізниці - комфортний кт вона теж не засмучує :mrgreen[/quote]
  Долярчик написав:А давайте я ще раз, озвучу всі "плюси" і "мінуси" своєї інвестиції!(а в дужках буду писати, як я їх бачу/сприймаю)
Тож поїхали!

Почну з "мінусів":
1. Локація(так, не айс, але і не в самій глибинці Левандівки, що вже не так і погано! )
2. Поблизу колія "не основна", а "основні" колії трохи далі(взагалі, не парюсь, так як до цього швидко звикається/не звертається зайва увага)
3. "На котловані", а не майже "готове"(так я вище, три сторінки списав на пояснення, то вже повторювати не буду)
4. Великий комплекс на майже 1 000 квартир(ну так в "точковій" забудові і не в найгіршій локації - то і ціни там "кусаються"! )
5. Дуже багато смарт-квартир в цьому ЖК(і оце - я сам рахую, що найбільший "мінус" моєї інвестиції...)
Але ще раз наголошу - що кращої інвестиції в межах 400-450Кгрн в "бетон" у місті Лева - я не бачу!!!

Тепер про "плюси":
1. Сам комплекс - буде гарним!(перелік плюшок читайте на сайті забудовника)
2. До "головних/основних" доріг - близько!(300м до моста/вул Сяйво і 400м до Городоцької - де що по одній, а що по другій дорозі "шморгає" купа різного громадського транспорту)
3. Поблизу АТБ, школи/садочки...
4. Ліс за 500м
5. До Головного ЖД вокзалу і до Аеропорту/Летовища - відносно близько!

Коротше, якщо б не той 1 "мінус", який мене трошки "засмучує" - то, взагалі, я б казав, що ЗА ТАКІ КОШТИ - ІНВЕСТИЦІЯ "БОМБА"! ;)

Тож, читаємо мій підпис і...
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 12:57

еще пару инсайдов:
1) по лыбедской "движ начнется летом"(с) - весьма информированный источник из кана так и не пожелал расколоться по поводу концепции, цен и сроков - вот все шо удалось выяснить
2) один из трех бенефициаров вайт лайнс - хмельницкий, знаю и двух других, но их фамилии вам ничего не скажут - это к вопросу о "неизвестно кто строит"
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 13:06

kingkongovets написав:еще пару инсайдов:
1) по лыбедской "движ начнется летом"(с) - весьма информированный источник из кана так и не пожелал расколоться по поводу концепции, цен и сроков - вот все шо удалось выяснить
2) один из трех бенефициаров вайт лайнс - хмельницкий, знаю и двух других, но их фамилии вам ничего не скажут - это к вопросу о "неизвестно кто строит"

Ну как инсайд, while lines есть на сайте udp же https://udp.ua/projects/white-lines/
fasser

Подякував: 647 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 13:14

fasser написав:
  kingkongovets написав:еще пару инсайдов:

Ну как инсайд, while lines есть на сайте udp же https://udp.ua/projects/white-lines/

фраза "непонятно кто строит" - не моя
в общем мне уже понятно, но если для кого то второй раз открыл америку - прошу понять и простить
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 13:57

Serg-ik написав:об адкекватности продавцов вторички
https://www.olx.ua/obyavlenie/4-komn-98 ... 38dfd58598

Они когда-то за эти деньги купили эту квартиру. Хотят выйти в 0. Локейшн замечательный. Кстати, редкий для советской вторички случай, когда ремонт в подъезде в разы лучше, чем ремонт в квартире. Значит приличные соседи. Большой плюс.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 28 січ, 2021 14:02

hume написав:Посмотрел ценники. Урловский 2 реализуют по 28 кгрн метр в двухкомнатных квартирах. Милос по 22 кгрн однухи на средних этажах.

Вопрос - зачем вы (все время) тулите сюда ценники, обремененные повышающими коэффициентами? Какова ваша цель? Ну ладно бы вы как Сержик присматривали квартиру для себя. Но вы же перекупщик. Более того, не отрицающий того, что он перекупщик. И сам же рассказывающий, какие варианты быстрее всего выметают у застройщиков.

9-й этаж у КГС, до которого нет повышающих коэффициентов - это недостаточно средний этаж? Цена м2 там без рассрочки в Милосе составляет 19,38 тыс грн. Это 690 долларов! Но, конечно, лучше рвать одно место за даражай, которого, исходя из реальных ценников, и близко нет...

https://kmb.ua/ua/objects/zhk-pereulok- ... 86129-room

Урловский 2 уже не стал тратить время и проверять - уверен, вы и там сманипулировали, учитывая тот факт, что 2 недели назад мой товарищ купил в Урловском 1 двушку 65 кв за 60К
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
  #<1 ... 63696370637163726373 ... 12436>
Форум:
+ Додати
    тему