Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
anis написав:Подскажите пожалуйста, обычно какие еще предложения кроме 0,5% на все идет по карте? что интересного в ней есть?
шаровый обнал, (ну как шаровый - 2020 чтобы лежало постоянно нужно)
у Аваля ж банкоматы хорошо заправлены, и другие их карты любят, наливают по 4-5 за заход (эх, были времена), даже жлобский Прокредит так не любят
а больше на обнал предложений нет - есть Кредо еще, но там манипуляции ежемесячно проводить нужно, Альфа - только в кассе с заказом заранее, туду, форвард - хорошо если 10-20 снять получится
nickvp написав:Щойно телефонували із обслуговуючого відділення... Дуже наполегливо запрошують прийняти участь в акції "Ловіть 110% кешбеку із Райфкарткою за безготівкові розрахунки". Мабуть, зрозуміли, що просто "Ще" не злетіло і зараз "маркетологи" знову йдуть у бій
Додали здивування ще - сьогодні телефонували знову і повідомили про те, що щомісячну комісію у 100 грн за користування кредитною краткою "100 днів" відмінили з лютого місяця. На сайті, на жаль, поки нічого не знайшов. Усе що бачу https://www.aval.ua/storage/files/tarif ... 022985.pdf і тут коміся є, але можливо це застарілі тарифи...
Хоча, навіть і без комісії (взгалі не розумію, хто міг вікривати кредитку і просто платити 100 грн без ніяких "плюшок") картка не виглядає дуже привабливою....
P.S. От якби вона, як одна моя платинова кредитка до зарплатного проекту, хоча б дозволяла виводити кредитні кошти без комісії.... Але про таке схоже потрібно забувати
nickvp написав:Хоча, навіть і без комісії (взгалі не розумію, хто міг вікривати кредитку і просто платити 100 грн без ніяких "плюшок") картка не виглядає дуже привабливою.... P.S. От якби вона, як одна моя платинова кредитка до зарплатного проекту, хоча б дозволяла виводити кредитні кошти без комісії.... Але про таке схоже потрібно забувати
у мене співробітник з неї навіть готівку знімає. Каже круто! Раніше кредитні кошти точно можна було виводити фрі, і не чув, щоб щось змінилося з цього приводу.
nickvp написав:Хоча, навіть і без комісії (взгалі не розумію, хто міг вікривати кредитку і просто платити 100 грн без ніяких "плюшок") картка не виглядає дуже привабливою.... P.S. От якби вона, як одна моя платинова кредитка до зарплатного проекту, хоча б дозволяла виводити кредитні кошти без комісії.... Але про таке схоже потрібно забувати
у мене співробітник з неї навіть готівку знімає. Каже круто! Раніше кредитні кошти точно можна було виводити фрі, і не чув, щоб щось змінилося з цього приводу.
Що ж, перевірити зміг лише дзвінком на гарячку.... Поки що, свої враження від гарячки і співробітників відділення. Можливо я давно не стикався з підтримкою/співробітниками інших банків або ж я не намагався щось взнати детально.... Але, у будь-якому разі, Аваль на даний момент - це лідер .... вірніше, антилідер... Дозволив себе вмовити на зустріч у відділенні для консультації щодо кредитки "100 днів". Одне питання - "зараз, я спробую взнати у колег", друге питання - "давайте зателефонуємо на гарячу лінію"... Далі я просто розвернувся і пішов... Просто нема слів. Сьогодні залефонував до гарячки. Самий фан - співробіниця відділення прозвітувала про успішну консультацію у п'ятницю. Реготав довго. Тепер до суті питання 1) Тарифи на сайті ще старі - створили заявку на оновлення.... Судячи з усього, про договір публічної оферти тут ніхо не париться 2) Щодо акції про безкоштовне зняття готівки в тарифах картки "100 днів" - зі слів підтримки, цю акцію лише обговорюють і хоча вона вже опублікована на сайті банку, вона не є активною. Цирк та й годі.... Отже, готівку можна знімати (двічі на місяць) лише з кредитки "ХочуКарта", але одразу йде випадення із пільгового періоду І не знаю, вірити гарячці чи ні, але обходиться це дуже просто - простим перерахуванням на дебетовий рахунок і потім вже зняттям. Здається, що перевірити це можна лише на практиці, але я поки не готовий - почекаю
и, возможно, именно вы приоткрыли всю прокисшую начинку этой маркетинговой задумки - прОценты выше 0,5% будут начисляться только по решениям и задумкам организаторов программы, никаких четких условий - синорылоганьба короче
Случайно обнаружила, что на "райфкарту+" начисляется по 3,5% кешбека на все оплаты (и в магазинах и в инете).Предложений никаких не поступало, раньше капало по 0,5%.Только вот не выводятся заработанные баллы никак