Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27122713271427152716 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 18:12

vetka написав:
  ЛАД написав:.....
3. Кстати, чуму распространяли крысы.

Возбудитель чумы - не вирус, а бактерия.

1. А я где-то написал, что вирус?
2. И что? Это что-то меняет по сути вопроса?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 18:17

Hotab написав:Вот цифры, которые выдали статисты Швеции сначала:
Зображення

Какая-то странная выборка. Нет Германии, Италии, Швейцарии, Австрии, Чехии.
Зато есть Франиция Испания, какая-то Мальта и Булгария, которые намного удаленнее вышеперечисленных.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 18:41

Re: Эпидемия коронавируса в мире

IgA написав:тобто те що приведені цифри протирічать одна одній це нормально, головне що джерела авторитетні

Коли оцінки не збігаються це нормально звичайно.

IgA написав:Там доречі у Вашому ж відео Виноград далі розказує що введення карантину було правильним рішенням і про те що люди які перенесли ковід мають різні патології які дають підвищену смертність в подальшому.

Я не бачу смислу в зимовому карантині, хоча б з огляду на те, що його запровадили коли і так була усталена тенденція до зменшення зафіксованих випадків. Але я можу помилятись, оскільки не епідеміолог і не знаю всієї картини. Є й інші хвороби після яких виникають різні патології і які дають підвищену смертність в подальшому.

P.S. Час напевно і мені взяти приклад з Фріза...
Зображення
Востаннє редагувалось andriykulyk76 в Вів 09 лют, 2021 18:52, всього редагувалось 1 раз.
andriykulyk76

Подякував: 54 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 18:46

yama написав:
  Hotab написав:yama , покажешь мне в Швеции самую низкую смертность в прошлом году??

Ну а какую-нибудь Польшу или Испанию ты умышленно не замечаешь?
Или забордюрье.

viewtopic.php?p=5160836#p5160836
так в Швеции не было карантина до последнего

Есть другие данные из официальных источников ? готов посомтреть ...

Вы знаете, лень искать. Кроме того, не считаю избыточную смертность таким уж однозначным показателем, необходимо учитывать и другие факторы кроме ковида. Ковид, действительно, не чума, которая выкашивала целые города.
Но Вы сами пишете, что "в Швеции не было карантина до последнего", они очень долго ставили задачу добиться коллективного иммунитета естественным путем. В конце концов, они сами признали ошибочность своей политики.
Не расскажете, почему? Если всё так хорошо?
Почему у них смертность от ковида оказалась значительно выше, чем у соседей? Надеюсь, Вы не будете утверждать , как некоторые здесь, что они в смерти от ковида записывали жертв ДТП и самоубийц.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 18:49

andriykulyk76 написав:Час напевно і мені взяти приклад з Фріза...

тільки нагадуйте час від часу про себе, для статистики :P
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 18:58

andriykulyk76 написав:Час напевно і мені взяти приклад з Фріза...

Навіщо? Додайте в ігнор кого треба і не витрачайте свій час на безглузді суперечки. 8)
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 19:08

lapay написав:.....
Согласно данным выходит, что за 2020 год (не считая двух последних недель, которые пока ещё не успели попасть с статистику) в стране умерло на 3000 человек больше, чем в 2019. Но в 2019 году смертность была ниже обычного показателя, в 2018-м умерло на 400 человек больше, чем в 2020.
https://ostwest.tv/news/koranovirus/sme ... 2020-godu/
Два тижня - це 3.500 - 4000 смертей. В першому півріччі був рекорд, по смертності. В більшості країн офіційна смертність від ковіду менша за приріст смертності, хоча бувають виключення, але рідко.

Спасибо!
Согласно ссылке, если добавить за 2 последние недели пусть 3600 смертей (в среднем в 2020 1840 смертей в неделю), будет 95,5 тыс смертей.
Это на 3,5% выше, чем в 2018 году, который был рекордным по числу смертей за десятилетие.
Среднее за 10 лет с 2010 по 2019 = 90655. Т.е. 2020 получится примерно на 5,5% выше среднего за 10 предыдущих лет.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 19:26

Hotab
З повагою відношусь до Вашого основного заняття...
І трошки офігєваю від позиці тут ...
Я розумію що
Все хто не с нами - тот против нас.....
Але
Є ж і відмінні думки від вашої
А тема цієї гілки не зазивається
Збіговісько вісників ковіду....
І хто в кінці кінців виявиться правий
ковідофоби
чи ковідодисиденти...
Покаже час..
Станом на сьогодні
а - втрати від ковіду по смертям - мізер
б - втрати від ковідістерії по збоям в медицині/економіці - одні з найбільших за останні роки...

