PrimusInterPares, При торговле физическими акциями, возможно, но чаще простым смертным доступна торговля CFD с плечом, где нет разницы между лонгом и шортом.
Ps. и да, про безрисковость лонгов расскажите покупателям нефтяных фьючерсов в прошлом году.
change_pm написав:Головне вчасно спригнути... Пишіть, коли почуєте від таксистів чи барбер-шоперів, шо вони вклались в фонду. Ось тоді буде час виходити
Таксисти вже давно в фонді) Багато хто вважає що це погано, але на мою думку це є добре! Тому що я от такий самий таксист для якого фондовий ринок це просто іграшка. Я купую тікер, чекаю поки він стане зеленим і продаю його. Я не рахую економічну доцільність, я не проводжу фундаментальний економічний аналіз вартості тікера і все таке. Я просто щось купую, щось продаю. Те що я купую зазвичай супроводжується аналітикою в дусі "не купуйте цей папер бо він мутний, волатильний і взагалі не коштує того що за нього просять". Якби я був такий один - це ні на що не вплинуло б. Але нас багато і ім'я нам легіон. Легіон який скуповує будь які невеликі просадки і бустить до небес те що за всіма економічними розрахунками мало нічого не коштувати... Просто ринок змінився і живе за новими правилами, які ще не всі вивчили) Такі як ми роблять те, що в книжках пишуть не робити.
bred написав:PrimusInterPares, При торговле физическими акциями, возможно, но чаще простым смертным доступна торговля CFD с плечом, где нет разницы между лонгом и шортом.
Ps. и да, про безрисковость лонгов расскажите покупателям нефтяных фьючерсов в прошлом году.
Если CFD с плечом то скорее "кухня", у приличных брокеров для доступа к маржинальной торговле доптребования по размеру капитала и опыту. Хотя Робингуд раздал домохозяйкам доступа к опционной торговле)
Santehnik написав:
change_pm написав:Головне вчасно спригнути... Пишіть, коли почуєте від таксистів чи барбер-шоперів, шо вони вклались в фонду. Ось тоді буде час виходити
Таксисти вже давно в фонді) Багато хто вважає що це погано, але на мою думку це є добре! Тому що я от такий самий таксист для якого фондовий ринок це просто іграшка. Я купую тікер, чекаю поки він стане зеленим і продаю його. Я не рахую економічну доцільність, я не проводжу фундаментальний економічний аналіз вартості тікера і все таке. Я просто щось купую, щось продаю. Те що я купую зазвичай супроводжується аналітикою в дусі "не купуйте цей папер бо він мутний, волатильний і взагалі не коштує того що за нього просять". Якби я був такий один - це ні на що не вплинуло б. Але нас багато і ім'я нам легіон. Легіон який скуповує будь які невеликі просадки і бустить до небес те що за всіма економічними розрахунками мало нічого не коштувати... Просто ринок змінився і живе за новими правилами, які ще не всі вивчили) Такі як ми роблять те, що в книжках пишуть не робити.
Это уже было. Это как приливы и отливы. Правила рынка появление таксистов и домохозяек не меняет. Доступ широких масс к рынку сигнализирует - вершина близко. Даже Герчик снова на публичном поле замаячил - точно быть пузырю и обвалу.
Теперь главный вопрос - сколько осталось времени до обрушения? два года, год, месяц?
Ну это до поры до времени. На GME многих из вас уже знатно побрили. Такой трейдинг всегда заканчивается потерей всех денег.
Тобто зараз у нас інвесторів ейфорія, усе зелене, ми такі фінансові генії. Але через рік два коли все посипеться будемо проклинати цей фінансовий ринок і того хто перший сказав слово акція. Ну а поки росте абсолютно усе то гріх не скористатись.
Тобто зараз у нас інвесторів ейфорія, усе зелене, ми такі фінансові генії. Але через рік два коли все посипеться будемо проклинати цей фінансовий ринок і того хто перший сказав слово акція. Ну а поки росте абсолютно усе то гріх не скористатись.
Імхо, двох років немає в нас ))))
Імхо, навесні шибане інфлєц 3-4-5% і ФЕДот в серпні підніме ставку, фонді = пістес!
Открываются совершенно новые рынки: +/- бесконечные на горизонте ближайших 200 лет: Луна и Марс. Луна - это Гелий-3. Марс - это Новый Свет для всех пионеров, как в эпоху Великих Географических Открытий. Мало кто это, пока, осознает. Хотите заглянуть в будущее - следите за Space X.