Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:Ваш умовний орендар, вже чотири тижня обіцянками годує
Ви навіть знаючи алфавіт - так і не навчились читати 1 На момент укладання договору, я 5 хвилин поспілкувавшись з людиною на 90% буду знати рівень її менінгітності і відповідальності 2 То ді ж при первинному спілкуванні я буду знати ми заключаємо угоду чи ні( я можу заключити угоду навіть передбачаючи що мене 4 тиждні будуть годувати обіцянками 3 При цьому , бізнес це не максимально можливий результат не зважаючи на втрати бізнес - це найоптимальніший результат...
ПС Коли здавав в оренду приміщення , то був готовий що в році недоотримаю до 10% від того на що домовлялись.. Бабахнув локдаун - я недоотримав 30% від домовленого, але якби не здав - то не отримав би взагалі нічого.
Тому пальці вєєром - насіння по бороді - це для сопливих студентів... Нормальні передбачають де можуть впасти , а не лізуть наобум.
Если это примут, то понятие "договор аренды" заиграет совсем другими красками.
тоді будуть як в Німеччині, приносити лендлорду довідку з банку про платоспроможність, виписку з кредитного бюро, рекомендаційні листи від роботодавця і попереднього лендлорда, крім першої оплати застава за 3 місяці оренди і довговір на рік із попередженням не раніше, як за три місяці до розірвання (інакше застава не повертається). Все для захисту особи, що орендує.
А так, то "розумні голови" вчать, що потрібно брати/називати не "оплата останнього місяця", а просто "завдаток"- на от такі різні форс-мажорні обставини!
budivelnik написав:На момент укладання договору, я 5 хвилин поспілкувавшись з людиною на 90% буду знати рівень її менінгітності і відповідальності
Та це все зрозуміло! Я от намагаюсь отримати відповідь на "найгірший сценарій/варіант"
Ну от орендар взяв і зіграв гарну роль "порЄдного орендаря" - ввів вас в оману - вдалось справити гарне враження, хоч сам "хитра падлюка"
Тому, я чекаю від всіх форумчан, хоч ОДНУ конкретну відповідь на "найгірший сценарій"! То які дії? - виклик поліції? - допомога друзів? - ваші варіанти?
Долярчик написав:Ну от орендар взяв і зіграв гарну роль "порЄдного орендаря" - ввів вас в оману
1 Значить ви лох і займаєтесь тим чого не розумієте. 2 Якщо пункт 1 вже спрацював, то будь-які інші ваші рухи тільки погіршать ваше становище. Суть в наступному а - для того щоб працювати з офіційними органами - треба мати залізно хороші аргументи для міліції/суду, проста угода типу ви здаєте хтось отримує - це фількіна грамота б - для того щоб працювати з неофіціалами - треба мати в рази кращу позицію при при роботі з офіціалами , бо якщо ваш знайомий дасть комусь по голові...а той кому дадуть принесе довідку про струс мозку - то ви як організатор злочинного угруповування отримаєте пару років буцегарні.
Тому входити в бізнес як це роблять швидкогроші...треба мати дах у вигляді голови ВР
Долярчик написав:Тож, як діяти в конкретному прикладі/сутуації, який я навів?
1 Немає нічого більш не потрібного - ніж безкоштовні поради 2 Якщо я заявлю що продавати велозапчастини це просто і цим може ефективно займатись будь-хто ...-ви цьому повірите? То чому вірите, що там де створюються фірми з морем персоналу з своїми юридичними і силовими відділами - вам вдасться працювати ефективніше не приклавши для цього зусиль? 3 Будь-який бізнес - це постійна праця. Хочете не працювати і отримувати - поділіться частиною доходу з тими хто буде працювати замість вас. 4 З моєї інформації в бізнесі по подобовій аренді - море додаткових витрат від участкового до страхових компаній, які допомагають швидко розрулювати виникаючі проблеми...При чому вартість розрулення(за здачу на пару діб)-подекуди більше місячного доходу... Але не помиляється той хто нічого не робить.. Тому а - на перших порах забивати в угоду що маєте право періодично контролювати стан приміщення б - внесок за останній місяць відразу списувати на непередбачувані розходи і саме головне Вчитись читати клієнта..... Від професійних шахраїв це не спасе, але від мудельманів-виручить.
буває, що скрінінг спеціально навченими людьми не помогає. ось порада створити ТОВ, через яку працювати, але це в Ельфіях
hume написав:Вот с чем соглашусь, что запросы у арендаторов становятся намного выше. По области конечно не такие высокие, но тоже начинают появляться.
А это обратная сторона избытка предложения. И процесс не сегодня начался. И я предупреждал и Франт и кажется еще кто-то. Но все были так увлечены погремушками, что не обращали внимания. Сейчас UA написал в очередной раз - НА РыНОК АРЕНДЫ ВЫВАЛИЛИСЬ "ЧИСТИЛЬЩИКИ ОБУВИ". Это ВЫ ИМ можете сказать "спасибо за дорожай". Но помните, после них начинается обвал. Я об этом тоже не раз писал. И именно поэтому всем НЕ рекомендовал брать под АРЕНДУ. У перекупов и работников ОП другие резоны, я к ним не отношусь.
hume написав:Вот с чем соглашусь, что запросы у арендаторов становятся намного выше. По области конечно не такие высокие, но тоже начинают появляться.
А это обратная сторона избытка предложения. И процесс не сегодня начался. И я предупреждал и Франт и кажется еще кто-то. Но все были так увлечены погремушками, что не обращали внимания. Сейчас UA написал в очередной раз - НА РыНОК АРЕНДЫ ВЫВАЛИЛИСЬ "ЧИСТИЛЬЩИКИ ОБУВИ". Это ВЫ ИМ можете сказать "спасибо за дорожай". Но помните, после них начинается обвал. Я об этом тоже не раз писал. И именно поэтому всем НЕ рекомендовал брать под АРЕНДУ. У перекупов и работников ОП другие резоны, я к ним не отношусь.
Согласен, предложение в частности по Чабанам уже начало зашкаливать. Новые дома, построенные, стоят однухи непроданные. Дают беспроцентную расрочку, лишь бы продать. Когда я брал в 2012 раскупали еденички до сдачи.
До Киева тоже дойдет за пару лет, уже начинают уменьшать количество построенных обьектов как выкладывал на соседней ветке Зрадио. Да и комуналь делает свое дело которая опять возрастает.
Наверно будут старые дома бросаться и заколачиваться окна или попросту бросаться как это случилось в странах Балтии.
Поэтому нужно продавать в местах повышенной застройки. В лимитированных местах же наоборот -оставлять. Кстати, центр, над которым вы постоянно подшучиваете показывает на сегодня отличную динамику.