Чи розумієте Ви , що зараз Ви нагадуєте панікера в тилу? Який не маючи реальних данних - поширює паніку...( а данні для поширення йому спеціально згодували зацікавлені особи...)
Резон зацікавлених зрозумілий..
А який резон для вас розганяти новий тип фобії..?
Вам вже існуючих мало?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:00

budivelnik написав:
  _hunter написав:Уже в третий раз вопрос повторяю: как _до_ заражения короной понять -- для любого/случайного человека -- стоит ему заражения опасаться или нет?
Є кілька варіантів правильних дій...
1 Спочатку дати собі відповідь на питання
Я боюсь чи не боюсь захворіти ковідом...
2 У варіанті - боюсь
Поставити наступних два
Мій страх погіршить чи полегшить моє майбутнє життя
3 У варіанті - погіршить
Починайте боротись...тут фантазія може проявлятись як завгодно..від масок...до бункера як в Пуйла....

Але при цьому - ви повинні чітко усвідомити-Ваші особисті страхи - це Ваше життя і нефіг свої фобії навязувати оточуючим..
Адже ковід фобія - це не єдина з існуючих у світі..
Може уявити світ в якому кожен фобійоносій буде вимагати розповсюдження своєї фобії на усіх...

Обычно наличие/отсутствие фобий влияет на жизнь одного отдельного человека, поэтому это его личная проблема.
Отсутствие страха, точнее, наплевательское отношение к ковиду приводит (может приводить) к распространению болезни. Т.о. это является уже не личной, а общественной проблемой.
И здесь на форуме я не видел ни одного человека с ковидной фобией. Никто не призывал намертво запереться в домах и выходить на улицу только в космических скафандрахили хотя бы в изолирующих противогазах. Так что разговор о фобиях здесь не в тему.
Кстати, интересно было бы посмотреть, как во время какого-нибудь жёсткого карантина из-за чумы (холеры, оспы,...) вы стали бы рассказывать оцеплению, что вы не боитесь болезни, это ваше личное дело и хотите спокойно ходить куда угодно. В результате применения мер воздействия (возможно, физического) вы быстро поняли бы, что вы неправы. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:11

Re: Эпидемия коронавируса в мире

ЛАД написав:Обычно наличие/отсутствие фобий влияет на жизнь одного отдельного человека, поэтому это его личная проблема.
А те що
1 Психологічні проблеми - заразні
2 Фобії це один з підвидів пропаганди..
і так далі і тому подібне - до Вас не доходить..
Для Вас думка пенсіонера що
совок найкраще суспільно-економічна система,
Сталін -найвеличніший лідер
це фобія всього одного пенсіонера...яка чим більше носіїв такої фобії - тим сильніше тормозить розвиток України в сторону протилежну від совка(сталіна)
При цьому - приклад не для політичного срачу.
Приклад для того , щоб Ви могли побачити ,як одні люди (з меншості) навязали своє бачення (більшості) і чим це все закінчилось(що в Чингізхана,що в Наполеона,шо в Гітлера,що в Сталіна)

тому
Ви маєте право мати особисті фобії на різні теми...
Ви кровно зацікавлені в тому, щоб ваші збочення як найменше передались іншим, точно так само як і інші повинні захистити Вас від своїх збочень...

Тому
ВВажаєте ковід світовим злом - велкам в бункер ,маска в три шари, список зустрічей тільки після 14-денного карантина...Якщо Вам так зручно - я нічого не маю проти...
Але мені не зручно сидіти в карантині 14 днів( це моє життя і мої дні і я їх ні вам ні іншим не віддам) перш ніж вийти на вулицю...бо якийсь ковідоперестраханий буде без мене узгоджувати на що я маю а на що не маю права.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 27122713271427152716 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему