|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 06 лют, 2021 12:08
Долярчик написав:якщо реально якийсь неадекват попав? Ну от 1 на 10 000, чи 100 000, але ж буває такий випадок!
Такі випадки будуть 1 раз на 5-10.... Тому Вам і розповідають що треба вчитись працювати з подібними , а не воювати з ходу....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 12:09
Долярчик написав:Нє, ну я розумію, що "уривок з детективного фільму" написав Але, якщо реально попадається неадекват, який тільки "обіцянками годує", що йому заплатять наступного тижня..... а потім ще наступного..... а виселятись ну ніяк не хоче, типу "я немаю грошей - немаб куди піти зараз", і взагалі, всякого дурачка включає.... То які є ефективні варіанти у такому випадку, якщо реально якийсь неадекват попав? Ну от 1 на 10 000, чи 100 000, але ж буває такий випадок!
Долярчик, в эконом сегменте соотношение 1 к 3 Пока строится твоя арендная квартира, овладевай техникой болевого захвата руки. Работай с коротким мечем самурая. (С традиционной катаной, в условиях тесного помещения себе яйца отрежешь) Осваивай искусство быть лендлордом.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 13:27
budivelnik написав:Такі випадки будуть 1 раз на 5-10
UA написав:Долярчик, в эконом сегменте соотношение 1 к 3
Так, ви оприділіться тоді - якщо таких випадків багато, то я ж вгорі задав конкретне питання з конкретним прикладом? - а відповіді, одні сміхуйочки Тож, як діяти в конкретному прикладі/сутуації, який я навів? Ну от, пройшов тиждень протермінування оплати за оренду - оредар не хоче виселятись, а обіцяє, що через тиждень йому заплатять? Ваші дії? Хіба не варіант, після попередженя, прийти - ну нехай не з амбалами, але з двома друзями "пАкрЄпче" і викинути його за комір, з його речами з квартири, і зразу замінити замок? Якщо ні, то ваші дії/варіанти?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 14:34
Долярчик написав:Тож, як діяти в конкретному прикладі/сутуації, який я навів?
1 Немає нічого більш не потрібного - ніж безкоштовні поради 2 Якщо я заявлю що продавати велозапчастини це просто і цим може ефективно займатись будь-хто ...-ви цьому повірите? То чому вірите, що там де створюються фірми з морем персоналу з своїми юридичними і силовими відділами - вам вдасться працювати ефективніше не приклавши для цього зусиль? 3 Будь-який бізнес - це постійна праця. Хочете не працювати і отримувати - поділіться частиною доходу з тими хто буде працювати замість вас. 4 З моєї інформації в бізнесі по подобовій аренді - море додаткових витрат від участкового до страхових компаній, які допомагають швидко розрулювати виникаючі проблеми...При чому вартість розрулення(за здачу на пару діб)-подекуди більше місячного доходу... Але не помиляється той хто нічого не робить.. Тому а - на перших порах забивати в угоду що маєте право періодично контролювати стан приміщення б - внесок за останній місяць відразу списувати на непередбачувані розходи і саме головне Вчитись читати клієнта..... Від професійних шахраїв це не спасе, але від мудельманів-виручить.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 14:39
budivelnik написав:Але не помиляється той хто нічого не робить.. Тому а - на перших порах забивати в угоду що маєте право періодично контролювати стан приміщення б - внесок за останній місяць відразу списувати на непередбачувані розходи і саме головне Вчитись читати клієнта..... Від професійних шахраїв це не спасе, але від мудельманів-виручить.
Ну от - це вже щось!(хоч я це знаю)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 14:47
Долярчик написав:хоч я це знаю
Весь світовий досвід описаний кількома десятками букв, складених в різній послідовності у слова..... Знати... і вміти використати ефективно - це просто різні речі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2021 15:12
budivelnik написав: Долярчик написав:б - внесок за останній місяць відразу списувати на непередбачувані розходи
Это не правильно , при вселении с первой арендной предоплатой дополнительно берётся залоговая/страховая сумма.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 15:18
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 16:08
Vadim V написав: budivelnik написав: Долярчик написав:б - внесок за останній місяць відразу списувати на непередбачувані розходи
Это не правильно , при вселении с первой арендной предоплатой дополнительно берётся залоговая/страховая сумма.
Ха-ха© Ви хочете зразу отримати оплату, типу за 3 міс (за 2міс + завдаток) Не всі дадуть Такий завдаток я б брав, якщо з котиком/песиком хотіли б вселитись! А так, то "розумні голови" вчать, що потрібно брати/називати не "оплата останнього місяця", а просто "завдаток"- на от такі різні форс-мажорні обставини!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2021 16:26
budivelnik написав: Долярчик написав:хоч я це знаю
Весь світовий досвід описаний кількома десятками букв, складених в різній послідовності у слова..... Знати... і вміти використати ефективно - це просто різні речі.
Ну, тоді ускладнюю ситуацію Ваш умовний орендар, вже чотири тижня обіцянками годує, що наступного тижня все буде ок(а виселятись не збирається) - ви вже й з завдатку вирахували... Що далі? Ваші дії? Чи до такого моменту вже не допускається? А зразу ж, після першого ж тижня протермінування, приходите з друзями і примусово висиляєте його, віддавши майже весь завдаток(-тиждень) Чи викликаєте поліцію? Які дії?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-