Ідеї для торгівлі на ринках США

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Фондові ринки США і Росії, трейдери і брокери на фондових біржах NYSE, NASDAQ, AMEX, РТС і ММВБ. Як купити американські акції? Робота на РТС.
  #<1 ... 232233234235236 ... 335>
Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2021 13:46

airmax78 написав:[
Дубай на тебя плохо влияет. Так не ровен час, начнешь "Аллаху Акбар" кричать по каждому поводу.

Машалла... 8)
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2021 15:14

Re: Идеи для торговли на рынках США

шорт несет ограниченную прибыль и безмерный потенциальный убыток :) Какая то неравная сделка. Это как играть в русскую рулетку с 5ю патронами в барабане

Отправлено с моего Mi Note 3 через Tapatalk
PrimusInterPares

Подякував: 27 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2021 15:49

PrimusInterPares, При торговле физическими акциями, возможно,
но чаще простым смертным доступна торговля CFD с плечом,
где нет разницы между лонгом и шортом.

Ps. и да, про безрисковость лонгов расскажите покупателям нефтяных фьючерсов в прошлом году.
bred

Подякував: 21 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2021 15:57

Биток +10% за несколько минут!!!

Tesla buys $1.5 billion in bitcoin and plans to start accepting it as payment for products

https://www.cnbc.com/2021/02/08/tesla-b ... tcoin.html
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 08 лют, 2021 18:48

change_pm написав:Головне вчасно спригнути... Пишіть, коли почуєте від таксистів чи барбер-шоперів, шо вони вклались в фонду. Ось тоді буде час виходити :lol:

Таксисти вже давно в фонді)
Багато хто вважає що це погано, але на мою думку це є добре!
Тому що я от такий самий таксист для якого фондовий ринок це просто іграшка.
Я купую тікер, чекаю поки він стане зеленим і продаю його.
Я не рахую економічну доцільність, я не проводжу фундаментальний економічний аналіз вартості тікера і все таке. Я просто щось купую, щось продаю. Те що я купую зазвичай супроводжується аналітикою в дусі "не купуйте цей папер бо він мутний, волатильний і взагалі не коштує того що за нього просять".
Якби я був такий один - це ні на що не вплинуло б. Але нас багато і ім'я нам легіон.
Легіон який скуповує будь які невеликі просадки і бустить до небес те що за всіма економічними розрахунками мало нічого не коштувати... :)
Просто ринок змінився і живе за новими правилами, які ще не всі вивчили)
Такі як ми роблять те, що в книжках пишуть не робити.
Santehnik

Подякував: 12 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 00:17

bred написав:PrimusInterPares, При торговле физическими акциями, возможно,
но чаще простым смертным доступна торговля CFD с плечом,
где нет разницы между лонгом и шортом.

Ps. и да, про безрисковость лонгов расскажите покупателям нефтяных фьючерсов в прошлом году.

Если CFD с плечом то скорее "кухня", у приличных брокеров для доступа к маржинальной торговле доптребования по размеру капитала и опыту. Хотя Робингуд раздал домохозяйкам доступа к опционной торговле)

Santehnik написав:
  change_pm написав:Головне вчасно спригнути... Пишіть, коли почуєте від таксистів чи барбер-шоперів, шо вони вклались в фонду. Ось тоді буде час виходити :lol:

Я не рахую економічну доцільність, я не проводжу фундаментальний економічний аналіз вартості тікера і все таке. Я просто щось купую, щось продаю. Те що я купую зазвичай супроводжується аналітикою в дусі "не купуйте цей папер бо він мутний, волатильний і взагалі не коштує того що за нього просять".
Якби я був такий один - це ні на що не вплинуло б. Але нас багато і ім'я нам легіон.
Легіон який скуповує будь які невеликі просадки і бустить до небес те що за всіма економічними розрахунками мало нічого не коштувати... :)

Это уже было. Это как приливы и отливы. Правила рынка появление таксистов и домохозяек не меняет. Доступ широких масс к рынку сигнализирует - вершина близко. Даже Герчик снова на публичном поле замаячил - точно быть пузырю и обвалу.

Теперь главный вопрос - сколько осталось времени до обрушения? два года, год, месяц?
user412

Подякував: 253 раз.
Подякували: 172 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 01:57

Santehnik написав:

Ну это до поры до времени. На GME многих из вас уже знатно побрили. Такой трейдинг всегда заканчивается потерей всех денег.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 07:55

change_pm написав:Зображення

зі. Наразі - грейт баінг опортуніті ))))

Тобто зараз у нас інвесторів ейфорія, усе зелене, ми такі фінансові генії. :lol:
Але через рік два коли все посипеться будемо проклинати цей фінансовий ринок і того хто перший сказав слово акція. :lol:
Ну а поки росте абсолютно усе то гріх не скористатись.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 11:47

Ukrainian написав:
  change_pm написав:Зображення

зі. Наразі - грейт баінг опортуніті ))))

Тобто зараз у нас інвесторів ейфорія, усе зелене, ми такі фінансові генії. :lol:
Але через рік два коли все посипеться будемо проклинати цей фінансовий ринок і того хто перший сказав слово акція. :lol:
Ну а поки росте абсолютно усе то гріх не скористатись.

Імхо, двох років немає в нас ))))

Імхо, навесні шибане інфлєц 3-4-5% і ФЕДот в серпні підніме ставку, фонді = пістес! :lol:
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 12:50

Открываются совершенно новые рынки: +/- бесконечные на горизонте ближайших 200 лет: Луна и Марс. Луна - это Гелий-3. Марс - это Новый Свет для всех пионеров, как в эпоху Великих Географических Открытий. Мало кто это, пока, осознает.
Хотите заглянуть в будущее - следите за Space X.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 232233234235236 ... 335>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей