Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Kudrjavuy написав:Ночь с 23х и до 7ми с коэфициэнтом 0,5 а в остальное время 1,5.
WTF У меня в Киеве все кроме плиты и отопления на электрике. Было 460 грн/январь а стало 540. Откуда у вас увеличение в разы? (само оформление нового счетчика не в счет)
Председатель Конституционного суда Украины Александр Тупицкий оспаривает в Верховном суде указ президента Владимира Зеленского о своем отстранении от должности судьи КСУ
Ожидаемо
Верховний суд, перевіривши матеріали позову до президента Володимира Зеленського про визнання його указу щодо відсторонення голови Конституційного суду Олександра Тупицького протиправним, відмовив у відкритті провадження.
Я ж вам ще з самого початку сказав, що там не все так просто, указ настільки казуїстично досконалий, що скасувати його навряд чи комусь вдасться.
Председатель Конституционного суда Украины Александр Тупицкий оспаривает в Верховном суде указ президента Владимира Зеленского о своем отстранении от должности судьи КСУ
Ожидаемо
Верховний суд, перевіривши матеріали позову до президента Володимира Зеленського про визнання його указу щодо відсторонення голови Конституційного суду Олександра Тупицького протиправним, відмовив у відкритті провадження.
Я ж вам ще з самого початку сказав, що там не все так просто, указ настільки казуїстично досконалий, що скасувати його навряд чи комусь вдасться.
А прочитать, почему отказал Верховный Суд, не ?
... цей позов не належить розглядати за правилами адміністративного судочинства з огляду на таке. ... юрисдикція адміністративних судів не поширюється на справи, зокрема, що віднесені до юрисдикції Конституційного Суду України.
Аналіз норм Конституції України, практики Конституційного Суду України, а також правових позицій Великої Палати Верховного Суду у подібних правовідносинах свідчить про те, що невідповідність указів Президента України положенням Конституції України може бути підставою для прийняття виключно Конституційним Судом України рішення щодо неконституційності цих указів, що свідчить про неможливість розгляду такої категорії справ у порядку адміністративного судочинства.
Також Суд зазначив, що правовий статус Президента України належить до сфери конституційних правовідносин, тому офіційне тлумачення Конституції України, зокрема, в цій частині, як і вирішення питання про відповідність закону, іншого правового акта (їх окремих положень) стосовно обсягу повноважень Президента України Конституції України, також є виключним повноваженням Конституційного Суду України. ...
yanyura написав:А прочитать, почему отказал Верховный Суд, не ?
Я ж не песікот, щоб лише заголовки читать Звичайно читав все рішення.
Я это знаю, потому и удивился, что сказав "А" вы промолчали о "Б".
Вопрос не лично к вам.
В каком случае правда?
Петро Порошенко ... У жовтні 2018 року саме наша команда ініціювала і ухвалила постанову про обмежувальні заходи щодо проросійських українських телеканалів. ... Порошенко навіть при розв'язанні складних політичних проблем дотримувався норм права, а воно прямо забороняє санкції проти українських фізичних та юридичних осіб, крім як за причетність до фінансування тероризму. ...
Петро Порошенко ... Це вперше за два роки, коли ця інформація з'явилася. Хочу наголосити, що два роки тому СБУ не надала мені, як президенту, подібної інформації. ...
Kudrjavuy написав:Ночь с 23х и до 7ми с коэфициэнтом 0,5 а в остальное время 1,5.
WTF У меня в Киеве все кроме плиты и отопления на электрике. Было 460 грн/январь а стало 540. Откуда у вас увеличение в разы? (само оформление нового счетчика не в счет)
Мне хотелось узнать, чисто по человечески посчитали получилось? От 2х раз и более.
yanyura написав:Ну а сам Тупицкий видимо не знает Законов Украины, потому и подал свой позов не по тому адресу.
Ну а если КСУ вдруг рассмотрит указ, вынесет решение о его не соответствии Конституции. А на критику с чьей либо стороны о том, что это было в не его юрисдикции, покажет судебный акт ВС.
yanyura написав:Если украинское законодательство запрещает применять санкции против украинских физ. и юр. лиц, то почему
саме наша команда ініціювала і ухвалила постанову
или тогда были другие Законы?
Як казав Кучма: -А те що тримав всіх за яйки, то це життя таке- Після постанови медведчуківські канали почали підтримувати Порошенка на виборах. Реал політікс.
yanyura написав:Если украинское законодательство запрещает применять санкции против украинских физ. и юр. лиц, то почему
саме наша команда ініціювала і ухвалила постанову
или тогда были другие Законы?
Як казав Кучма: -А те що тримав всіх за яйки, то це життя таке- Після постанови медведчуківські канали почали підтримувати Порошенка на виборах. Реал політікс.
На будь-які буцім протизаконні, аморальні, халатні дії можна вказати - та отож; та то життя таке; реал.
Воно-то й нічого, коли це кажуть порушники. Але коли це,як норму, сприймають слухачі цих слів -- тому й так живемо. Поки особисто таке порушення не торкнеться.
Порошенко каже мені не надали інформації. Комбриг в суді заявляє - я не знав,що мій підлеглий комбат під уголовною справою (за злочин на бойовому чергуванні в бригаді). Хоча про це в бригаді остання прибиральниця чудово знає в усіх подробицях. Комбриг - я не знав, що в моїй бригаді на місці бойового чергування відбувся угол. злочин, який здійснив підлеглий комбат та по якому вже йде справа, слідство, навіть до розгляду в суді дійшло.
І суддя хаває, і командування хаває, і прокурор хаває, всі хавають. Та то таке))
От тільки незрозуміло хто в кого навчився з цих незнайків. І як вищий незнайко може щось спитати з нижчого, якщо сам такий же.
Потім якісь казки, що народ сам вибрав кого сам! схотів, а не з запропонованого меню. Да ще й того, кого саме вдало прорекламували.